Jump to content

Instalare Alarma Help Pls!

Recommended Posts

Salut , sunt si eu un proapat posesor de tico si am cumparat o alarma , ca am tot gasit oglinzile date peste cap si alte urme suspecte, dar nu stiu pe unde pot sa o instalez . cunoasteti ceva meseriasi in ale alarmelor la ceva banisori mai putini ca unde am fost mi-au cerut mai mult decat am dat pe alarma!

:osanale:

Andyn in primul rand citeste cartea alarmei. S-ar putea sa faci niste mici modificari la sistemul electric al ticoului. Unele alarme au nevoie de conectarea farurilor, semnalizarilor pe sitem direct (asta inseamna ca sigranta sa fie pusa pe firul +, nu cum este la tico pe -). Daca te chinui putin o poti monta si singur. Trebuie doar sa ai un minim de cunostite de electronica. Daca ai nevoie de asistenta, in cazul in care te hotarasti sa o montezi singur, te pot ajuta eu. Tu intrebi, eu iti raspund. Daca nu o sa te indrume baietii de pe forum catre cineva.

Nu uita: Urmeaza-i sfatul lui Claz si complecteaza-ti profilul.

Multumesc pt oferta . Daca nu gasesc unde sa o montez cred ca sambata ma apuc de ea . In caz ca nu ma descurc undeva am sa apelez la experienta ta [-O< .Profilul l-am completat de ieri :thumbl:

P>S> Alarma este marca Dragon , nu stiu cat e de buna , dar se pare ca voi afla curand. Raman dator :drinkers:

Daca vrei o alarma o alarma cat de cat acceptabila, la un bret bun iti recomand un Alcar. Sunt facute la noi si chiar isi merita bani. Pretul unueia cu inchidere centalizat este in jur de 200lei noi. Vine cu documentatie O.K. si in plus de asta se monteaza foarte usor.

Nici o problema , am montat-o astazi , m-am chinuit un pic (cam trei ore) dar am terminat. Mai am sa montez inchiderea cand o voi cumpara , sa vedem atunci . Multam pentru oferta, daca ai ceva probleme si te pot ajuta , sa-mi spui. :) >-

• 8 months later...

Salutare, dragi colegi!

Am o intrebare pentru cei care au alarme (eventual si inchidere centralizata) montate pe Matiz: nu imi dau seama unde pot monta unitatea centrala a acesteia). M-am uitat pe sub bord si nu prea gasesc un loc pentru ea. Se poate monta cumva pe la tunelul schimbatorului de viteze?

Va multumesc anticipat!

• 1 month later...

Problema: Se da una bucata alarma Dragon Auto model... cel mai ieftin... Ca detaliu de recunoastere: Telecomanda are 4 butoane, si este 1/3 cromata

Cerinta: Cum se intra in modul programare? Ce se poate programa?