Jump to content

Logan 1.4 Mpi

AND

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

alx , pe placul cui incerci sa fii , vad ca incepi sa te referi la "noi" , tu si forumul daewooclub? Am vrut si eu sa povestesc niste chestii hilare , as fi zis acelasi lucru si daca eram cu Tico! Post-ul nu a avut scopul sa puna in evidenta masina in care eram , ci situatia.

Vad ca in topic-ul "liniute cu espero" fiecare posesor al acestei magnifice limuzine este laudat pt fiecare km parcurs. Sunteti incurabili :rolleyes:

Se pare ca isprava lui AND a ajuns cunoscuta si alti viteji isi incearca norocul la liniute :P de data asta Wartburg vs. Lamborghini :) )

Edit after claz: :P bre, am vrut sa scriu skoda dar pina la urma a iesit wartburg :P

post-17-1129705386_thumb.jpg

Edited by sebian
alx , pe placul cui incerci sa fii , vad ca incepi sa te referi la "noi" , tu si forumul daewooclub? Am vrut si eu sa povestesc niste chestii hilare , as fi zis acelasi lucru si daca eram cu Tico! Post-ul nu a avut scopul sa puna in evidenta masina in care eram , ci situatia.

Vad ca in topic-ul "liniute cu espero" fiecare posesor al acestei magnifice limuzine este laudat pt fiecare km parcurs. Sunteti incurabili :rolleyes:

toate liniutele mi se par lucruri stupide, de pustani.

tot mistouri iti atrageai si daca erai cu tico.

treaba ta, faci ce vrei...

Faza cu A4 tdi imi aduce aminte de seara in care eram cu fratimiu cu tico si ne-am "facut" cu unii cu un Audi A4, omu chiar se facea cu noi :) )

Tico e ala pe care il stiti, A4-lele era de prin 97-98 cu chip-tuning dus pe la 110CP sau cel putin asa sustine propietaru. Ideea e ca tico zbura pe langa el pana pe la 90 si atunci se trezea A4 ca el are cuplu si trece in fata =))

Si chestia asta se intampla seara pe 9 in oras [-X

Am si eu Tico , stiu exact ce poate , si nu zboara pe langa nici un A4 pana la 90 la ora. Daca are noroc , poate ii ia fata dar doar pana pe la 40 la ora. Cat despre Tico vs. 1.4 MPi .. , I-a ma face fara probleme , a II-a tot tico putin in fata , a III-a ma apropii incet , bara la bara , il depasesc , dau a IV-a si l-am lasat in urma . Cel putin asta estimez dupa performantele reusite cu tico-ul meu.

I-a ma face fara probleme , a II-a tot tico putin in fata , a III-a ma apropii incet , bara la bara , il depasesc , dau a IV-a si l-am lasat in urma .

Tu ce faci mai mergi la consum sau faci play... Membru nehotarat ia o decizie daca ajungi cu a patra e clar ca nu mai e liniuta :) ) ci e plimbare la consum.

stai putin . timpii aia sunt imformativi. nu te poti baza suta la suta pe ei. poate cineva care e obisnuit cu un anumit tip de condus nu o sa scoata niciodata timpii aia . acesti timpi depind de foarte multi factori. ei pot fi luati doar ca referinta .

bafta !!!

pai informativi asa cum sant.. poate aflam si datele despre logan.. si putem sa ne facem o idee..ca depinde de la masina la masina si sofer..asta e altceva.

dar poate ca logan sa faca tico la 100km, sau alte date, dar sa vedem mai detaliat, din datele care le avem..

asta am gasit eu...

post-67-1129738605_thumb.jpg

Edited by aztec
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...