Jump to content

Bug-uri Pe Forum!

MethodRO

Recommended Posts

• 2 weeks later...

In caz ca mi se permite si nu mi se sterge IAR reply-ul : Forumul merge extrem de greu, indiferent de ora sau calculatorul de pe care ma conectez. O pagina dureaza pana la 2 minute pana se incarca. Cred ca cineva, acolo Sus, incearca sa-mi spuna ceva...

Mentionez ca e singura adresa unde se intampla asa ceva.

Foarte greu si la mine :( . De multe ori trebuie sa dau Refresh ca sa se incarce o pagina. In plus, nu mi se incarca toate imaginile, nici macar cele de la meniuri (gen Add Reply ...)

Englishman said:
In caz ca mi se permite si nu mi se sterge IAR reply-ul :

Nu cred ca cineva are ceva cu tine, deci nu se pune problema de "a ti se permite". Daca ti-a fost sters un post, poate ca a fost ceva in neregula cu postul respectiv (offtopic sau ceva de genu, desi recunosc ca n-am observat la tine tendinta asta) sau nu e exclus sa fi fost sters accidental. Hai ca nu moare nimeni din asta. :)

Ieri n-am reusit sa intru deloc, azi am stat cateva minute sa se incarce pagina din care postez acum. Dupa toate astea s-a incarcat incomplet. Ma rog, bine ca am butonul "adauga raspuns" :uff:

Salut,

Constat faptul ca de cateva zile sunt dificultati la accesarea si incarcarea forumului, de aceeaia va aduc la cunostinta faptul ca pot da o mana de ajutor in restabilirea cursului normal in ceeace priveste partea de server (httpd, mysql, etc).

Daca pot fi de folos in vreun fel astept un semn!

Desi au spus-o multi hai sa incarc si eu pagina.La mine merge greu de la inceputul lui ianuarie, cand au fost probleme mari cu forumul.Nu e tot timpul la fel.Cateodata merge asa cum trebuie dar in 90% din cazuri de abia misca.Trebuie sa dau de vreo 3 ori refresh ca sa se incarce o pagina.

La care altii ? La toti userii acestui forum merge la fel.

PS Scuze, m-am exprimat gresit, nu teava-i aglomerata, serverul are de raspuns la multi "useri".

Edited by tolin
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...