Jump to content

Bug-uri Pe Forum!

MethodRO

Recommended Posts

Mai este floodat forumul?

Dimineata merge bine, iar seara sta si 2-3 minute pana incarca o pagina, daca o incarca...

Intreb pentru ca inainte nu conta ca este seara sau dimineata. Mergea la fel de bine.

In ultima saptamina mi-a aparut de citeva ori un mesaj de eroare (fara a putea intra DELOC pe forum) de genul IPS Database Error ... In ultimele 2 zile nu am avut probleme.

Cine e s0b.bluestreak.com?? Nu mi se pare corect sa astept sa se incarce(sa intervina si asta) la ce viteza lenesa de net am :(

Este bannerul.

Ai dreptate, nici noua nu ni se pare corect.

Avem doua solutii:

1. http://www.gmclub.ro/forum/lofiversion/index.php

2. Da-i bice conexiunii, mama ei de lenesa!

In ultima saptamina mi-a aparut de citeva ori un mesaj de eroare (fara a putea intra DELOC pe forum) de genul IPS Database Error ... In ultimele 2 zile nu am avut probleme.

Eroare de IPB, deh, mai si crapa. We're sorry.

• 2 months later...
Tot ce imi doresc este sa nu-mi strice vacanta vreun ungurete jegos cum s-a mai intamplat in alte dati. Niste lepre de oameni! Pacat ca Hitler a uitat de ei...

A aparut un nou bug pe forum.

• 1 month later...

De vreo 2 saptamini, forumul se misca f. greu. Paginile se incarca extrem de lent sau chiar nu se incarca deloc (imi baga time-out). Incercat atit din RDS cit si din ROEDU.

De vreo buna vreme, serverul oricum duce mai mult decat poate duce (nu duce doar DWCC). Iar azi se resincronizeaza RAID-ul, si de-aia merge mai prost. O sa termine in noaptea asta probabil.

• 1 month later...

S-a schimbat adineauri..o noua versiune de board.Doar ca nu e gri asa cum imi placea mie :( si nici butoanele nu-s acolo unde trebuie...partea cu userii si avatarurile lor e prea mare...

EDIT: daca se poate, sa dau click pe poza si sa se deschida in tab separat , nu peste tabul pe care-l citesc...e enervant...

Edited by augustinionut