euphrosine Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 Am un Kalos de 3 saptamani...imi place ...dar nu am reusit sa-mi dau seama de performanta farurilor...am condus o Supernova pana de curand...erau acceptabile...si ocazional Leganza (care are faruri bune din punctul meu de vedere)...in Bucuresti nu am emotii prea mari...dar la drum lung ..noaptea ?care este impresia unor proprietari de Kalos ..cu experienta? Link to comment
Abram Burel Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 Eu zic ca, daca farurile de Supernova ti s-au parut "acceptabile", atunci si cele de la Kalos ti se vor parea cel putin la fel. Concret, "pata" de lumina e mult mai uniforma si acopera mai bine drumul. Link to comment
MCojo Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 Ai o senzatie ciudata cand se ingana ziua cu noaptea si ai faza scurta aprinsa pentru ca ti se pare ca nu lumineaza cine stie ce. Dar odata ce se lasa intunericul lumina farurilor e mai mult decat ok, lumineaza foarte bine. Link to comment
Lucian79 Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 Ce zici tu MCojo e valabil la majoritatea masinilor ... daca nu la toate Link to comment
saruman Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 Mie mi se par de nota 7. Proiectoarele mai ajuta ceva. Link to comment
dinoc Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 (edited) Eu de exemplu am schimbat toate becurile la Kalos pe fata (pozitii, ceata, faruri) cu becuri Philips: - faruri H4 NightVision - ceata H3 BlueVision - pozitie W5W BlueVision Per total, am obtinut performante mai bune vizuale pe timp de noapte si aspect estetic mult mai bun (BlueVision dau o lumina alba - asemanatoare cu cea a xenonului) - pozitiile arata mult mai misto - albe - nu ca si galbuiul ala dat de becurile Osram originale. NightGuide - dau lumina pe o distanta mult mai lunga decat un halogen normal - a.i. sa nu-i deranjeze pe cei ce vin din contrasens. Edited October 23, 2005 by dinoc Link to comment
zack Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 tu ai schimbat becruile ? nu afecteaza garantia ? Link to comment
dinoc Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 (edited) Eh na ... nu ! Cum s-o afecteze ... ar fi chiar culmea. aici Vezi "Which one for my car" pt modelul tau de kalos ... Edited October 23, 2005 by VAXXi Link to comment
MCojo Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 @dinoc spune si tu de unde le-ai cumparat si eventual si niste preturi!!! Link to comment
dinoc Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 (edited) Eu le-am luat de ASPAD (link ) - vezi reteaua de distribuitori a lor, ei vand doar pt persoane juridice sau prin distribuitori. Becurile sunt cam scumpe va las pe voi sa-i intrebati - avantajul este ca ai o garantie la ele in caz ca ti se ard, te duci si ti le schimba. Cele mai scumpe sunt BlueVision si NightGuide. Alte becuri f. bune H4 si pret bun sunt VisionPlus. Edited October 23, 2005 by dinoc Link to comment
Satori Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 De ce le-ai schimbat? Nu inteleg... Link to comment
alx Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 (edited) Dar daca tot le-ai schimbat, cat ai dat pe ele? ma intereseaza in special visionplus. Edited October 24, 2005 by alx Link to comment
dinoc Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 (edited) Satori, schimbate pt o lumina si estetica mult mai buna. VisionPlus, nu mai stiu cat costa (din astea am puse pe Nubira) - dar au preturi accceptabile ( dar le-am luat prin primavara astea) BlueVision - sunt mult mai scumpe - ca idee H3 (pt ceata) sunt vreo 30 si ceva de RON bucata. NightGuide-urile H4 (pt far) sunt si alea in jur de vreo 70 de RON perechea. Edited October 24, 2005 by dinoc Link to comment
Satori Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Mdea. Eu sunt multumit de faruri, cand sunt curate. Cand sunt murdare sunt o adevarata pacoste! Link to comment
dinoc Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Satori, iti recomand cel putin VisionPlus H4 (cele de far) - au si pret acceptabil - si credema ca-i diferenta mare - in bine. Link to comment
Satori Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Vino cu ea la intalnire, sa vad Link to comment
MCojo Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Preturile le-am gasit pe site la ei dupa recomandarea lui @dinoc si le atasez aici... philips.pdf Link to comment
Satori Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Pai si unde sunt NightVision ca nu ma prind? Link to comment
dinoc Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 NightGuide si VisionPlus - nu le imperechea ca iese NightVision care nu exista Link to comment
Recommended Posts