Jump to content

Ce A Murit Odata Cu Daewoo Korea

Leutzu

Recommended Posts

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Da, stiu ca e Evanda. Am avut o discutie cu mike.omega aseara. Ce m-a derutat pe mine e ca avea alt bot fata de cel din pozele care mi le aratase initial. E sub marca Daewoo si e si grila schimbata. Pare mult mai rotunda.

Si ce m-a mai nedumerit e ca avea si alt nume.

Mda, desigend in Koreea :-& .

It is not designed in Koreea. Si pusa langa fosta Leganza o face pe aceasta sa para masina de tuns iarba. Asta este mult mai agresiva!

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Ala cred ca e un opel din anii '80 recarosat in cielo. Era unul din asta si la iancului de vanzare cam acum 1 an.

Daewoo NEXIA GTX 1500 cmc 16V, Polonia si Germania. ABS+AIRBAG. Frane Espero 14'.

Ala cred ca e un opel din anii '80 recarosat in cielo. Era unul din asta si la iancului de vanzare cam acum 1 an.

E cielo(nexia) in 3 usi pe bune, nu are numere de .ro si l-am mai vazut acum mai mult timp, e de vreo 2-3 ani prin CT ;)

• 2 months later...

Luate de pe net... copyright ? b-(

primul pare un Lanos... al doilea e oare doar concept car?

Edited by nino

Al doilea e opel speedster cu sigla daewoo. Cred ca nu se mai fabrica.Sau poate ca da dar sub alta marca.O masina sport cu un motor de 1.8 cred supraalimentat.m Era si in oferta GTT anul trecut, dar parca am auzit pe la stiri ca l-au scos din productie. Era cam 40.000 iuro parca.