Jump to content

Bug-uri Pe Forum!

MethodRO

Recommended Posts

Când "înţepeneşte" browser-ul, dă back, apoi imediat forward - pentru a te întoarce la ultima pagină vizualizată, apoi încearcă din nou link-ul pe care doreai să-l accesezi.

= )) Ia vezi, cu refresh/reload merge?

Nu merge. Pentru că refresh/ reload reia legătura cu serverul şi încarcă pagina din nou.

În timp ce back/ forward face un refresh doar la nivel "local", din "memorie".

Încearcă ambele variante şi o să-mi dai dreptate.

Nu merge. Pentru că refresh/ reload reia legătura cu serverul şi încarcă pagina din nou.

În timp ce back/ forward face un refresh doar la nivel "local", din "memorie".

Deduc ca ai tu niste probleme cu calculatorul/browserul, daca faci o chestie doar la nivel "local" si apoi merge. ;)

Edited by NFS

Când dau click pe un link şi îl văd că înţepeneşte, nu stau până să-mi dea eroare (să mă pună să "Try again") - că în cazul ăsta da, e de preferat direct refresh-ul; numai că operaţiunea durează, în total - de la primul click pe link până la afişarea paginii, multe secunde.

Cum spuneam, dacă-l văd că în 2-3 secunde nu mi-a deschis pagina, back+forward+un nou click pe link. Cum back şi forward le fac din rotiţa mouse-ului (stânga+dreapta), în 3-4 secunde am rezolvat problema.

Oricum, astăzi merge laser!

E probabil sa fi fost influentat comportamentul de protectia (prea drastica, stiu, stiu, shoot me) synflood aplicata de la flood-urile de Craciun/Anul Nou. Aseara am scos-o, sa vedem diferente. Se pare ca acolo era duda.

E probabil sa fi fost influentat comportamentul de protectia (prea drastica, stiu, stiu, shoot me) synflood aplicata de la flood-urile de Craciun/Anul Nou.
:rambo: Satisfied?

Aseara am scos-o, sa vedem diferente. Se pare ca acolo era duda.
:aplauze:
Diferenta ca de la cer la pamant! Vorba colegului rm.popa ... laser frate!

Bine ca merge. Mai vedem cum se comporta, tre' sa atingem un echilibru intre viteza si siguranta :)

Recunoaste ca ai uitat frana de mana trasa!

Fii barbat!

Am tras-o intentionat ca sa fac cerculete! Dupa 1 an de suport tehnic, te asigur ca am toate armele la dispozitie pentru a demonstra ca e de fapt vina utilizatorului :mrgreen:

:rambo: Satisfied?

Degeaba, ca am +60 reflex si +55 ferire :tongue:

Vaxxi, vezi ca urmeaza Pastele :mrgreen: Deja am intrat in post :D

Si, si, care e legatura ? :-?

In alta ordine de idei: maine, in functie de ora la care ma trezesc si ajung in datacenter, vom fi offline cateva ore ... pana schimb locomotiva. Pe votca. Don't panic.

Bine ca merge. Mai vedem cum se comporta, tre' sa atingem un echilibru intre viteza si siguranta :)

Nuj daca te-ai apucat iar de teste, dar la fiecare pagina stau mai intai cam 2 secunde pe connecting... apoi se incarca.

Edit: Am zis 2 sec? Mai pune de vreo 2 ori pe-atit!

Edited by NFS