tony Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 VAND GEAMURI FARURI(STICLA FARURILOR) SIGILATE,STG/DR,PENTRU CIELO SI TICO.PRET:400.000 LEI BUCATA. TEL:0723.315.640-----BUCURESTI Link to comment
ticodriver Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Geamuri pt far cu sticla clara pt tico ai? Link to comment
nicubarbu Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 Daca sticlele de faruri sint identice cu cele originale si daca oferi factura fiscala - rog contact pe mesageria privata (sint dispus sa cumpar cantitate mai mare). Link to comment
dadyDei Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Ai cumva si geamuri pentru proiectoarele de ceata de la Cielo? Cele de pe masina mea sunt crapate si nu prea-mi vine sa le schimb cu totul... Multumesc, Link to comment
woulfy Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Pentru Espero geam de far stanga ai? Al meu s-a matuit si n-am nici o idee de ce ("> Link to comment
kata Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 Ai cumva si geamuri pentru proiectoarele de ceata de la Cielo?Cele de pe masina mea sunt crapate si nu prea-mi vine sa le schimb cu totul... Multumesc, As fi si eu interesat de cele de mai sus dar nu am vazut nici un raspuns! Link to comment
tony Posted November 9, 2005 Author Share Posted November 9, 2005 NU AM DECAT CE AM PRECIZAT:FARURI CIELO SI GEAMURI FARURI CIELO SI TICO. NOUTATEA ESTE CA PRETURILE S-AU MODIFICAT: 1.200.000 FARUL DE CIELO SI 300.000 GEAMUL FAR CIELO/TICO Link to comment
Mad MAX Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Eu zic sa mentionezi ca geamurile respective nu sunt identice cu cele originale! Eu sunt cel care a luat 2 geamuri de la tine si pot spune ca sunt foarte foarte greu de montat dat fiind faptul ca ele sunt diferite fata de cele originale la colturi, iar forma laturilor este un pic curba si intra foarte greu. Eu zic ca ar trebui sa spui treburile astea sa stie omul la ce sa se astepte!!! Geamurile respective sunt produse de o firma "AYFAR" turceasca. Link to comment
tony Posted March 7, 2006 Author Share Posted March 7, 2006 NU AM SUSTINUT NICIODATA CA AR FI ABSOLUT IDENTICE CU ORIGINALUL, DAR SE POT MONTA USOR,ESTI PRIMU CARE SE PLANGE , SI CEL MAI IMPORTANT FABRICA NU A PRODUS NICIODATA GEAMURI FARURI, DECI NU EXISTA ALTERNATIVA DECAT CUMPARAREA UNUI FAR, CARE ORIGINAL E IN JUR DE 3 MILIOANE, DECI NU CRED CA 300-400 MII ECHIVALEAZA CU CATEVA MILIOANE LEI . IN FINAL: FIECARE CUMPARA CE VREA SI CE-SI PERMITE!!!!!!! Link to comment
Mad MAX Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Eu nu am spus ca ai mentionat tu altceva! Am spus ca ar fi bine sa mentionezi treaba asta! Eu spun din experienta pt ca eu am crezut ca sunt originale! Cand mi-am dat seama ca nu sunt la fel cu alea originale (facut comparatie cu geam original spart si era ceva diferenta intre ele) era prea tarziu. Si asta e o tehnica ... sa ocoloesti anumite aspecte! Si ... nu mai tipa la noi(literele alea mari... sau ai caps lock-ul blocat ... ) Link to comment
Shenck Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Timp de 7 zile, nu are cum sa va raspunda Link to comment
DCO_82_ph Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 vreau sa stiu si eu daca geamurile de cielo sunt clare sau normale,si daca sunt normale m-ar interesa daca poti sa faci si cu geam clar,ca as lua vreo 4-6 bucati Link to comment
tony Posted June 6, 2006 Author Share Posted June 6, 2006 nu am decat normale si deocamdata f putin probabil procurare clare Link to comment
DCO_82_ph Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 K.Daca auzi cumva de geamuri clare pt far de cielo da-mi si mie un mail la dco_82_ph@yahoo.com Ms. Link to comment
Senna Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Mai e de actualitate? Pt Tico ma intereseaza, atat pt far cat si pt semnal Link to comment
fdv Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Salut. Mai ai geamuri pentru Cielo? Daca da, m-ar interesa 2 (stg+dr). Trimiti prin posta? Mersi Link to comment
Recommended Posts