MethodRO Posted June 1, 2006 Author Share Posted June 1, 2006 @cielofan: Ca postul sa apara la bursa trebuie aprobat de un moderator, de aceea apare cu intarziere. Link to comment
CieloFan Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 (edited) Ok. Multumesc Method... - M-am gandit eu ca trebuie aprobat de cineva - De fapt scrie chestia asta si acolo Edited June 1, 2006 by cielofan Link to comment
Satori Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Ia vezi matale disclaimairu' ala de sus. Normal ca trebuie aprobat. Link to comment
dan_m Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 De vreo 2 zile cand dau view new post in lista care apare dupa nu mai exista patratelele portocalii care te duceau la ultimul post necitit din topicul respectiv. De fapt exista dar doar la primul post afisat pe fiecare pagina. E ceva la mine sau mai are cineva chestia asta? Folosesc Firefox. Link to comment
Abram Burel Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Incearca un Refresh dupa ce pagina pare ca s-a incarcat complet (de fapt nu s-a...). Si mie mi se mai intampla chestia asta cateodata, dar pe un motor de IE (SlimBrowser). Sunt de fapt "pierderi" in comunicatia cu serverul, nu neaparat din cauza acestuia sau a clientului. Link to comment
Cumnatu Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 (edited) Incerc sa imi schimb poza din avatar si nu reusesc, o dezactivez pe cea de acum, functioneaza, caut o alta poza pe calculator si cand dau " update " reapare inserata poza de acum. Ce sa fac ??? Edited June 7, 2006 by Cumnatu Link to comment
Zmeul cel rau Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Se schimba dar nu iti apare tie. Ca sa o vezi, apasa Shift+f5 pentru a iti reincarca toate fisierele temporare. Problema e din cauza browserului celui ce priveste forumul. Link to comment
dan_m Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 De vreo 2 zile cand dau view new post in lista care apare dupa nu mai exista patratelele portocalii care te duceau la ultimul post necitit din topicul respectiv. De fapt exista dar doar la primul post afisat pe fiecare pagina. E ceva la mine sau mai are cineva chestia asta? Folosesc Firefox. Am sters cookies si cache si si-a revenit. Pacat ca nu m-am gandit de la inceput dar facea asa si acasa si la servici. Link to comment
Cumnatu Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 Unde e sectiunea de " chat " ???? Cine a furat-o ??? Link to comment
florinbad Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 Chat-ul, ca chat-ul, da' unde este pozili ? Ni s-au furat poziliiiiii ("> ! Link to comment
VAXXi Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 Unde e sectiunea de " chat " ???? Cine a furat-o ??? Va reveni. Chat-ul, ca chat-ul, da' unde este pozili ? Ni s-au furat poziliiiiii ("> ! http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=10598 Link to comment
MethodRO Posted June 11, 2006 Author Share Posted June 11, 2006 Daca se da search GPS nu se gaseste nimic. De ce? Link to comment
NFS Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Nu se accepta la cuvinte mai mici de 4 litere! Deci nu se poate da dupa GPS, IAC, ABS, RFG, USA, RSR, PCR, FSN, etc... Link to comment
MethodRO Posted June 11, 2006 Author Share Posted June 11, 2006 Multumesc mult pt informatie NFS. Link to comment
NFS Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 De ce asa? Merge dupa "GPS*"!!!!! Link to comment
Lucian79 Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 (edited) Foarte tare, frate. E prima data, cand vad asa ceva pe Internet Edited June 11, 2006 by Lucian79 Link to comment
guru Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 (edited) De cateva saptamani, toate mesajele private de pe forum, le primesc in "Bulk". E problema la mine, sau pe forum? Edited June 12, 2006 by guru Link to comment
VAXXi Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Mesajele private nu le primesti direct in mail, presupun ca te referi la notificarile de mesaje private ? Daca de astea e vorba ... din cauza ca forumul (adica serverul pe care e forumul) trimite foarte multe mesaje catre Yahoo (deoarece multi membri au adrese la ei), din cand in cand pe Y! il apuca sa considere ca serverul trimite spam si baga mesajele la bulk mail. Solutie: adaugi adresa forumului in Address Book. Link to comment
Tommy Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Sau intri pur si simplu in mailul cu pricina si apesi botonul "Not Spam". Link to comment
Alinutz Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 (edited) Nu este un bug, ci o sugestie, ar fi la bursa, ca propietarul topicului, sa-si poata inchida singur topicul ... doar o parere. Edited June 13, 2006 by Alinutz Link to comment
Satori Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 No can do. Si nici nu e nevoie de asa ceva. Link to comment
Abram Burel Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 Ma duc si eu sa vad cine sunt si aflu ca: Informatii -> Locatie = Fara informatii Alte informatii -> Locatie = Bucuresti E o chestie si asta Link to comment
NFS Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 Campul original Locatie nu putea fi marcat ca obligatoriu, asa ca s-a creat unul nou! Link to comment
Abram Burel Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 Ce inseamna... scleroza Mi-aduc aminte Link to comment
Recommended Posts