Jump to content

Vand Geamuri Faruri(sticla) Noi--cielo,tico

Recommended Posts

Daca sticlele de faruri sint identice cu cele originale si daca oferi factura fiscala - rog contact pe mesageria privata (sint dispus sa cumpar cantitate mai mare).

• 3 weeks later...
Ai cumva si geamuri pentru proiectoarele de ceata de la Cielo?

Cele de pe masina mea sunt crapate si nu prea-mi vine sa le schimb cu totul...

Multumesc,

As fi si eu interesat de cele de mai sus dar nu am vazut nici un raspuns!

• 3 months later...

Eu zic sa mentionezi ca geamurile respective nu sunt identice cu cele originale! Eu sunt cel care a luat 2 geamuri de la tine si pot spune ca sunt foarte foarte greu de montat dat fiind faptul ca ele sunt diferite fata de cele originale la colturi, iar forma laturilor este un pic curba si intra foarte greu. Eu zic ca ar trebui sa spui treburile astea sa stie omul la ce sa se astepte!!! Geamurile respective sunt produse de o firma "AYFAR" turceasca.

NU AM SUSTINUT NICIODATA CA AR FI ABSOLUT IDENTICE CU ORIGINALUL, DAR SE POT MONTA USOR,ESTI PRIMU CARE SE PLANGE , SI CEL MAI IMPORTANT FABRICA NU A PRODUS NICIODATA GEAMURI FARURI, DECI NU EXISTA ALTERNATIVA DECAT CUMPARAREA UNUI FAR, CARE ORIGINAL E IN JUR DE 3 MILIOANE, DECI NU CRED CA 300-400 MII ECHIVALEAZA CU CATEVA MILIOANE LEI . IN FINAL: FIECARE CUMPARA CE VREA SI CE-SI PERMITE!!!!!!!

Eu nu am spus ca ai mentionat tu altceva! Am spus ca ar fi bine sa mentionezi treaba asta! Eu spun din experienta pt ca eu am crezut ca sunt originale! Cand mi-am dat seama ca nu sunt la fel cu alea originale (facut comparatie cu geam original spart si era ceva diferenta intre ele) era prea tarziu. Si asta e o tehnica ... sa ocoloesti anumite aspecte! Si ... nu mai tipa la noi(literele alea mari... sau ai caps lock-ul blocat ... )

• 2 months later...
  • 8 months later...