Jump to content

Deces TICOlino

Recommended Posts

Sper sa nu vie se para prea exagerat ca am deschis un topic nou , dar am zis ca macar atat merita si tocolino al meu iubit scump si drag , care ieri in jurul orelor 9:30 , pe raza localitatii Marasesti , ingreunat de numarul kilometrilor parcursi , a dat ultima scanteie si s'a retras umil si obosit pe marginea drumului.

Am fost contactat de urgenta , am fost la fata locului , am incercat toate modalitatile de resuscitare , dar nu a fost sa fie , cei trei frati de sub capota au refuzat sa se trezeasca la viata. L'am purtat in perfuzii pana in Bucuresti, tractat de dacie , si acum asteapta o interventie chirurgicala extrem de complicata.

:( TICO is dead , Long live the TICO !

Pomana va avea loc joi 3 mai , orele 20:00 la Palatul Copiilor. Va asteapta un posesor de Tico , indurerat si slabit de lacrimi calde de suspin.

Condoleanţe, dar cred c-ai tras concluzia prea devreme. O maşină nu moare cu adevărat niciodată, doar trece prin stări de comă (profundă sau nu), şi asta pentru că orice piesă se poate repara sau schimba.

Mai exact, ce ţi s-a întâmplat ? Motoarele nu mor instantaneu fără un motiv întemeiat, sau fără o boală lungă înainte.

uleiul tocmai il schimbasem acum 2 intalniri doar .. era ok .

Nu eu conduceam , ci tata ... eu am venit la rescue .. ca sa zic asa.

Tata mi 'a zis ca la un moment dat .. a inceput sa tzacane ceva la motor .. taaaare rau .. metal me metal .. si brumtrbum bum .. si kaput ...

astept interventia mecanicului . .. sa dea cu pronosticu' .. nu stiu ... sunt si eu curios sa aflu dar oricum e ceva din interiorul motorului... de reparat se repara .. ideea este daca tatl meu va fi dispus sa plateasca ( daca o sa coste mult ) , masina e pe firma .. si alea alea .. si sa plateasca firma iese din discutie ...

Un astfel de zgomot si tot kaputt am avut la Opel, imi sarise un culbutor (se desurubase piulitza si a sarit pur si simplu, si instantaneu s-a oprit si motorul). Am avuit noroc ca nu s-a rupt/stricat nimic, amrecuperat piulitza, am strans-o si gata! Puteam sa distrug vreo valva...

.. mai degraba trebuia sa scrii .. tiCOLOSUL :) ..

ce sa faca. asteapta azi sa'mi bag manutele in el .. (daca nu ploua ) sa'i desfac capacaele de tabla de la motor .. sa ma uit de curea .. ca sa iau asa .. un "first glimps" si om vedea. A zis tata ca oricum vrea vineri sa o duca la un "gigi" sa'si bage nasul in ea.

.. asa ca .. raspunsul la intrebare ..: coma profunda , EKG negativ .. 2 ml ulei , electrocardiograma varza , intubat (nivel 1 ) :D

• 5 weeks later...
.. mai degraba trebuia sa scrii .. tiCOLOSUL :) ..  

ce sa faca. asteapta azi sa'mi bag manutele in el ..  (daca nu ploua ) sa'i desfac capacaele de tabla de la motor .. sa ma uit de curea .. ca sa iau asa .. un "first glimps" si om vedea. A zis tata ca oricum vrea vineri sa o duca la un "gigi" sa'si bage nasul in ea.

.. asa ca .. raspunsul la intrebare ..: coma profunda , EKG negativ .. 2 ml ulei , electrocardiograma varza , intubat (nivel 1 )   :D

Ne-ai lasat cu ochii in ceata si nu ne-ai spus cum s-a rezolvat cu inmormantarea?!?!?