VFX Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 Ma gandeam eu e ca ceva cu F word...dar in nici un caz nu mi-l inchipuiam "feature" Link to comment
andrei_xxl Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Nu prea discut mult pe pm, dar nici chiar asa Link to comment
darky Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 am si eu o problema nu pot trimite PM-uri imi zice ca trebuie sa am mai mult de 3 caractere, si sigur am ... de primit primesc . "> Link to comment
EM!L Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 (edited) Apas addrepy, scriu textul, dau preview, apas "adauga raspuns" si cateodata (azi de exemplu de vreo 2 ori) in loc de un post, apar doua. E de la mine sau "de la ei"? L.E Uneori, cand intru pe forum si apas "view new posts" imi apare " The error returned was: Sorry, the board administrator has enabled search flood control. Please wait at least 20 seconds before trying again." ... desi e prima data cand intru, n-am postat, nu am citit alt topic etc. Edited July 29, 2008 by EM!L Link to comment
Satori Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Iti tremura degetul? PS: 2 clickuri in loc de unul. Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Daca erau doua clicuri aparea un singur post cu informatia dublata. Plus ca nu te lasa flood control-ul. Link to comment
EM!L Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Deci de la mine Cam cum a zis Zmeul m-am gandit si eu dar... Am pus alt mouse (nou) sper sa nu trebuiasca sa schimb si degetul Oricum, multumesc de sugestii! Link to comment
Satori Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Daca erau doua clicuri aparea un singur post cu informatia dublata. Plus ca nu te lasa flood control-ul. Posturile se unesc automat intr-un interval de timp. Orice ai face. Link to comment
robert333 Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 Nu mai am mesajele private si nici nu merge sa trimit. Link to comment
Immortal Posted August 9, 2008 Share Posted August 9, 2008 (edited) Online... ? LE: bug reproductibil doar in FF (latest stable), in Opera e ok. Edited August 9, 2008 by Immortal Link to comment
VAXXi Posted August 9, 2008 Share Posted August 9, 2008 Nu ti-a incarcat imaginea pentru "Online", adica asta: Acelasi lucru se intampla si in partea dreapta, la "Poll (no new)". Naiba stie, si mie mi-a facut unele dude ultimul FF. Link to comment
Immortal Posted August 9, 2008 Share Posted August 9, 2008 Tare. Stii insa ca si imaginea pe care ai 'inclus-o' tu in post e aceiasi uratenie verde, far' de legatura cu postarile, nu? URLul e http://www.gmclub.ro/forum/style_images/1/f_norm_no.gif ... pretty weird. Link to comment
VAXXi Posted August 9, 2008 Share Posted August 9, 2008 Ia da tu un "empty cache" si vezi daca mai face Link to comment
Immortal Posted August 9, 2008 Share Posted August 9, 2008 Nu golesc cache-ul. Dar am dat un 'hard refresh' si deja ma simt cam... stupid Link to comment
Abram Burel Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 Dar noul icon al forumului ce vrea sa insemne: un patrat cu colturi rotunjite si in el un fel de B alb? Link to comment
VFX Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 La mine e OK...cele doua logo-uri unu' calare peste altu'... Link to comment
VAXXi Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 Printscreen cu problemele, va rog, ca nu's Daddy Omidu' Link to comment
VFX Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 La mine e ok... Am pus sa vada si AB si sa se convinga... Sau si mai bine sa pune B-ul lui in patrat cu colturi rotunde...sa-l vedem si noi... ) Link to comment
Abram Burel Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 Sorry, i-a trecut, poate era B-ul de la Bug, nu de la A...B Imi pare rau ca nu i-am facut captura, poate isi recunostea cineva paternitatea Link to comment
rm.popa Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 Doar la mine se mişcă forumul ca naiba azi? Am stat şi peste 30 de secunde pentru încărcarea unei pagini. Precizez că nu am probleme cu netul de care să ştiu. Link to comment
KumKum Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 (edited) Nu cred ca esti singurul... Edited September 7, 2008 by KumKum Link to comment
VFX Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 Probabil e "load-ul" prea mare si dureaza pana genereaza... Link to comment
Cumnatu Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 (edited) Nu cred, a facut asa toata ziua, chiar si cand erau doar 3 useri online. Oricum sunt convins ca se va rezolva in curand ! fftopic: bre, ma mai tine mult warnul asta ( il am deja de 3,5 luni ) . NU neaparat ca il vreau sters pt ca asa imi recunosc mai usor postul cand vad ceva albastru la casuta din stanga dar ca idee, poate ca e un bug Edited September 7, 2008 by Cumnatu Link to comment
Recommended Posts