Jump to content

Bug-uri Pe Forum!

MethodRO

Recommended Posts

E pentru prima oara de 4 ani cand trebuie sa raportez si eu ceva, desi nu stiu daca este sectiunea potrivita. De vreo 3 zile, micul link "View new posts" nu-mi intoarce nici un rezultat, desi daca o iau "manual" sunt o gramada de topicuri in care s-a scris ... Any ideas ?

Mi se mai intampla si mie acest lucru, insa doar cand las deschisa pagina forumului pe laptopul de acasa (Firefox 3.5.8) si deschid inca o data forumul pe laptopul de servici (Firefox

Mie mi se intampla si fara sa las deschis forumul in alta parte... Pur si simplu pare sa faca un refresh aleator dupa criterii numai de el stiute. Prima oara imi afiseaza 3 pagini de new post topics, dupa ce intru si raspund la unul, 2 sau mai multe, urmeaza un new post si ma trezesc cu 3-4 tpicuri afisate sau nici unul. Culmea, uneori in astea sunt si cele la care tocmai am raspuns, sau numai ele, alteori acelea dispar...

Bre, vedeti ca browserele astea mai noi (gen Chrome, Opera, Safari, de Firefox nu stiu, dar se poate si la ala sa fie din cauza de ceva extensii & stuff) care fac preview in homepage la paginile vizitate mai des chiar fac un "load" pe pagina, ca sa-i genereze thumbnail-ul. Si alea se pun ca "vizita" :)

Nu folosesc asa ceva, deci nu stiu, dar din cate stiu si ala are un fel de phishing filter activat care verifica site-ul cu servicii externe. In fine, am actualizat si IPB-ul la ultima versiune, poate repara ceva.

Scriptul de afisare a pozelor face resize in functie de marimea ferestrei browserului, deci nu e cazul. Zeneseule, da si niste exemple unde patesti asta.

Cam asa arata mai nou poza respectiva (defapt toate pozele) la mine...

Nu-i la toate, tocmai am incercat si alte poze si merg ok. Aia are ceva buba.

Pai da-i cu niste insecticid sa moara!

Imediat, da' stai ca mai sunt unii inainte, care-mi si platesc salariu insa! :)

Nu-i la toate, tocmai am incercat si alte poze si merg ok. Aia are ceva buba.

Bube are mai multe, adica ... cam toate. Imi deschide poza normal doar daca e mica-mica. Fenomenul apare atat la IE cat si la Firefox.

Alte exemple..

post-6093-126936758662_thumb.jpg post-6093-126936759751_thumb.jpg post-6093-126936760324_thumb.jpg

Asa imi apar toate pozele peste 100 KB.

Edited by zeneseu