aztec Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 (edited) multumesc mult... mai scos din .. :"> la pretul asta merita unul daca e complet, numai sa gasesc cumva dialogul cu producatorul pe o lungime de unda ,, si pare beton lucrat... Edited February 27, 2005 by aztec Link to comment
VAXXi Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Oricând. Dacă te mai pot ajuta cu ceva, bagă pe MP şi încerc să traduc. Totuşi, la 60 euroi mi se pare cam ieftin să includă şi ceasuri noi, şi munca omului... deşi cine ştie, poate o fi vreun pensionar care le face în timpu liber să mai scoată un ban Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Am gasit pe unul Helmut sub poza aia frumoasa de bord la http://allegro.pl/show_item.php?item=42759175 si i-am scris si lu' ala cam ce zicea VAXXI! Acusi, poate o raspunde vreunul, daca intre timp nu te lamuresti! Link to comment
aztec Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 (edited) ma omoara polonezi astia ca nu inteleg ce vorbesc ei acolo... http://www.zlosnik.pl/showflat.php?Cat=&Nu...o=&fpart=1&vc=1 Edited February 28, 2005 by aztec Link to comment
aztec Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 pana acum, dupa ce m-am email-at cu polonezi, am inteles deocamdata, ca e cam 70 euro numai modificarea care se face pe bordul personal... adica trimiti bordul, il modifica si il primesti inapoi... cam dificil traseul romania-polonia-romania, ... si eu ce fac intretimp.. stie cineva cat costa una bucata bord tico?, ca sa-l trimit pe al meu nu stiu ce sa fac atata timp fara... Link to comment
Basenji Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Turometrul polonez este asta: http://www.cyfronika.com.pl/obrotomierz2.htm , cel malaiezian e asta: http://www.omorimeter.com/60_tachometer.htm , problema lor e ca nu au carcasa si postament, pentru fixare ar trebui ceva asemanator cu astea: http://www.streetbeatcustoms.com/interior-...gauge-pods.html , sau aplicam solutia amicului meu Ondrej: http://matiz.uragan.cz/kel/kel_0007.jpg , simpla, eficienta si fara mare bataie de cap.Voi ce idei aveti? <{POST_SNAPBACK}> OA-W-3/6 obrotomierz analogowy - wskazówkowy 3 lub 6 cylindrów 189.50 This is the proper one. Zdrowko Link to comment
tico_RS Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 @ basenji: do you happen to know anything about this type of gauges? maybe you can talk to them, regarding you speak the same language... for us it's rather hard to do that. can you do it? pleeease pleeease Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Iata ce raspunsuri am primit de la cetatenii contactati: Cifronica "There are too ways to order these parts: 1. You must go to my internet shop, choose of tachometr, go to the basket, choose "postage foreign 1.0 kg" fill form (full name, adress ...) - invoice will be generate automatically. Then You can pay invoice by Credit Card (VISA, MASTER CARD) from my web side. 2. You can make "bank transfer" (it is rather expensive way) . We will send you within 5 days these parts. Best Regards Wieslaw Betkowski" si nenea Helmut: "Hello Adrian. You wont bay my dashoard ?? I hawe that one but i find one for you if you realy wont. The auction end'ed a monday 28,02,2005r In my cantry that dashboard (new) cost 250 PLN + post ( 80$ + post ). Thank's Rafał ( Helmut-1)" Asta cu "auction end'ed" m-a spart! Ce dracu' auction face nenea pentru un turometru, numai el stie! Ramine, pentru doritori, sa ne gindim putin! Link to comment
VAXXi Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Am primit o schemă, poate ajută cu ceva. Link to comment
florincovaciu Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Desi citesc de mult timp topicurile de pe forum nu am postat pana acum pentru ca ele sunt complete si gasesc cam tot ce imi trebuie. Sunt posesorul unui matiz S din 2002 cu cca 30.000 km la bord. Nu am avut nici o problema pana acum cu masina si ma bucur de ea. De ce am intervenit? Ca sa va salut pe toti si sa va readuc in atentie ceva ce Flex scria la primul post - adica urmatoarea adresa de web: www.kel.mtl.pl . Au niste computere de bord tare interesante si pe pagina prietenului lui Flex - Ondrej sunt si detalii de montaj in fotografii. Ce parere aveti? Ma bucur ca exista acest forum si eu sunt unul dintre cei care l-au dorit. Link to comment
Maniaku Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Baietzi daka nu va suparati am sa arat si eu ceva asta in cazul in care nu a-ti vazut-o deja nu stiu cine le face da' ma gandeam ca se potriveste!!! Am gasit pe net poza si cred ca asa ar trebui sa arate un turometru pt. matiz, adica sa para de serie!!! Ce spunetzi??? Link to comment
NFS Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 ... Ce spunetzi??? Pai spunem ca daca ne uitam la mesajul #95, care e nitel mai sus pe aceeasi pagina (al matale fiind #119), vedem aceleasi poze. Nimic nou sub soare. Si mai spunem ca ar fi bine inainte sa incepem sa postam, sa ne aruncam un ochi sa vedem daca nu cumva subiectul e deja consumat. Eventual folosim , eventual cu helpul de rigoare. Ajuta! Link to comment
Maniaku Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 ia uite mah si m-ai citeam pe undeva ca adminii nu "e" asa rai!!! Damn VA rog FRUMOS sa m-a scuztati!!! Promit ca nu sa m-ai intampla! ("> Link to comment
zoosy Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 mey oameni... pana la urma cat e bordu ala de tico ??? 63 EU tot bordu sau 70 EU doar modificarea (cu bordu meu) ca sa mor daca mai inteleg ceva... daca e prima varianta hai vorbim (doritorii), ne intalnim si vedem cum facem... poate face si un discount mic daca luam 3,4,5 ce ziceti? Link to comment
Zerro Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Gata !!! ... am terminat de facut turometrul ... e OK .. merge impecabil (la relanti turatia afisata "oscileaza" intre 940 si 960 rot/min; turatia specificata in manual pentru relanti la Matiz fiind de 950 rot/min) ... acu sper sa fac rost de un aparat foto digital si sa pun si niste poze aici ... Eeeeeeeeeee ... acu pot sa apar si eu la intalnirea aia de joi; ca doar asa am promis ... :"> Link to comment
fm Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Pai cred ca ai destui potentiali clienti pe aici pe forum. Fa-ne un pret... fm Link to comment
Zerro Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Am reusit sa fac si rost de un aparat ... din pacate pozele nu au iesit cine stie ce din cauza ca-s facute noaptea si din pacate reflecta blitzul... dar .. per total cam asa arata ... @fm... nu-ti pot "face" un pret ... habar nu am ... insa cum am mai spus ... daca cineva doreste ii pun la dispozitie totul (schema, lista de piese, desenul placii, si pe deasupra "fac cinste" cu scrierea softului in PIC si BONUS un mic softulet cu care se pot face online - via serial port customizarea anumitor parametrii in functie de placerea fiecarui user). Link to comment
VAXXi Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Nene, dă-mi voie să fiu primul care te felicită ! bună treabă ! Link to comment
florincovaciu Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Urmaresc demult " evolutia" lui Zerro pe forum si da-mi te rog voie sa te felicit si eu. E super. Gata facut fiind, se monteaza greu ( legaturi, etc? ). Inca o data - excelenta treaba! Link to comment
Zerro Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 @florincovaciu - 3 fire; doua sunt plusul (+) si masa (-) pentru alimentare (le-m pus pe cele de la contact ca sa nu fiu nevoit sa-l inchid si sa-l deschid eu manual) si inca un fir de la minusul bobinei de inductie (ruptor; firul verde de la acea mufa care intra in primarul bobinei); cam asta e tot ... Link to comment
florincovaciu Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 @zerro. Simplu de montat. Pacat ca eu sunt unul dintre multii afoni la electronica. Daca te razgandesti in privinta construirii inca unuia, sunt aici. Din nou : jos palaria ! Link to comment
pesteimputit Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 da-mi te rog pe mail schema electronica(daca vrei) pesteimputit@gmail.com Link to comment
ga^dele Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 pana la urma ramane ideea cu pretul...eu sunt din c-ta de ex...si vroiam gata momtat si schema de montare... parerea mea ca ar fi destule comenzi Zerro > Link to comment
Zerro Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Ca sa lamuresc pe multa lume de aici .. pretul tuturor pieselor se invarte in jurul sumei de 2.000.000 +/- 200.000 (sfatul meu e sa cautati un alt magazin in afara de conexul de pe str. MaicaDomnului - astia sunt cam scumpi).... nu ma pot baga la producerea a 5 ... 10 ... 20 astfel de turometre din cateva motive: 1. daca as face-o ar insemna sa le dau fara cutie ... am muncit la nenorocirea aia de cutie mai mult decat la tot turometrul ... 2. placa dubluplacata pe care se monteaza piesele eu am proiectat-o in Eagle dar mi-au scos-o la servici (profesional), si treaba asta nu se face undeva la mine la munca ci se plateste pentru asa ceva o alta firma ... eu unul NU am rabdarea necesara sa stau sa desenez cu markeru' traseele alea (destul de sinuoase si incalcite - reamintesc ... e dubluplacata) Daca cineva de aici se poate descurca cu operatiunea de producere a placilor (mentionez ca am deja filmul <<negativul>> de la aceasta placa) si tot DACA cineva dispune de resurse pentru construirea unor cutiute mai aratoase ma pot contacta si cine stie ... poate vor avea toti forumistii doritori acest turometru ... @OffTopic ... si eu care promisesem sa vin pentru prima oara la intalnire dupa ce termin cu turometrul asta am vazut cu stupoare ca NU se mai tin Intalnirile de Joi ... chiar naspa ... Link to comment
pesteimputit Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 daca imi poti trimite schema putem incerca cate ceva... Link to comment
Recommended Posts