andrew Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Acasa, pe IE 8, apar si la mine mari Link to comment
Alex.T Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Subscriu si eu la aceasta problema. Folosesc IE8. Se intampla de cateva zile dar nu am vrut sa deranjez. Link to comment
VAXXi Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 S-a rezolvat (goliti cache-ul browserului pentru a se incarca fisierele noi). Link to comment
Tommy Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 (edited) Stiu ca nu e bug, e feature, si ca trage greu , se va putea insa sa mai avem botonul "Search"? (fara a baga direct linkul ) Edited March 24, 2010 by Tommy Link to comment
augustinionut Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 Din cauza lu' GZIP asta am viteza pe forum? Link to comment
augustinionut Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Daca n-a mai postat nimeni...mie faza asta nu-mi convine. Link to comment
Mircea Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Este o caracteristica a IPB-ului, care se cheama flood control. Link to comment
tolin Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 (edited) Daca n-a mai postat nimeni...mie faza asta nu-mi convine. Stai linisit, "prietenii" tai n-au un timp de raspuns atat de scurt. Pana duc gunoiul, pana nimeresc etajul si usa de la aprtamentul lor, pana isi aduc aminte unde au computerul, trece 1h. Delay-ul acela este pentru premianti. Edited April 16, 2010 by tolin 1 Link to comment
VAXXi Posted April 19, 2010 Share Posted April 19, 2010 Stiu ca nu e bug, e feature, si ca trage greu S-a rezolvat, stanga sus. Link to comment
Viktor Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 De vreo doua zile ma confrunt cu aceasta problema. http://www.gmclub.ro/forum/index.php?app=core&module=search&do=new_posts&search_filter_app[forums]=1 Care este cauza sau ce trebue sa-i fac? Link to comment
tatabobu Posted April 30, 2010 Share Posted April 30, 2010 De cateva zile observ ca butonul "View New Content" imi returneaza invariabil "Sorry, no new content found." Setarile mele sunt cele din poza. Nu avea cum sa nu fie new content, pentru ca nu intru prea des pe forum. Exista vreo rezolvare? Link to comment
VAXXi Posted April 30, 2010 Share Posted April 30, 2010 Primul pas pentru depanat probleme de-astea: delogheaza-te de pe forum, goleste tot cache-ul browserului, si logheaza-te din nou. Intri cumva pe forum si fara sa te autentifici, intre vizite ? Link to comment
tatabobu Posted April 30, 2010 Share Posted April 30, 2010 Mereu am avut autentificare automata la fiecare vizita, dar intru de pe mai multe calculatoare. Parca la fiecare schimbare de calculator de pe care intru imi cere sa ma loghez din nou. O sa-i golesc cache-ul sa vad cum se comporta. Link to comment
VAXXi Posted April 30, 2010 Share Posted April 30, 2010 Pai cine-a zis ca e voie ? logarea de pe mai multe calculatoare provoaca o resetare a sesiunii, din considerente de securitate. In fine, am dezactivat-o pan' la urma caci mai multa lume se plange de problema asta, da' aveti grija de pe ce calculatoare va bagati parola... Link to comment
tatabobu Posted April 30, 2010 Share Posted April 30, 2010 Alea de acasa si ala de la birou, in total vreo 4 Multam de informatii, vad ca acum merge corect. Probabil ca, daca ma loghez diseara de acasa, iar o sa am probleme Link to comment
Salex Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 Am si eu de raportat 2 bug-uri. Primul: Concret, a functionat bine, asa cum se vede in imagine. Totusi, la click pe linkul respectiv, s-a deschis un topic total aiurea respectiv cel incercuit cu rosu. Am incercat de vreo 3 ori; acelasi rezultat. Al doilea: In urma unui Reply pe un topic, dupa scrierea mesajului si click pe Add Reply, in loc sa apara mesajul in lista ... mi s-a deschis meniul de Manage Topic Poll. Si chestia asta am incercat-o de vreo 10 ori. Am copiat mesajul si am incercat butonasul Add Reply si i-am dat Paste mesajului. Acelasi rezultat ... Intr-un final am cam descoperit despre ce e vorba, stersesem din greseala un tag . Totusi, am mai patit asa ceva si comportamentul a fost altul, respectiv formatarea putin aiurea a textului. Ca element suplimentar, mesajul avea multe citate ... Link to comment
VAXXi Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 Primul e de la o indexare aiurea a lui Google. Nu prea am ce sa-i fac lui Google. Al doilea e probabil din cauza limitarii la quote-uri, care tin minte ca e pusa la 10 quote-uri / mesaj. Daca depasesti numarul asta, e posibil sa nu te lase si sa te forteze sa faci "Add reply" normal, fara citate. Link to comment
Zmeul cel rau Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 De vreo cativa ani ma tot abtin sa intreb dar cine e incul cel care a scris la descrierea categoriei Intâlniri Galaţi, Dobrogea? Link to comment
Mircea Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Alea sunt de fapt indexarile de la motoarele de . Link to comment
NFS Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 Tare a inceput sa ma enerveze IPB-ul asta nou. De vreo 2 zile nu mai reusesc sa vad nici un mesaj nou pe forum... Dupa ce ma loghez si dau pe View New Content primesc invariabil mesajul: Sorry, no new content found. Link to comment
Tommy Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 Din prima pagina: Apoi in dreapta jos: 1 Link to comment
EM!L Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 dau pe View New Content .. sau, pe lângă ce a zis Tommy: My Settings -> General Settings -> Link to comment
NFS Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 (edited) Asta ce zici tu, o aveam deja pusa pe "since last visit". Desi prima optiune o "cuprinde" si pe a doua. Edited June 8, 2010 by NFS Link to comment
Recommended Posts