Jump to content

Comportament la intalniri

Recommended Posts

Aseara unii baietii,cu Dacia, s-au dat putin in spectacol.Noi i-am ruga daca au chef de liniute si alte chestii la limita legii,sa-si incerce caii putere in alte imprejurari sau eventual cand noi nu suntem acolo(oricum nu le dam nici un premiu si multi dintre noi am fost propietari Dacia si stim ce poate).Este doar o rugaminte,noi nu le putem impune nimic.

Strumfule nu e vorba de marca masinii si de comportamentul celui care o conduce,oricine cu orice model de masina e bine-venit atata vreme cat are un comportament decent.Mai vin si alti baieti si cu Dacia si cu Oltcit si totul e ok,ne intelegem foarte bine.Doar o parte dintre ei au mai multa adrenalina.

Nu este cazul sa aratam cu degetul doar intr-o singura directie, mica intrecere dintre emi si Instinkt e din aceeasi gama (emi si-a cerut deja scuze pentru intimplare).

Problema e in felul urmator:

-aleea pe care ne intilnim e patrulata, asa ca in caz de incalcare a legii putem da cu subsemnatul pina ne vine acru-n gura.

- zona este foarte circulata de biciclisti, masini, oameni, copii, ciini ... nici nu vreau sa ma gindesc la consecintele unei clipe de neatentie sau unei defectiuni

- scopul pentru care ne intilnim este cu totul altul decit de a ne demonstra calitatile de sofer sau capabilitatile masinilor

- micile drive-teste le facem doar pentru a determina eventuale defecte, nu pentru a ne imbaia in adrenalina

Acestea fiind zise, rog pe toti cei care vor veni la intilniri (si asteptam pe cit mai multi) sa aiba in vedere cele scrise mai sus; este o rugaminte, nu putem impune nimic, dar sa nu deturnam sensul intilnirilor noastre, fiindca ar fi pacat.

PS: intrarea si iesirea din parcare TREBUIE sa se faca cu viteza mica si cu ochii in 4, aseara doar norocul ...

Cred ca Felix a punctat foarte bine despre ce a fost vorba si ce pericole pot apare,asa ca ramane ca anunt si rugaminte,alte comentarii nu isi au rostul.Se inchide.

Apropo de ce vorbeati voi legat de comportament: Sper sa nu e mai intample ce s-a intamplat.Dacia aia break care s-a dat in spectacol e a unuia care sta pe acolo, prieten cu ala cu Oltcit-ul i care probabil a vrut sa se dea un pic mare. A venit neinvitat. In legatura cu SuperNova argintie acolo e vorba de altceva.Soferul ei e profesionist a fost la Rally-uri pile la politie intr-un cuvant i se rupe.Am vb eu cu el, nu o sa se mai intample nimik din ce a facut.(cat despre masina e un pic "modificata" la motor in caz k nu ati observat comportamentul ei!)

eu sunt cel cu Dacia SuperNova argintie

Vreau sa-mi cer iertare tuturor celor pe care i-am deranjat. A fost fara intentie si nu se va mai repeta (cel putin din partea mea nu vor mai fi probleme)

Soran, mersi pentru sustinere dar baietii au dreptate!

Stiu foarte bine unde este intilnirea posesorilor de Dacia, dar am venit la voi pentru ca Sorinello imi este fratior si vreau sa va arat ce m-a invatat in legatura cu tuning-ul la interior.

Vineri am examen si nu pot veni joi la intilnire dar sapt viitoare imi cer scuze personal fata de voi.

Asa este, mi se cam rupe de tablagiii aia de patruleaza pe-acolo, dar problema adevarata vine de la pietoni.

In speranta ca ma veti accepta in grupul vostru, va salut cu farurile si cu mult drag!

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Dacia SupeRNova B-27-WLI

inca ceva: tipul cu Dacia Break a fost atunci cel cu zizania. venise sa se traga cu cineva "care are masina cu putere egala" cu a masinii lui .

am vrut sa-i scot prostiile astea din cap dar nu a vrut.

i-am spus ca-i dau avans doua lungimi de masina si tot n-a vrut :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...