cristi.a Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Nu stiu daca a fost discutat, dar vin cu o intrebare: Dupa 40.000 km am vrut sa inversez putin cauciucurile...o diagonala pentru a uniformiza uzurile, am constatat ca cele din spate, desi nu era vizibil, erau uzate "in trepte" sau ceva de genul 2 stiuri da, 2 nu...pe masina de echilibrat se vede. Le-am pus pe fata si nu se putea merge in acel hal... Am testat amortizoarele, nu am probleme Ce alte explicatii ar fii, ca eu nu ma prind??? Multam Link to comment
csergogaby Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 nu prea ma pricep, dar cred ca e de la unghiul de fuga... Link to comment
NFS Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Citeste si pe aci, poate te ajuta ceva: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=536 Link to comment
Kristian Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Uzura in "dinti de fierastrau" apare datorita: - modului de exploatare (rulare cu viteza mare atat in linie dreapta, cat si in viraje); - profilului anvelopei (suprafata de rulare cu "open thread blocks" - crampoane cu distanta relativ mare intre ele) - compozitia materialului (material mai moale pentru o aderenta mai buna). Am intalnit acest tip de uzura mai ales pe Matador Prima si mai putin pe alte tipuri de anvelope, dar mai ales la soferi ce conduc "mai sportiv". Cristian Link to comment
cristi.a Posted October 21, 2005 Author Share Posted October 21, 2005 (edited) Multumesc. conduc sportiv (tare si foarte tare) linie dreapta si curbe - true profil de iarna... - true compozitie moale - true fiind vorba de cauciucuri de iarna sunt mai moi Multumesc din nou GOOD YEAR - ma asteptam la ceva mai bun, am trecut pe Vredestein All Season Edited October 21, 2005 by cristi.a Link to comment
Recommended Posts