valy Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 dati-va si voi cu parerea...imi pun amortizoare SACHS si as opta ulei-fata si gaz-spate voi ce ziceti asa mam gandit eu ca e mai bine...ptr ca in fata sa fie mai moale suspensia sa protejez cat de cat pivotaraia si altele+ ca are loc janta de 15" fara probleme in fata si as alege gaz spate sa nu-mi atinga geanta la nitik greutate...voi ce ziceti...mersi Link to comment
laurentziu83 Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 amortizorul nu are influenta la incarcarea masinii, ci arcul. daca nu vreo sa-ti atinga atunci umbli la arcuri, adica sa-ti iei arcuri noi cu spire mai groase si/sau mai lungi. Un amortizor poti sa-l strangi in mana, fara sa fie nevoie sa-l tii cu forta in noua pozitie, atata doar ca dureazea un pic pana il strangi. Nasol poate fi atunci cand pui amortizoare mai moi pe fata ca la frane masina se lasa de bot in jos, adica iti inrautatesti tinuta de drum. mai bine cauti sa ai suspensia mai tare pe fatza. Link to comment
pankrator Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 adaug si eu o intrebare: ce fel de arcuri mai tari se potrivesc pe spate la tico? Link to comment
valy Posted October 22, 2005 Author Share Posted October 22, 2005 O sa-mi cumpar amortizoare KONY pe gaz si nu stiu ce sa fac in privinta arcurilor...sa-mi iau H&R si as da pe ele cat dau pe amortizoare sau sa-mi pun arcuri de opel si m-as scoate si mai ieftin...Ce credeti o sa obtin aproape acelasi rezultat...eu am inteles ca DA... Link to comment
laurentziu83 Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 In principiu arcurile nu se prea uzeaza. Da de ce nu merg arcurile vechi? In general la arcuri nu prea se umbla. Arcurile se schimba doar cand vrei sa pui sarcina mai mare pe masina si vrei sa se lase masina mai putin. Poti pune de opel daca tu crezi ca ar fi mai bune, dar nu e mare diferenta, decat la ce ti-am spus. Link to comment
aqua Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 la cielo se potrivesc arcuri fata de espero sau opel - si care ar putea fi diferenta ? Link to comment
Recommended Posts