Esperatul Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Am si eu o problema cu pedala de acceleratie la Espero. De fiecare data cand am un drum mai lung, la incheierea lui dau in febra musculara la piciorul drept. Mi se pare ca pedala de acceleratie la Espero nu este confortabila de tinut in regim constant. E doar parerea mea? Sper ca nu. La alte masini (de ex Passat sau seria 5, etc) pedala e mult mai lunga si cred ca e altfel conceputa, vedeti in imaginea atasata ce vreau sa zic. Intrebarea e: se poate face ceva cu pedala de acceleratie de la Espero pentru a fi mai confortabila? Merci Link to comment
pesteimputit Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 orice se poate face dar de munca ar fi destul de mult daca poti sa pui si o poza cu pedala de acc de espero ar fi mult mai bine Link to comment
Esperatul Posted October 17, 2005 Author Share Posted October 17, 2005 Merci de raspuns. Zilele astea voi atasa una mai la obiect, trebuie sa-mi recuperez aparatul foto. Pana atunci una de pe net informativ. Sunt curios care e principiu la passat. Daca gasesc la dezmembrari oare cat e de complicat de montat? Link to comment
Madalin Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 (edited) Regleaza scaunul pe orizontala, verticala si fata - spate (spatar). Sa mergi cu o Nova 4-5 ore si apoi o sa fi pregatit pentru orice masina. Edited October 17, 2005 by Madalin Link to comment
Esperatul Posted October 17, 2005 Author Share Posted October 17, 2005 Iti dai seama cand merg peste 15 ore la un drum reglez scaunul cat se poate, dar degeaba. Link to comment
Satori Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 De ce nu pui o chestie din aia 'sport' pe ea? Ti-ar prelungi pedala cu cat crezi tu ca este nevoie... Link to comment
Mircea Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 pedala aia lunga de care vbsti, la passat, opel, bmw etc este prinsa de podea cu un fel de balama si apasarea pe ea se face cu toata talpa. Se poate rezolva si cu un set de pedale sport, dar senzatia nu va fi aceiasi. Link to comment
pesteimputit Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 poti face ceva in genul ala dar e destul de complicat sudezi o balama de podea, de ea sudezi o bucata de tabla groasa pe spatele careia faci niste ghidaje prin care sa gliseze ghidajele vechii pedale pe pedala veche sudezi 2 bucati subtiri de bari care voor actiona ca ghidaje.. promit ca maine daca fac rost de un auto cad iti fac si o schema! Link to comment
Esperatul Posted October 19, 2005 Author Share Posted October 19, 2005 Merci mult pentru raspunsuri, o sa ma interesez cum merge si cu pedale sport. Peste, ti-ar ramane indatorat pentru o schema, merci anticipat. Link to comment
pesteimputit Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 uite o schema facuta in paint sper sa intelegi ce vreau eu sa fac(in sfarsit sa faci tu ) acum daca nu intelegi pana nu fac rost de cad nu am ce face... Link to comment
Esperatul Posted October 19, 2005 Author Share Posted October 19, 2005 Am prins ideea. E de munca, acum tre sa gasesc pe cineva care are indemanarea si experienta necesara ca sa ma ajute ca sa nu alterez functionalitatea pedalei in nici un fel. Daca reusesc ceva va comunic. Merci inca odata pentru ajutor. Link to comment
pesteimputit Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 nu e nici o problema daca ai chef vino maine seara la intalnire si mai vorbim Link to comment
Mircea Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Nu cred ca ai nevoie sa faci ghidaje. Pur si simplu o pedala prinsa cu o balama (cu suruburi nu sudata) de podea iar pe spate trebuie sa aiba un sistem de role ceva ca sa alunece (un fel de rulment liniar) pe pedala originala. In felul asta nu faci prea multe modificari si ansamblul este demontabil, fara sa afectezi prea mult masina (2 gauri in podea). Link to comment
pesteimputit Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 se poate merge si mai departe... pe pot monta in loc de ghidaje simple niste rulmenti mici.. ceea ce vreau sa spun nu te sfatuiesc sa faci fara ghidaje deoarece risti sa lunece Link to comment
Recommended Posts