adostar Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Curse de maşini tunate şi motociclete, concursuri pentru rolleri şi trial pentru biciclete, plus numeroase alte surprize - totul va avea loc mâine după-amiază, pe strada Brăilei. Nu e o figură de stil, pentru că mâine după-amiază, între orele 13,00-19,00, pe cea mai importantă stradă a oraşului, str.Brăilei, se vor întrece zeci de maşini tunate şi motociclete, grupate pe opt categorii, în cadrul unui eveniment care se anunţă deja a fi memorabil: "Extreme Tin Tin". Link to comment
alx Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 farul spart are o insemnatate la aerodinamica? Link to comment
sebian Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 (edited) super-bolid in ce stilp o fi intrat super-bolidul? prin farul spart se asigura o admisie mai rapida a aerului...asta e tuning adevarat, nene Alx Edited October 24, 2005 by sebian Link to comment
adostar Posted October 24, 2005 Author Share Posted October 24, 2005 pacat ca renault-ul l-a facut varza Link to comment
Florinut Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Aproape o sută de maşini din toate marile oraşe ale ţării, grupate pe opt clase de putere, s-au întrecut în curse de 400 de metri (un sfert de milă). Vedeta zilei a fost un Subaru Imprezza, tunat cu câteva mii de euro, care le-a cam luat faţa "avioanelor" de la BMW. Dar nici Daciile nu mai erau maşinile pe care le ştim cu toţii. Pe aceeaşi distanţă au "zburat" apoi 30 de motociclete care mai de care mai spectaculoase. Au fost şi "terorişti" care au atacat un Isuzu... nevinovat, dar care au fost anihilaţi, în scurt timp, ca la carte, de mascaţii Departamentului de Intervenţie Rapidă al Poliţiei gălăţene. A fost Pepe - nu cântăreţul!, ci un motociclist maghiar, care şi-a ambalat herghelia de cai-putere într-un număr de free-style foarte gustat de numerosul public, secondat apoi, la acelaşi nivel, de gălăţeanul "Tin Tin" (cel care a dat şi numele evenimentului de sâmbătă). Au mai fost bicicletele unei trupe din Galaţi (cu Alex, Radu şi ceilalţi colegi ai lor), o trupă mai cunoscută în ţară decât la ei acasă. A mai fost o paradă a maşinilor Fiat, Alfa Romeo şi SsangYong, special aduse de AutoParma, unul dintre cei doi parteneri ai evenimentului, alături de Connex. Şi nu în ultimul rând, seara s-a încheiat în acelaşi ton cu restul zilei, "cu basul şi cu toba mare", într-un concert al trupei "Viţa de Vie". Sursa: Ziarul "Viata Libera" din Galati. Link to comment
VIPER Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Mor ca aud de astfel de evenimente DUPA ce au avut loc... Tot asa, pe 22, la Amkart in Tunari a fost concurs dB drag racing... Adicatelea concurs de cea mai adevarata instalatie sonora pe o masina... Si, tot asa, am aflat dupa, adica ieri... Link to comment
adostar Posted October 24, 2005 Author Share Posted October 24, 2005 eu am anuntat evenimentul dar daca nu va uitati la stiri ! Link to comment
Florinut Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 (edited) Într-adevar Vipere, nu prea a fost mediatizat evenimentul. Vorba ta, dacă nu e fotbal, nu contează... Edited October 24, 2005 by Florinut Link to comment
VIPER Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 @adostar: e adevarat... Dar cu 1 zi inainte... Nici o sansa sa-mi schimb programul de sambata cu 1 zi inainte... Pare rau, poate data viitoare... Link to comment
remix Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 E drept si faptul ca multi dintre bucuresteni au ales locatia mai apropiata de la Plopeni (si si-au luat si teapa cu ocazia asta). Ramane ca, daca exista doritori, sa ne organizam si noi mai bine pentru etapele viitoare. Link to comment
laurentziu83 Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 (edited) Eu mor de ciuda ca n-am putut sa ajung, ca am avut cam multa treaba sambata. Reno-ul albastru e al unui brailean membru pe daciaclub si pe reno si care participa la raliurile ACR. Din pacate numai eu am auzit de vreo 3 ambreiaje facute praf pana acum la masina aia. Uitati-va atent la Golf-ul de Iasi, e membru in EpoxClub.ro Edited October 25, 2005 by laurentziu83 Link to comment
NightClub Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 Frumoase masinile, dar daca n-am si eu masinuta cu care sa ajung la aceste evenimente ca doar no sa ma duc cu trenu sau alt transport Dacia alba o stiu ca am vazut-o pe niste stradute are ceva sub capota sau doar ornamentele de fiara? Link to comment
Recommended Posts