tolin Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 E urat sa vinzi o masina mai buna ca Logan MCV, la acelasi pret. Link to comment
Moshu Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 (edited) Toline, nu-i asa cu pretul. Ia da un ochi si vezi cam cat te costa "frumsetea" asta... Iti cam iei 2 logane. Deci forma e la fel de frumoasa, sau urata, cum doriti ca si logan break. Nu comentam motoare, dotari etc. Iote cele trei surori, care-o fi mai urata din ele? Pe bune ca loganu pare cea mai putin urata... Doamne am ajuns s-o zic si pe asta! Celelalte sunt de firma, stiti voi care. Later Inca o frumusete, tot de firma. Stiu si accept ca au rolul lor, dar pana la "frumoase" e cale lunga. Parera mea. Prefer un passat, chiar si break. Sau un 407. Edited September 29, 2006 by Moshu Link to comment
zack Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 (edited) Moshu, cu tot respectul...ai uitat sa o adaugi si pe asta. LE : BogdanG, ce este urat ? Ca nu are forma + ca pentru niste amarate de plastice mai de doamne ajuta se face masina undeva spre 20 de mii. Merita ?! eu zic ca nu!! Edited September 29, 2006 by zack Link to comment
BogdanG Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Mai baieti cu tot respectul ce naiba e urit la Caddy LIFE ???? Fuge masinuta asta de rupe pamantul si DA este cit 2 logani break dar are si dotari si un bord foarte frumos si albastru si consum de furnica Link to comment
CARABUSU Posted October 1, 2006 Share Posted October 1, 2006 (edited) Cele mai urate masini,din punctul meu de vedere,sunt:Fiat albea,Fiat multipla,Dacia logan,Renault kangoo,Renault laguna 2,Renault Clio Symbol,Dacia berlina,si lista mai poate continua dar acestea intrec orice limita. Ce parere aveti de Ford tourneo connect,mie mi se pare destul de aratoasa si practica,cam asa ceva vreau eu sa-mi iau. Edited October 1, 2006 by CARABUSU Link to comment
Esperatul Posted October 1, 2006 Share Posted October 1, 2006 Nimic nu bate ssang yong : Kyron Rodius Musso Link to comment
CARABUSU Posted October 1, 2006 Share Posted October 1, 2006 (edited) De astea am uitat,ssang yong are cele mai urate Suv-uri fabricate vreodata.Mai sunt cateva ca audi Q7,BMW X5,Cadillac Escalade,Lincoln Navigator,etc. Cine le-a schitat ar trebui spanzurat,pe bune! Au creat numai monstrii mari si urati! Edited October 1, 2006 by CARABUSU Link to comment
Tommy Posted October 1, 2006 Share Posted October 1, 2006 Spanzuram spanzuram. Tie nu-ti place ca e mare. Nu tot ce e mare e frumos, dar nici musai urat, decat daca iti plac cele mici. Dar ce suv-uri ti se par faine? Dupa mine, X5-ul cel putin e o masina la care nu ai ce-i reprosa. Nici macar pretul. Link to comment
CARABUSU Posted October 1, 2006 Share Posted October 1, 2006 X5-ul e prea patratos,mai mult prefer Range Rover si Toyota RAV4,variantele sport chiar daca sunt mult mai scumpe dar merita. Asta e parerea mea. Link to comment
zack Posted October 1, 2006 Share Posted October 1, 2006 Cadillac excalade nu mi se pare deloc o masina urata. I-ar fi stat groaznic daca ar fi o matahala mare si ROTUNDA. X5 e superb, ca toate bmw-urile. Cel mai nereusit bmw mi se pare z3. Ssang Yong kyron nu mi se pare asa urat...mai ales pe negru. Ati intrat intr-un SSang Yong kyron ?! eu da...si am ramas placut impresionat. Link to comment
laurentziu83 Posted October 1, 2006 Share Posted October 1, 2006 Mie seria 1, nu prea e "perfect barbatesc". E ca diferenta dintre un WC serios, cu rezervor de 50 de litri, schelet din fier, teava de inox la scurgere, suport pentru topor, etc si unul vopsit roz cu covoras asisderi. Link to comment
gigi-kent Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 Unele masini nu sunt musai urate.Sunt doar excentrice. La masini urate eu bag Seat-ul Altea, Fiat-ul Multipla, Dacia Logan. Cred ca designerii erau la buda, li s-a terminat rebusul si s-au apucat de proiectari. Lincolnul Navigator, Cadilacul Escalade, BMW X5 si altele de genul asta nu sunt masini urate ci doar inutile. Facute pt smecherii cu bani care vor masina mare, luxoasa si care sa atraga privirile.Si sa se creada ca pot intra cu ea oriunde. N-am vazut niciodata si nici nu cred ca o sa vad noroi pe masinile astea. Si nici pe multe alte SUV -uri. Sunt pur si simplu masini de fite. Masini de teren sunt Land Roverul, Range Roverul, Toyota Land Cruiser, Mitsubishi Pajero, Nissanul Patrol( la ultimele trei modele imi plac cele fabricate in anii 80) in ultimul timp au inceput sa bage plastic crom si multe alte chestii care nu cred ca rezista in off road Link to comment
ageana Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 Cu siguranta cea mai urata masina este noul dric realizat de maestrii de la Dacia Link to comment
adrian_r5 Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 "Ati intrat intr-un SSang Yong kyron ?! eu da...si am ramas placut impresionat." da, am intrat si chiar am condus ... si am ramas si eu "placut impresionat" ... Kyron nu mi se pare urit spre deosebire de Rodius care e "nashpa" de tot Link to comment
Wolfman Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 Astea din urma sunt detronate de uratenia Pathfinder-ului, I guess. Link to comment
speedygonzales Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Nu va exista nici o masina mai uratat decat Fiat Multipla. Ever Link to comment
hawkeye Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Eu n-as subestima puterea celor de la Dacia de a face ceva ieftin. Si ce rezulta din asta. Link to comment
xix1319 Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 (edited) Salut , Stiu ca o sa-mi pun multi forumisti in cap , dar asta este . Cele mai urate masini mi se par astea mici , hatchback , devenite sedan peste noapte , cum ar fi : Renault Clio Symbol , Chevrolet Kalos Sedan , Skoda Fabia Sedan si Break ( astea chiar le intrec pe toate ) , VW Polo Clasic , Mazda 3 Sedan si lista poate continua > Edited October 6, 2006 by xix1319 Link to comment
Esperatul Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Daca o iei asa, si Cielo se trage din hachback. Link to comment
zalmoxis Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Subscriu la asta !!!Si Smartul of course !!!Ala for2!!!Adica la asta cu HB devenite sedane peste noapte !!!!... Link to comment
xix1319 Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Cielo e probabil exceptia care intareste regula. Link to comment
andreib Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Si din seria cum putem sa facem o masina cat mai urata, un puternic concurent la cea mai urata masina este: NOUl Fiat Ducato/Peugeot Boxer/Cintroen Jumper In realitate este mai urata decat in poze. Link to comment
laurentziu83 Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Stiu ca o sa-mi pun multi forumisti in cap , dar asta este . Cele mai urate masini mi se par astea mici , hatchback , devenite sedan peste noapte , cum ar fi : Renault Clio Symbol , Chevrolet Kalos Sedan , Skoda Fabia Sedan si Break ( astea chiar le intrec pe toate ) , VW Polo Clasic , Mazda 3 Sedan si lista poate continua > Noo, daca vrei sa-ti pui forumisti in cap, dute pe daciaclub, acolo orice masina trebuie sa aiba porcbagaj. Link to comment
Recommended Posts