Jump to content

Bug-uri Pe Forum!

MethodRO

Recommended Posts

De vreo 2 zile cand dau view new post in lista care apare dupa nu mai exista patratelele portocalii care te duceau la ultimul post necitit din topicul respectiv. De fapt exista dar doar la primul post afisat pe fiecare pagina. E ceva la mine sau mai are cineva chestia asta? Folosesc Firefox.

Incearca un Refresh dupa ce pagina pare ca s-a incarcat complet (de fapt nu s-a...).

Si mie mi se mai intampla chestia asta cateodata, dar pe un motor de IE (SlimBrowser).

Sunt de fapt "pierderi" in comunicatia cu serverul, nu neaparat din cauza acestuia sau a clientului.

Incerc sa imi schimb poza din avatar si nu reusesc, o dezactivez pe cea de acum, functioneaza, caut o alta poza pe calculator si cand dau " update " reapare inserata poza de acum. Ce sa fac ???

Edited by Cumnatu
De vreo 2 zile cand dau view new post in lista care apare dupa nu mai exista patratelele portocalii care te duceau la ultimul post necitit din topicul respectiv. De fapt exista dar doar la primul post afisat pe fiecare pagina. E ceva la mine sau mai are cineva chestia asta? Folosesc Firefox.

Am sters cookies si cache si si-a revenit. Pacat ca nu m-am gandit de la inceput dar facea asa si acasa si la servici.

Mesajele private nu le primesti direct in mail, presupun ca te referi la notificarile de mesaje private ? Daca de astea e vorba ... din cauza ca forumul (adica serverul pe care e forumul) trimite foarte multe mesaje catre Yahoo (deoarece multi membri au adrese la ei), din cand in cand pe Y! il apuca sa considere ca serverul trimite spam si baga mesajele la bulk mail.

Solutie: adaugi adresa forumului in Address Book.

Nu este un bug, ci o sugestie, ar fi la bursa, ca propietarul topicului, sa-si poata inchida singur topicul ... doar o parere.

Edited by Alinutz