Jump to content

Bug-uri Pe Forum!

MethodRO

Recommended Posts

Cred ca abia acum ai introdus un "bug" pe forum, o sa creada unii ca tu ai o agenda a tututror avertismentelor acordate programata sa te anunte data cand ele trebuie ridicate ! Cine n-are asa scula, ce trebuie sa faca, sa acorde, doar, suspenduri pe 9999 zile ?

Retragerea warn-ului se face manual, de catre un moderator, deci ne-retragerea lui nu e un bug, ci o sacpare, ce poate fi semnalata prin PM

Ar trebui sa se retraga automat la o perioada de timp. Si eu tot prin interventii am scos warn-ul.

Eu doar ce m-am trezit cu el ridicat (adica luat). Acum is "pe zero", ca la inceput. Nici mie pe softpedia nu-mi apare cand trebuie sa-i reduc lui nustiucare nivelul de warn. Imi mai da cate unul un pm si daca e ok, se rezolva.

Ar trebui sa se retraga automat la o perioada de timp. Si eu tot prin interventii am scos warn-ul.

Nu exista automatul, asta-i problema. Ce interventii? Un PM la moderator nu este o interventie!

Cine are grija sa-l "dea" trebuie sa aiba grija si sa-l "ia".Nu?

Da, sigur. Ca alta treaba n-avem, decat sa tinem socoteala a n+1 warn-uri si cui am dat.

Si eu tot prin interventii am scos warn-ul.

Bre, da' ce supărare şi preocupare mare aveţi cu warn-ulile astea...

Din moment ce se sugerează implementarea unui sistem automat de retragere la termen a warn-ului, e clar că pe mulţi îi "macină" problema asta.

Relaxaţi-vă, oameni buni, îmi daţi de bănuit că aveţi carneţel/agendă cu calendar şi bifaţi zilele rămase până la expirarea perioadei... :)

Ba doare la basca de warn; cum am stat 1 an si ceva cu el puteam sa mai stau. Si asa a fost luat din prostie. I-am spus interventie pentru ca s-a facut prin intermediar. :D

Edited by Laurycã

Majoritatea warn-urilor sunt luate din prostie sau neatentie :) Sunt putine cazurile de rea-vointa. Ideea este ca nu avem cum sa tinem minte atat de multe situatii si sa le retragem. Un PM cand se implineste termenul nu strica.

• 3 weeks later...

Mai, merge aiurea rau baza de date. Nu stiu daca e MySQL sau ce o fi, dar dupa ce afiseaza banerul si linkurile din header, web serverul sta ca fraierul si asteapta sa-i vina datele despre posturi.

Mi s-a parut! De fapt merge prost... aleator. Dar deja a devenit enervant. Asta e... privatizarea... ce sa-i faci... Pe vremea cand eram ca voi nu existau forumuri si nu ma enervam pe tema asta. Ca sa nu mai vorbesc ca aveam mai mult timp :D

Edited by Abram Burel

Exista vre-un script care inchide automat topicurile cand se scrie ceva de genul "Multumesc, se poate inchide" ??

Tocmai am scris asta intr-un topic si pana s-a reincarcat pagina sa a aparut deja inchis, sa fi fost 1-2 secunde durata incarcarii ( downloadam ceva ) .

Sa fi fost un admin ( cei de la "cafenea" nu sunt ca nu au mai intrat de cel putin 3 zile ) atat de rapid ?

Deci de la un timp incoace, mai exact de la inceputul anului, forumul imi merge infect, de parca as avea conexiune dial-up. E singurul site care se misca asa, in rest toate imi merg perfect. Mai nou imi dispar paginile din topicuri, erori in mesagerie etc. La fiecare reply scris m-am obisnuit sa-l copiez inainte de a da send, ca nu stiu ce iese (inclusiv la asta).

Si la mine merge destul de prost. Am avut posturi in care cele scrise au aparut de 2 ori. Imi vine greu sa cred ca e de la ISP, in general folosesc (aproape zilnic) 2-3 ISP.

Constatat acum am postat la Gazeta de perete aparea ca ultimul post e scris de mine si adineauri cand a postat martiz si am intrat nu imi apare postul, ar fi trebuit sa apara dupa cel al lui Sebian. Ultima constatare nu pot sa adaug nici emoticon

Deci de la un timp incoace, mai exact de la inceputul anului, forumul imi merge infect, de parca as avea conexiune dial-up. E singurul site care se misca asa, in rest toate imi merg perfect. Mai nou imi dispar paginile din topicuri, erori in mesagerie etc. La fiecare reply scris m-am obisnuit sa-l copiez inainte de a da send, ca nu stiu ce iese (inclusiv la asta).

La inceputul anului a fost activata compresia GZIP pentru paginile servite (mai exact, paginile sunt arhivate si transmise ca atare browserului, care le decodeaza si le afiseaza), chestie care face site-ul sa se incarce mult mai repede. Ce browser, ce conexiune ? daca exista vreun proxy mai tolomac pe parcurs, ar putea provoca manifestari de genul asta. Pagini din topicuri si mesagerie nu dispar de la sine putere, e imposibil.

Daca aveti suspiciuni referitor la existenta vreunui proxy transparent pe parcurs, puteti verifica aici: http://www.measurementlab.net/

Si la mine merge destul de prost. Am avut posturi in care cele scrise au aparut de 2 ori. Imi vine greu sa cred ca e de la ISP, in general folosesc (aproape zilnic) 2-3 ISP.

Ce ISP(uri), ce browser(e) ?

Constatat acum am postat la Gazeta de perete aparea ca ultimul post e scris de mine si adineauri cand a postat martiz si am intrat nu imi apare postul, ar fi trebuit sa apara dupa cel al lui Sebian. Ultima constatare nu pot sa adaug nici emoticon

Topicul Gazeta nu-i facut pentru comentarii sau polemici.

• 4 weeks later...

De ceva vreme nu mai intra pe pagini din prima incercare sau su incarca pagina cum trebuie. Aproape mereu trebuie sa apas refresh. Nici nu va imaginati ce greu este sa scriu un mesaj, mai ales ca nu pot da copy si paste (nu reusesc nici din combinatia de taste ctrl+c sau ctrl+p decat foarte rar).

Aceasta problema este de la mine sau o mai au si alti membrii ai forumului?