The Rider Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Salut pe toata lumea! Am o mik nelamurire pe care sper s-o solutionez aici... Am fost cu un amic sa-si ia o masina -sh - de pe la cineva din parte Bistritei Nasaud. Individul i-a sugerat un Ford Focus - amicul meu dorea un Opel Astra. Dealer-ul insista pe focus, spunandu-i ca firma Opel garanteaza calculatorul de bord, care gestioneaza si injectia, doar 75.000 km, iar asta numai ptr motorina "de la ei"! E adevarat sau e doar o "cioak"? Si, in final, care e mai avantajos: un Focus cu dotari de top, dar mai "batran" sau un Astra cu dotari mai modeste , dar mai "tanar"? Link to comment
Tommy Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 vino si tu cu un caz concret cand vrei pareri altfel e doar vorbarie la handos.. km sunt de baza Link to comment
alx Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 opelurile sh, g-urile, au avut diverse problemute... pe de alta parte focusurile au o suspensie f tare si sunt si joase rau... cele provenite din ghermania, si astra si focus, sunt in principal masini de flota care se schimba la ~100000 de km. asa ca e riscant... faza cu garantarea e o cioaca, dupa cum ti-ai dat seama si singur... Link to comment
The Rider Posted October 22, 2005 Author Share Posted October 22, 2005 thks all! Am fost la reprezentanta Opel de la noi, mai exact la service-ul lor, unde m-am lamurit pe deplin. Link to comment
Recommended Posts