NFS Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 (edited) Pai d-aia ai la dispozitie si search prin Google. Serving-sys e probabil vreun nou robot de indexare. Edited October 30, 2010 by NFS Link to comment
augustinionut Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 Si-a luat ignore. E trecut ca host (127.0.0.1 ) Link to comment
augustinionut Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 "servingsys" era bannerul cu chevrolet revizii etc. Link to comment
nino Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 "View New Content" si "Mark all topics as read" pentru acest feature nu (mai) functioneaza corect. Link to comment
VAXXi Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Ba functioneaza ... cel putin la mine. Sterge cookieurile, da un delete cache, ai incercat alt browser ? Link to comment
nino Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Am banuit initial ca e de la mine (mai exact de la IE8)... Cookie si cache curatate (face la fel), doar IE8 folosit... Ideea e ca citesc continutul nou, dau "mark as read..." si iconitele corespunzatoare forumurilor raman pe statusul de "noutati"... Ba mai mult, in aceeasi sesiune, la click again pe "view new..." imi apar acelasi mesaje, desi le-am dat "mark as read..."... Feature-bug, ce-o fi, nu ma deranjeaza teribil... Link to comment
VAXXi Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Daca dai pe mark board as read mai raman ca necitite ? Link to comment
nino Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Sigur, asta spuneam... Si daca dau click pe ce ai indicat se intampla... Link to comment
VAXXi Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Pai, se pare ca ai o problema cu cookieurile. Ai incercat un logout si login iar pe forum ? Link to comment
nino Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Mnda... aveam setat (de la un soft de "optimizare") asa ceva: Link to comment
augustinionut Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 800 guesti la ora asta? Link to comment
augustinionut Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 brusc subit si deodata, toti si-au luat matiz dar nu vor sa se inscrie pe forum Link to comment
NFS Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Sunt motoare de indexare (Google, AskJeeves, Lycos, etc) 1 Link to comment
Dr.L Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 Am si eu o propunere (pare cem mai apropiat de subiect topic): La atasarea pozelor,se poate face redimensionarea automat? Ca am vazut ca pozele peste 1MB nu sunt acceptate,zice ca nu a fost selectat nici un fisier Link to comment
florinbad Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 Ai doua variante: 1. La tine in PC fa un click dreapta pe poza si apoi selecteaza Edit. Se va incarca poza in banalul Paint, da-i Save As si selecteaza JPEG. Apoi vezi daca ti s-a redus dimensiunea fotografiei. 2. Tot in Paint, du-te la Image-Stretch/Skew iar la Horizontal si Vertical pune-i 50% (de exemplu). Succes "> ! Link to comment
Dr.L Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 (edited) Daca nu staim asta,nu mai puneam poze de mult. Dar dureaza mult si mi se pare peste mana sa redimensionez poze (de fapt trebuie sa fac copii,ca nu degeaba las aparatul setat pe o rezolutie mare). Mult mai simplu le pot pune pe un site dedicat,dar cine stie cand dispar Ms oricum Edited November 27, 2010 by Dr.L Link to comment
NFS Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 La atasarea pozelor,se poate face redimensionarea automat? Ca am vazut ca pozele peste 1MB nu sunt acceptate,zice ca nu a fost selectat nici un fisier Pai forumul nu are program de editare imagini, nu cred ca are cum sa faca efectiv o redimensionare ca sa reduca dimensinea in MB a fisierului. Tot ce poate face e un "zoom-out" in caz ca dimensiunile inaltime-latime sunt prea mari. Link to comment
nino Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 (edited) Ne-a cotropit concurenta! Pe bune, voi nu vedeti tot asa? Edited April 1, 2011 by nino Link to comment
cristics Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Ne-a cotropit concurenta! Pe bune, voi nu vedeti tot asa? E opera vreunui frustrat...Concurenta la ce? Poate la forum, ca la masini inca nu se pot compara... Link to comment
zeneseu Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 (edited) Pe bune, voi nu vedeti tot asa? Macar de iti stergeai urmele si nu faceai o modificare asa grosolana... Edited April 1, 2011 by zeneseu Link to comment
nino Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Macar de iti stergeai urmele si nu faceai o modificare asa grosolana... As vrea eu sa fiu asa "bun"... Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Bine ca nu ne-au mai hacherit strumfii aia cantatori de acum 5-6 ani. 1 Link to comment
Recommended Posts