ASIMO Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Problema 2: Radiatorul. Al meu s-a "turtit" in anumite zone in partea de jos de la criblura, probabil si de la o pasare (cum se vede in poza). Plasa in fata radioatorului e o solutie? Model, marime, cine pune, incalca garantia sau nu? Link to comment
andreib Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 O plasa metalica pe spoiler unde sunt prizele de aer. Trebuie sa-mi pun si eu asa ceva, il protejeaza si de insectele care intra prin el... Link to comment
Satori Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Eu voiam sa imi pun asa ceva din primavara. Din pacate, dupa cate imi dau eu seama, este tuning exterior deci bye bye garantie! Link to comment
andreib Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Pentru mine nu asta e rau ca nu imi afecteaza garantia dar plasa aia nu ar arata bine. Poate doar pusa direct pe radiator . Link to comment
Satori Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Poti sa o pui si in spatele mastii de plastic Link to comment
andreib Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Daca pun din aia de aluminiu cum am la matiz se va murdari repede (si se curata al dracului de greu . Eu ma gandeam la o plasa metalica f deasa (cam cum e aia de tantari numai ca metalica) aplicata direct pe primul radiator (de AC) ca sa nu se mai infinga mustele in el. Link to comment
zack Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 si daca se infig mustele in el are ceva ? la ploaie se inmoaie mustele si micile vietati strivite... daca afecta radiatorul...cred ca venea din fabrica cu o plasa... si totusi...s-ar putea pune o plasa...daia de aluminiu frumoasa...ca aceea de tuning >- chiar da bine gen cea din poza...e ceva de muncit...(io ma refer acolo unde e sigla chevy...data jos si pus plasa... jos...se poate pune plasa dar nu o sa se vada... Link to comment
ASIMO Posted October 18, 2005 Author Share Posted October 18, 2005 Pe radiator nu are rost, ca mustele se dau jos la spalat (sau chiar cand mergi pe ploaie mai puternica. Eu ma gandeam, ca Satori, undeva in spatele barii! Buffff... tuning, tata! Zboara garantia! da' daca ma duc cu radiatorul turtit, mi-l schimba pe garantie? Daca in 7-8 luni radiatroul meu arata cum arata, in 15-16 luni o sa fie total obturat in partea de jos... Link to comment
DomnulRobert Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 Satori cum sa afecteze garantia plasa aia acolo ? Garantia la ce ? Link to comment
Recommended Posts