zeneseu Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 In cazul asta...n-ar fi mai bine sa dai mai rar pe acasa? Link to comment
Englishman Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 In caz ca mi se permite si nu mi se sterge IAR reply-ul : Forumul merge extrem de greu, indiferent de ora sau calculatorul de pe care ma conectez. O pagina dureaza pana la 2 minute pana se incarca. Cred ca cineva, acolo Sus, incearca sa-mi spuna ceva... Mentionez ca e singura adresa unde se intampla asa ceva. Link to comment
Myg Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Foarte greu se incarca si la mine. Link to comment
Salex Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Foarte greu si la mine . De multe ori trebuie sa dau Refresh ca sa se incarce o pagina. In plus, nu mi se incarca toate imaginile, nici macar cele de la meniuri (gen Add Reply ...) Link to comment
banzay Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Same here, daca postez ceva mai lung, dau intai copy sa am de backup Link to comment
NFS Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Englishman said: In caz ca mi se permite si nu mi se sterge IAR reply-ul : Nu cred ca cineva are ceva cu tine, deci nu se pune problema de "a ti se permite". Daca ti-a fost sters un post, poate ca a fost ceva in neregula cu postul respectiv (offtopic sau ceva de genu, desi recunosc ca n-am observat la tine tendinta asta) sau nu e exclus sa fi fost sters accidental. Hai ca nu moare nimeni din asta. Link to comment
tolin Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Englishman said: In caz ca mi se permite si nu mi se sterge IAR reply-ul Comentariile la Gazeta ? Nicio sansa. Link to comment
_escu Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 Ieri n-am reusit sa intru deloc, azi am stat cateva minute sa se incarce pagina din care postez acum. Dupa toate astea s-a incarcat incomplet. Ma rog, bine ca am butonul "adauga raspuns" Link to comment
DevBreak Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 Salut, Constat faptul ca de cateva zile sunt dificultati la accesarea si incarcarea forumului, de aceeaia va aduc la cunostinta faptul ca pot da o mana de ajutor in restabilirea cursului normal in ceeace priveste partea de server (httpd, mysql, etc). Daca pot fi de folos in vreun fel astept un semn! Link to comment
Salex Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 In momentul asta merge SUPERB ! Felicitari celor (celui) care l-au (a) pus pe picioare Link to comment
VAXXi Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 Stai că încă nu s-a hotărât vremea afară, să stiu dacă vreau tărie sau bere Link to comment
DGT Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 Luni a mers cum a mers dar ieri deloc! Si acum trei ore a facut iar probleme! Link to comment
Mengelaus Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 Desi au spus-o multi hai sa incarc si eu pagina.La mine merge greu de la inceputul lui ianuarie, cand au fost probleme mari cu forumul.Nu e tot timpul la fel.Cateodata merge asa cum trebuie dar in 90% din cazuri de abia misca.Trebuie sa dau de vreo 3 ori refresh ca sa se incarce o pagina. Link to comment
tolin Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 Ce legatura are comportarea site-ului cu faptul ca "teava" pana la el este aglomerata artificial de catre un rau-voitor ? Link to comment
sorin1983 Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 Pai si la altii cum merge? Nu se poate face nimic? Link to comment
tolin Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 (edited) La care altii ? La toti userii acestui forum merge la fel. PS Scuze, m-am exprimat gresit, nu teava-i aglomerata, serverul are de raspuns la multi "useri". Edited March 25, 2009 by tolin Link to comment
DevBreak Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Salut, Ca sa pot vorbi in cunostinta de cauza. Serverul este dedicat pentru forum sau este un server shared? Este locat intr-un data center? Link to comment
Cumnatu Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Din cate stiu shared colocat in NX Link to comment
sebian Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Cu IE8 nu pot sa-mi editez posturile. Daca dau edit dupa ce am postat nu pot clickai nici quick edit nici full edit Link to comment
NFS Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Vezi ca au la Microsoft pe site un topic : Bug-uri pe IE8 Link to comment
rm.popa Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 Mi-am schimbat avatarul, dar îmi apare tot cel vechi, scalat la dimensiunile celui nou... Link to comment
VFX Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 Hard refresh (Ctrl+R sau Mar+R) sau golseste cache-ul. Link to comment
Recommended Posts