Jump to content

Sistem De Franare Cu Abs La Kalos

Recommended Posts

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

La revizie nu ar fi trebuit sa se foloseasca o astfel de scula?

Intreb si eu ca un cumparator naiv... Cand se spune in circulara GM si in carte ca trebuie verificat lichidul nu se refera la asta?

Stiu ca pe la noi astfel de verificari inseamna in cel mai bun caz doar efortul de a bifa intr-o fisa, dar as putea fi mai atent la urmatoarea revizie. :wallbanger:

Ca si la ulei, la noi se testeaza parametri "organoleptici", vizual, olfactiv si prin palpare, ca la ginecolog. In mod normal e nevoie de un banal ph-metru de buzunar, care la tehnologia actuala si fabricatia chineza a ajuns la un pret care se amortizeaza din primele 5 testari.

Stie, sau macar banuieste cineva ce l-o fi apucat ?

Daca nu s-a aprins si martorul Brake ((!)) atunci senzor murdar. Daca s-a aprins si ala, trebuia sa tragi pe dreapta pentru ca inseamna defect al sistemului de franere si nu merita sa risti.

Lichidul de frana nu merita testat. Il schimbi si gata, e prea ieftin.

Ca si la ulei, la noi se testeaza parametri "organoleptici", vizual, olfactiv si prin palpare, ca la ginecolog. In mod normal e nevoie de un banal ph-metru de buzunar, care la tehnologia actuala si fabricatia chineza a ajuns la un pret care se amortizeaza din primele 5 testari.

Acel tester de care vorbesti tu nu este chiar atat de banal.Unul profesional este in jur de 5 milioane si cred ca investitia se amortizeaza in ceva vreme...

Masina nu e acvariu :) si in service nu ai timp de fizica lichidelor.

Sculele profesionale isi spun cuvantul.

Repet : aici e vorba numai de nerespectara reviziilor si anume cea ce trebuie schimbat si cand anume.