Jump to content

Bug-uri Pe Forum!

MethodRO

Recommended Posts

Nici la mine nu a vrut pe 81, azi chiar merge brici :) )

Tracing route to gmclub.ro [86.55.13.206]

over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms <1 ms <1 ms 10k-ge3-v100.canals.ro [81.181.213.225]

2 <1 ms <1 ms <1 ms C7-v301-core.canals.ro [172.31.31.31]

3 1 ms 1 ms 1 ms 89.238.209.217

4 6 ms 5 ms 6 ms obb-a0.crnx01.buh.ew.ro [81.24.29.65]

5 6 ms 5 ms 6 ms bbNxdt-ge148-v2518-ew.b.ilink-telecom.net [86.55.14.53]

6 7 ms 7 ms 8 ms aNxdt-po2-v24-bbNxdt.b.ilink-telecom.net [193.19.194.6]

7 5 ms 5 ms 5 ms motociclism-aNxdt.b.ilink-telecom.net [86.55.13.206]

Motociclism ??

E un bug la mine în cap, nu pe forum, dar am zis că nu merit un topic al meu pentru asta...

Deci: din motive de bug... intelectual, am creat acum câteva minute un topic la bursă cu profil "Auto audio", dar, de deştept ce sunt, l-am creat în secţiunea "Accesorii, alte produse si servicii auto".

Rog frumos un moderator (ce ciudă îmi e că nu avem nici o moderatoare pe bursă - mă descurcam şi eu mai... cu talent), dacă aprobă topicul, să-l pună în secţiunea potrivită.

Mulţumesc!

Edited by rm.popa

tot un bug la mine in cap este si intrebarea cum se face ca dupa aproape un an de la primul warn luat nu a expirat... nu ca mi`ar pasa prea tare de ce warn am dar deja este plictisitor sa tot il vad la 60%. Ma intreb oare nu mai trebuia scazut dupa atata timp? sau warnurile sunt date definitiv?

tot un bug la mine in cap este si intrebarea cum se face ca dupa aproape un an de la primul warn luat nu a expirat... nu ca mi`ar pasa prea tare de ce warn am dar deja este plictisitor sa tot il vad la 60%. Ma intreb oare nu mai trebuia scazut dupa atata timp? sau warnurile sunt date definitiv?

Vezi ca scrie in cum se acorda. In cazul tau, cel de-al doilea si respectiv al treilea este acordat fara a-l scoate pe primul ce expirase deja. Acum s-a rezolvat.

Retragerea warn-ului se face manual, de catre un moderator, deci ne-retragerea lui nu e un bug, ci o sacpare, ce poate fi semnalata prin PM