nrares Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 (edited) Nu stiu cati urmaresc calendarul dar eu am observat, cu intarziere recunosc, ca azi avem doi sarbatoriti de marca. Asa ca vreau sa fiu primul care le ureaza in mod public La multi ani! cu multa sanatate si toate cele ce-si doresc. Edited October 21, 2005 by nrares Link to comment
hitman Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Da, da, se aproba: La Multi Ani!!!!!!! Link to comment
cchrism Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Va multumesc, si pe aceasta cale si celor care au umplut inboxul de mesaje private. Sunteti o gasca pe cinste, si sunt ma bucur ca v-am cunoscut, chiar daca deocamdata doar virtual. Link to comment
ileana Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 si eu, si eu!..va sarut pe toti..multumesc de urari..sa fiti iubiti! Link to comment
laurentziu83 Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 La Multi Ani si sa fiti iubiti ! Link to comment
neonne Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 cam tarziu, dar la multi ani, multa sanatate si fericire. Link to comment
Recommended Posts