Jump to content

Se Mai Poate Cumpara Matiz?

cipiamon

Recommended Posts

O parte din dealarii Daewoo spun ca nu mai aduc matiz altii ca or sa mai aduca dar mai greu, si cand m-am dus iau de la ei o factura proforma imi spun ca fabrica iar a amanat livrarea matizurilor si ca nu-mi promite absolut nimic, luna asta au primit un singur matiz...

Nu stiu ce sa fac, nu as vrea sa astept ca un fraier, daca nu se mai fabrica i-mi iau second, dar sa stiu totusi ce sa fac, aveti vreo sugestie?

Spark e scump, cu taxele vamale urca foarte sus, eu vroiam un matiz la 5300 de euro, mai mult nici nu cred ca-mi da banca :D

Sparkul cel mai ieftin are destule dotari standard iar problema taxelor vamale o rezolvi prin leasing.

probabil ca acum este o perioada mai proasta datorita incertitudinii cu viitorul fabricii, insa cred ca se va rezolva - Matizul mai are licenta de fabricare pana in 2009. Eu sugerez rabdare, sau dealeri din alte orase unde au pe stoc si cererea e mai mica.

Sparkul cel mai ieftin are destule dotari standard iar problema taxelor vamale o rezolvi prin leasing.

Oricum iese ceva mai scump. Sparkul nu e o alternativa la Matizul de 5300 ci doar la Matiz SE fata de care s-ar putea sa fie chiar mai ieftin.

Spark Direct, cel mai ieftin model. 5176Eur. In plus fata de Matiz E:

Airbag sofer

Turometru

Bancheta spate fractionabila asimetric (60/40)

Bandouri laterale

Fete de usi "normale"

Pretul DDP cred ca e cam cu o mie mai mare decat la Matiz E, iar daca mai pui mana si pe un discount de la dealer.

Cu inca 300Eur CIP mai adaugi :

servo

geamuri el. fata

inchidere centralizata

Edited by akaionut

Multzumesc, am aflat ca in leasing cea mai ieftina varianta costa 6700, plus niste taxe... aproape 7000 si masina vine intr-o luna doua.

Am cantarit si am ajuns la concluzia ca un matizache second is the way ;)