Jump to content

Bug-uri Pe Forum!

MethodRO

Recommended Posts

Daca intru pe profilul meu de ex. si dau find topics, imi listeaza doar doua care nu se afla la cafenea.

Nici eu n-am mai găsit, căutând în profil, toate topicurile pe care le-am deschis, doar cele mai recente 5...  :rolleyes:

• 2 weeks later...

Mi s-a întâmplat şi mie, mai demult, am "semnalat"  aici   :mrgreen:  Şi recent am "comis-o" (fie din pricina mouse-ului -care între timp s-a învechit- fie din pricina degetului :D ) când un post mi-a apărut triplat. 

• 2 months later...

Se intra greu pe forum, paginile se deschid greu si dupa logare.

Testat cu 3 browsere, 2 sisteme de op. mai multe IP si 2 provideri.

E "inghesuiala mare" pe forum, sau nu-mi merg mie jucariile? Dimineata pare mai accesibil, acum spre ex., incerc de 10 minute.

Edited by EM!L
înlăturare offtopic.
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Bre, ce de oameni rai pe aici !!! Daca se misca prost forumul 2-3 zile, imediat se revigoreaza topicul asta !! De 2-3 zile forumul merge de rupe si nimeni nu se sesizeaza sa transmita un gind bun. Ei bine, multumiri adminului ;)

Bre, ce de oameni rai pe aici !!! Daca se misca prost forumul 2-3 zile, imediat se revigoreaza topicul asta !! De 2-3 zile forumul merge de rupe si nimeni nu se sesizeaza sa transmita un gind bun. Ei bine, multumiri adminului 30000000.gif

Unii au crezut ca e pura intimplare77000000.gif77000000.gif

Bre, ce de oameni rai pe aici !!! Daca se misca prost forumul 2-3 zile, imediat se revigoreaza topicul asta !! De 2-3 zile forumul merge de rupe si nimeni nu se sesizeaza sa transmita un gind bun. Ei bine, multumiri adminului ;)

Merge impecabil la mine :) ). Trai-v-ar serverul!