Zmeul cel rau Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Nu imi place sa postez consecutiv dar am si eu o intrebare: cine stie ce model e masina din imagine si mai ales ce tip de motor are ca eu nu sunt chiar cel mai mototol sofer din oras dar tipul ma presa din spate de ziceai ca are cel putin un bemveu? Link to comment
mike.omega Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 E Leganza made by chevy sau ceva de genu asta Parca sa zic ca se numeste Evanda link PS: e cel putin una si prin ct... Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Nu e. Nu arata asa din fata. Si daca te uiti mai bine vezi sigla Deu. Si in plus am vazut si numele dar l-am uitat. Link to comment
mike.omega Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Nu vreau sa fac reclama dar vezi aici Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 (edited) Nu e, bre, Evanda. Are forme mult mai rotunde, mai apropiate de Leganza. (si numele e altul, desi asta nu e un criteriu). Din spate recunosc ca seamana. ORicum, remarcati va rog numarul de inmatriculara! Edited December 6, 2005 by Zmeul cel rau Link to comment
BogdanG Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Zmeule bre` e Evanda domle DAEWOO EVANDA http://www.km77.com/marcas/daewoo/evanda_0...imera/texto.asp Link to comment
Satori Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Evanda este, da. Motorul este 2.0 16v (9,8s 0-100kmh). Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Da, stiu ca e Evanda. Am avut o discutie cu mike.omega aseara. Ce m-a derutat pe mine e ca avea alt bot fata de cel din pozele care mi le aratase initial. E sub marca Daewoo si e si grila schimbata. Pare mult mai rotunda. Si ce m-a mai nedumerit e ca avea si alt nume. Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Parca nu. Dar nu bag mana in foc. Link to comment
Mircea Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 DAEWOO MAGNUM EAGLE! Am intalnit si eu exact aceiasi masina prin zona televiziunii. La vremea respectiva am postat aici si mi s-a spus ca e o alta denumire pentru Evanda. Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Exaaaaaaaaaaaaaaaaaaact! PS: ("a"-urile sunt ca sa depasesc 20 de caractere"). Imi parea cunoscut Eagle dar parca nu era. Link to comment
MariusZMC Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Daewoo Magnus sau Evanda sau NewLeganza... uite o poza de la Chicago 2002 Link to comment
andreib Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Mda, desigend in Koreea . Comparativ cu vechea leganza e urata cu spume. Link to comment
Satori Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Mda, desigend in Koreea . It is not designed in Koreea. Si pusa langa fosta Leganza o face pe aceasta sa para masina de tuns iarba. Asta este mult mai agresiva! Link to comment
dreaQ Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 (edited) Frumusica... Daewoo T2x ? Edited December 29, 2005 by dreaQ Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Cam slabanoaga iar cizme cu talpi de genul ala nu se mai poarta din mileniul trecut. Link to comment
mike.omega Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Nu stiu cat de bine e plasat postul dar asta am surprins azi. Stiu ca nu e ceva nou dar arata ok... Link to comment
woulfy Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Ala cred ca e un opel din anii '80 recarosat in cielo. Era unul din asta si la iancului de vanzare cam acum 1 an. Link to comment
valiman Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Ala cred ca e un opel din anii '80 recarosat in cielo. Era unul din asta si la iancului de vanzare cam acum 1 an. Daewoo NEXIA GTX 1500 cmc 16V, Polonia si Germania. ABS+AIRBAG. Frane Espero 14'. Link to comment
mike.omega Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 Ala cred ca e un opel din anii '80 recarosat in cielo. Era unul din asta si la iancului de vanzare cam acum 1 an. E cielo(nexia) in 3 usi pe bune, nu are numere de .ro si l-am mai vazut acum mai mult timp, e de vreo 2-3 ani prin CT Link to comment
nino Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 (edited) Luate de pe net... copyright ? primul pare un Lanos... al doilea e oare doar concept car? Edited April 5, 2006 by nino Link to comment
sebian Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Speedster-ul ala e copiat intr-un mod jenant dupa OPEL...parerea mea... Link to comment
mortymer Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Al doilea e opel speedster cu sigla daewoo. Cred ca nu se mai fabrica.Sau poate ca da dar sub alta marca.O masina sport cu un motor de 1.8 cred supraalimentat.m Era si in oferta GTT anul trecut, dar parca am auzit pe la stiri ca l-au scos din productie. Era cam 40.000 iuro parca. Link to comment
Recommended Posts