alx Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 si ne mai si freci pe noi la cap aici... tu te-ai dat cu lipici de mistouri? Link to comment
AND Posted October 18, 2005 Author Share Posted October 18, 2005 alx , pe placul cui incerci sa fii , vad ca incepi sa te referi la "noi" , tu si forumul daewooclub? Am vrut si eu sa povestesc niste chestii hilare , as fi zis acelasi lucru si daca eram cu Tico! Post-ul nu a avut scopul sa puna in evidenta masina in care eram , ci situatia. Vad ca in topic-ul "liniute cu espero" fiecare posesor al acestei magnifice limuzine este laudat pt fiecare km parcurs. Sunteti incurabili Link to comment
Tommy Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 pai acolo nu era vorba de porsche eu abia astept sa citesc maine de dimineata noi aventuri (liniute) cu loganul ) Link to comment
VIPER Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Nenea AND, io nu am raspuns provocarii unui Ford Mondeo, ca idee... D'apai sa ma bag la un A4, fie el si Diesel... Link to comment
sebian Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 (edited) Se pare ca isprava lui AND a ajuns cunoscuta si alti viteji isi incearca norocul la liniute de data asta Wartburg vs. Lamborghini ) Edit after claz: bre, am vrut sa scriu skoda dar pina la urma a iesit wartburg Edited October 19, 2005 by sebian Link to comment
claz Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Wartburgul e ala din dreapta? Ca masina din stanga e fix Skoda (cred 120L). ) Link to comment
alx Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 alx , pe placul cui incerci sa fii , vad ca incepi sa te referi la "noi" , tu si forumul daewooclub? Am vrut si eu sa povestesc niste chestii hilare , as fi zis acelasi lucru si daca eram cu Tico! Post-ul nu a avut scopul sa puna in evidenta masina in care eram , ci situatia. Vad ca in topic-ul "liniute cu espero" fiecare posesor al acestei magnifice limuzine este laudat pt fiecare km parcurs. Sunteti incurabili toate liniutele mi se par lucruri stupide, de pustani. tot mistouri iti atrageai si daca erai cu tico. treaba ta, faci ce vrei... Link to comment
remix Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Ce vrei sa zici de tico ? Eu cu tico am lasat in praf 3 porsche pe decebal. Erau parcate in fata la Ruby Tuesday si am trecut pe langa ele de abia m-au vazut. G-yeah ! Link to comment
AND Posted October 19, 2005 Author Share Posted October 19, 2005 Sebian , poza aia e fake toata ziua. Nu e atat de mare un Lamborghini ) Trebuia sa fie un picut mai ingust si cam jumatate din skoda la inaltime Link to comment
Satori Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Baga niste dimensiuni, sa vedem... Link to comment
claz Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Sebian , poza aia e fake toata ziua. Nu e atat de mare un Lamborghini Acu' o sa ne spui ca e de fapt un logan cu eleron... Link to comment
VIPER Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Are dreptate, pe Lambo te asezi ca pe un taburet, asa e de jos, iar pe Skoda nu poti sa te sprijini ca e inalta... E fake, se vede si la umbre... Link to comment
mike.omega Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Faza cu A4 tdi imi aduce aminte de seara in care eram cu fratimiu cu tico si ne-am "facut" cu unii cu un Audi A4, omu chiar se facea cu noi ) Tico e ala pe care il stiti, A4-lele era de prin 97-98 cu chip-tuning dus pe la 110CP sau cel putin asa sustine propietaru. Ideea e ca tico zbura pe langa el pana pe la 90 si atunci se trezea A4 ca el are cuplu si trece in fata Si chestia asta se intampla seara pe 9 in oras Link to comment
Tommy Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 bine @mike ca te-ai gasit cu @and poate faceti si una impreuna.. sa nu zburati numai unul pe linga celalalt, ca e grele cu aterizarea Link to comment
mike.omega Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 ) Nu merci, nu-mi trebe tico sa fac de rusine un logan Link to comment
balky Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Ideea e ca tico zbura pe langa el pana pe la 90 si atunci se trezea A4 ca el are cuplu si trece in fata si marmota ..unde e ? Link to comment
Tommy Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 (edited) cu frate-su, n-ai auzit pe la 9 seara Edited October 19, 2005 by Tommy Link to comment
AND Posted October 19, 2005 Author Share Posted October 19, 2005 Am si eu Tico , stiu exact ce poate , si nu zboara pe langa nici un A4 pana la 90 la ora. Daca are noroc , poate ii ia fata dar doar pana pe la 40 la ora. Cat despre Tico vs. 1.4 MPi .. , I-a ma face fara probleme , a II-a tot tico putin in fata , a III-a ma apropii incet , bara la bara , il depasesc , dau a IV-a si l-am lasat in urma . Cel putin asta estimez dupa performantele reusite cu tico-ul meu. Link to comment
claz Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Mai ai un pic de rabdare... facem si sectiunea de proza fantastica Ce zici? Te bagi sa moderezi acolo? Link to comment
andreib Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 I-a ma face fara probleme , a II-a tot tico putin in fata , a III-a ma apropii incet , bara la bara , il depasesc , dau a IV-a si l-am lasat in urma . Tu ce faci mai mergi la consum sau faci play... Membru nehotarat ia o decizie daca ajungi cu a patra e clar ca nu mai e liniuta ) ci e plimbare la consum. Link to comment
VIPER Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Pai o liniutza e parca la 400m si 1000m... Daca el cu Loganul deja ajunge si la a 4-a, nu vreau sa ma gandesc cat de "iute de picior" e masina in cazul unei liniute... Link to comment
aztec Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 (edited) http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...indpost&p=92026 astea sant datele la tico.. la logan care sant..? si pt un nestiutor.. in cat timp se fac 400m cu un tico in accelerare, tinand cont de datele de mai sus? Edited October 19, 2005 by aztec Link to comment
balky Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 stai putin . timpii aia sunt imformativi. nu te poti baza suta la suta pe ei. poate cineva care e obisnuit cu un anumit tip de condus nu o sa scoata niciodata timpii aia . acesti timpi depind de foarte multi factori. ei pot fi luati doar ca referinta . bafta !!! Link to comment
aztec Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 (edited) pai informativi asa cum sant.. poate aflam si datele despre logan.. si putem sa ne facem o idee..ca depinde de la masina la masina si sofer..asta e altceva. dar poate ca logan sa faca tico la 100km, sau alte date, dar sa vedem mai detaliat, din datele care le avem.. asta am gasit eu... Edited October 19, 2005 by aztec Link to comment
mike.omega Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Aha! am inteles tico are cel mai prost raport putere/greutate si logan si cielo stau mai bine )"> Link to comment
Recommended Posts