priest Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 am gasit eu la noi. am pliantul acasa, dar nu am incredere in tipul care mi-a zis ca turometrele alea merg la orice masina cu oricati cilindri. cica vine cam in maxim 2 saptamani comanda (nu pe net.. in magazin la noi) <{POST_SNAPBACK}> poti da mai multe detalii? Link to comment
RIon Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 auziti... pe solenza se poate pune calculator de bord, la matiz nu??? ala are si turometru, se ocupa unul din Bistrita, era cam 100euro dar erau ok... Link to comment
ctropet Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Am cumparat si montat un turometru pe Matiz E2. Magazinul e on-line: http://www.accesorii-auto.ro/shop sectiunea TUNING capitolul DIVERSE. Sunt diverse modele la diverse preturi. Ce am luat eu e: Ceas turometru benzina 52 mm Pret: 2.450.000 Lei Desi e micut, merge perfect, se monteaza usor, e precis. Turometrul poate fi vazut si pe http://www.lampa.it Expedierea se face prin cargus (aprox 150.000 lei). Turometrul arata cam asa: Link to comment
neonne Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 scuzti off topic. @ctropet cum ai platit coletul ? cu ramburs ? si eu as vrea sa comand de acolo si nu stiu cum procedeaza baetii, poti da niste detalii. Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 (edited) @ctropet, poti sa bagi o poza mai de departe, sa vad cum sta pe masineta? Mersic! Edited June 25, 2005 by claz Link to comment
SORAN Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 (edited) In scurt timp o sa va dau un catalog mare cu mai toate produsele LAMPA(format PDF) aveti acolo inclusiv kit-uri de tuning si stop-uri tip lexus, ca sa nu mai vorbesc de turometre si alte ceasuri. Tot atunci va voi da si o lista de preturi pentru produse si o lista cu stocul nostru. Daca veti dori un produs care nu este in stoc se va aduce in maximum 3 saptamani. Dau factura si la cine se poate, ofer si montaj! Eu am gasit turometrul de care vorbiti in catalog, sunt si unele mai destepte dar inca nu va pot spune un pret! Cam intr-o saptamana mai multe detalii! Edited June 27, 2005 by SORAN Link to comment
ctropet Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Cam asa arata in matizache: Daca doriti detalii despre intalare, functionare... astept intrebari. PS: fftopic: turatie relanti: 850, limitare electronica turatie la 6400 Link to comment
SORAN Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 (edited) De ce nu ai tras firele pe sub plasticul montantului? Cred ca era mai estetic! Edited June 29, 2005 by claz Link to comment
ctropet Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Piciorul la suport nu are gaura pe interior, si in plus asta ar insemna inca o gaura in finitia laterala. Ce rost are, daca tot exista spatiul dintre bord si finitie. Ce era nevoie, dar m-am grabit, era sa folosesc un tub de plastic negru sau gri sa maschez firele. Probabil ca am sa-l montez candva... Si in plus, faptul ca nu l-am montat, va lasa pe voi sa vedeti ca se conecteaza cu 4 fire... Link to comment
claz Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Felicitari ctropet. Buna treaba, si arata foarte bine! Daca vrei sa maschezi firele si nu vrei sa mai desfaci tot ansamblul, poti sa iei o bucata de tub flexibil negru (suficient de lunga pentru a acoperi distanta dintre turomentru si bord si suficient de groasa pentru a incapea cele patru fire), pe care o despici cu o taietura pe lungime. Eventual, pentru a nu se desface de la caldura, poti sa matisezi cu banda izolatoare peste tub. Link to comment
zahei Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 sau aplicam solutia amicului meu Ondrej: http://matiz.uragan.cz/kel/kel_0007.jpg , simpla, eficienta si fara mare bataie de cap. <{POST_SNAPBACK}> rezultatul e oribil. Link to comment
priest Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 In scurt timp o sa va dau un catalog mare cu mai toate produsele LAMPA(format PDF) aveti acolo inclusiv kit-uri de tuning si stop-uri tip lexus, ca sa nu mai vorbesc de turometre si alte ceasuri. Tot atunci va voi da si o lista de preturi pentru produse si o lista cu stocul nostru. Daca veti dori un produs care nu este in stoc se va aduce in maximum 3 saptamani. Dau factura si la cine se poate, ofer si montaj! Eu am gasit turometrul de care vorbiti in catalog, sunt si unele mai destepte dar inca nu va pot spune un pret! Cam intr-o saptamana mai multe detalii! <{POST_SNAPBACK}> A trecut saptamana. Ceva noutati? Arata decent tahometru Lampa insa 250 lei e cam mult totusi! ai o oferta mai buna? Link to comment
ctropet Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Intre timp am gasit si mai ieftin, dar e o varianta cu mai putine optiuni. Adica este acelasi turometru dar cu afisajul monocrom (albastru). Pretul este undeva la 110 RON. Cum eu deja am, nu am fost interesat de detalii privind expedierea, taxe de curierat, conditii de plata... Pentru cine e interesat putegi gasi asa ceva la Horguem Tuning, undeva prin Oradea. Site-ul lor e caaaaah. Oricum, daca sunt seriosi, anuntati-ma si pe mine. Ca sa ma oftic... horguemtuning@rdslink.ro Horvath Laszlo, Horguem Tuning Str. Splaiul Crisanei nr 13, ap 12, Oradea tel/fax:+40-(0)259-436144 GSMOrange: +40-(0)745-268665 GSM Zapp: 0788-689203 Link to comment
priest Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 (edited) il stiu eu: horguem.tripod.com insa nu au! Edited July 16, 2005 by NFS Link to comment
adrian_r5 Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 ce ziceti de turometrul asta : http://www.matiz.lol.pl/foto/photos/photo_3.html Link to comment
andreib Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Pai zicem ca e frumos, ai cum sa-l importi sau l-ai gasit de vanzare prin Ro ? Link to comment
adrian_r5 Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 "ai cum sa-l importi sau l-ai gasit de vanzare prin Ro ?" scuze, am apasat prea devreme pe "buton", de fapt asta voiam sa va intreb eu pe voi ! Link to comment
Zerro Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 fftopic: @claz ... asezarea asta a turometrului seamana un pic cu ideea "cuiva". Imi inchipui ca ar arata destul de bine dispus "in locul ala". Trebuie sa caut niste plastice prin magazinele de piese Daewoo ... Link to comment
zahei Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 (edited) Cam asa arata cele 4 "ecrane" ale turometrului meu ... din pacate nu va pot arata decat LCD-ul pentru ca INCA nu am gasit mult ravnita cutie ... super realizat. poti sa faci share la scheme si cod sau faci afacere din asta? edit: sorry, m-am grabit cu postatul inainte sa citesc tot thread-ul. revin: am downloadat schemele. acum.. am nevoie de codul asm sau basic sau ce-ai folosit tu. prefer codul in loc de hex, ca sa ii mai pot adauga functionalitate Edited November 24, 2005 by zahei Link to comment
ZLI Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 deja e un tico cu turometru - al pestelui imputit l-am vazut functionand si e super ok Link to comment
batranu Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Cam asa arata in matizache: Daca doriti detalii despre intalare, functionare... astept intrebari. PS: fftopic: turatie relanti: 850, limitare electronica turatie la 6400 salut, am cumparat un turometru asemanator produs de lampa si asi dori sa aflu locul de legare al celor 4 fire (in special firul verde de excitatie). Link to comment
pesteimputit Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 LA TICO SE LEAGA FIRUL VERDE LA PLUSUL BOBINEI... ca matiz nu stiu sa iti spun.. daca e euro 3 l-ai luat degeaba Link to comment
ctropet Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 salut, am cumparat un turometru asemanator produs de lampa si asi dori sa aflu locul de legare al celor 4 fire (in special firul verde de excitatie). Daca e euro2 undeva in partea de sus a compartimentului motor, intre stergatoare e bobina de inductie care are in partea stanga o mufa cu 2 fire. turometrul se leaga pe firul verde din mufa. (daca nu respecta culorile, leaga pe oricare, unul merge, unul nu merge - daca legi gresit nu se intampla nimic). Daca e euro3, ... unul din pinii computerului de bord e iesire pentru turometru. Nu stiu care, si nici ce interfata are nevoie... Probabil un tranzistor... Link to comment
batranu Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 este euro 3, sper sa nu am soarta proorocita de peste, am sa incerc la un service, banuiesc ca pentru diagnoza ei tre sa lege undeva un turometru pentru a stabili macar turatia la relanti. Multumesc mult baieti! Link to comment
Recommended Posts