augustinionut Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 (edited) Mi-apare boardu' in halu' asta cand sunt pe sectiunea KALEECS ...apare asa si la altii? "Butoanele " sunt in bara aia albastra Edited March 11, 2010 by augustinionut Link to comment
VAXXi Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Ai ecranul prea mic, incearca pe alt skin. Link to comment
augustinionut Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Ai ecranul prea mic, incearca pe alt skin. Rezolutie minima 10x... Link to comment
smailmiami Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 E pentru prima oara de 4 ani cand trebuie sa raportez si eu ceva, desi nu stiu daca este sectiunea potrivita. De vreo 3 zile, micul link "View new posts" nu-mi intoarce nici un rezultat, desi daca o iau "manual" sunt o gramada de topicuri in care s-a scris ... Any ideas ? Link to comment
VAXXi Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 Sterge cookie-urile browserului, da-i un logout si login din nou. Link to comment
smailmiami Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 Executat. Imediat dupa operatiune tot nu pare sa mearga ... Sa vedem si maine dimineata. Link to comment
VAXXi Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 Si-n alt browser face la fel ? mai ai pe cineva care viziteaza forumul de pe acelasi IP ? Link to comment
Viktor Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 "View New Content"- ar putea fi pus si in jos-ul paginii undeva? Desigur daca se poate. Link to comment
Wolfman Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Mi se mai intampla si mie acest lucru, insa doar cand las deschisa pagina forumului pe laptopul de acasa (Firefox 3.5.8) si deschid inca o data forumul pe laptopul de servici (Firefox Link to comment
Mircea Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Mie mi se intampla si fara sa las deschis forumul in alta parte... Pur si simplu pare sa faca un refresh aleator dupa criterii numai de el stiute. Prima oara imi afiseaza 3 pagini de new post topics, dupa ce intru si raspund la unul, 2 sau mai multe, urmeaza un new post si ma trezesc cu 3-4 tpicuri afisate sau nici unul. Culmea, uneori in astea sunt si cele la care tocmai am raspuns, sau numai ele, alteori acelea dispar... Link to comment
VAXXi Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Bre, vedeti ca browserele astea mai noi (gen Chrome, Opera, Safari, de Firefox nu stiu, dar se poate si la ala sa fie din cauza de ceva extensii & stuff) care fac preview in homepage la paginile vizitate mai des chiar fac un "load" pe pagina, ca sa-i genereze thumbnail-ul. Si alea se pun ca "vizita" Link to comment
andreib Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Mda, mie imi merge in Firefox dar nu si in Opera (ambele updatate recent). Link to comment
VAXXi Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 Nu folosesc asa ceva, deci nu stiu, dar din cate stiu si ala are un fel de phishing filter activat care verifica site-ul cu servicii externe. In fine, am actualizat si IPB-ul la ultima versiune, poate repara ceva. Link to comment
zeneseu Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 De cateva zile, orice poza deschid, se face foaaaarte mare. Care o fi cauza? Link to comment
TBird Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Pozele la rezolutie prea mare? Si mie mi se intampla, dar nu tot timpul de aici deduc ca ar fi rezolutia prea mare... Link to comment
VAXXi Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Scriptul de afisare a pozelor face resize in functie de marimea ferestrei browserului, deci nu e cazul. Zeneseule, da si niste exemple unde patesti asta. Link to comment
zeneseu Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 (edited) http://www.gmclub.ro...ndpost&p=471476 Cam asa arata mai nou poza respectiva (defapt toate pozele) la mine... Edited March 23, 2010 by zeneseu Link to comment
VAXXi Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Bug in lightbox (scriptul care face redimensionarea imaginilor incarcate pentru dimensiunea ferestrei). Link to comment
Mircea Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Pai da-i cu niste insecticid sa moara! Link to comment
VAXXi Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Cam asa arata mai nou poza respectiva (defapt toate pozele) la mine... Nu-i la toate, tocmai am incercat si alte poze si merg ok. Aia are ceva buba. Pai da-i cu niste insecticid sa moara! Imediat, da' stai ca mai sunt unii inainte, care-mi si platesc salariu insa! Link to comment
andrew Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 La mine apare normal poza aia. Firefox 3.6 Link to comment
nonel Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Si la mine in IE apar pozele foarte mari. Link to comment
zeneseu Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 (edited) Nu-i la toate, tocmai am incercat si alte poze si merg ok. Aia are ceva buba. Bube are mai multe, adica ... cam toate. Imi deschide poza normal doar daca e mica-mica. Fenomenul apare atat la IE cat si la Firefox. Alte exemple.. Asa imi apar toate pozele peste 100 KB. Edited March 23, 2010 by zeneseu Link to comment
Mircea Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Imediat, da' stai ca mai sunt unii inainte, care-mi si platesc salariu insa! Adica berea noastra ce-are? Link to comment
Recommended Posts