Jump to content

Sunt Acceptabile Farurile De La Kalos?

Recommended Posts

Am un Kalos de 3 saptamani...imi place ...dar nu am reusit sa-mi dau seama de performanta farurilor...am condus o Supernova pana de curand...erau acceptabile...si ocazional Leganza (care are faruri bune din punctul meu de vedere)...in Bucuresti nu am emotii prea mari...dar la drum lung ..noaptea ?care este impresia unor proprietari de Kalos ..cu experienta?

Ai o senzatie ciudata cand se ingana ziua cu noaptea si ai faza scurta aprinsa pentru ca ti se pare ca nu lumineaza cine stie ce. Dar odata ce se lasa intunericul lumina farurilor e mai mult decat ok, lumineaza foarte bine.

Eu de exemplu am schimbat toate becurile la Kalos pe fata (pozitii, ceata, faruri) cu becuri Philips:

- faruri H4 NightVision

- ceata H3 BlueVision

- pozitie W5W BlueVision

Per total, am obtinut performante mai bune vizuale pe timp de noapte si aspect estetic mult mai bun (BlueVision dau o lumina alba - asemanatoare cu cea a xenonului) - pozitiile arata mult mai misto - albe - nu ca si galbuiul ala dat de becurile Osram originale. NightGuide - dau lumina pe o distanta mult mai lunga decat un halogen normal - a.i. sa nu-i deranjeze pe cei ce vin din contrasens.

Edited by dinoc

Eu le-am luat de ASPAD (link ) - vezi reteaua de distribuitori a lor, ei vand doar pt persoane juridice sau prin distribuitori.

Becurile sunt cam scumpe #-o va las pe voi sa-i intrebati - avantajul este ca ai o garantie la ele in caz ca ti se ard, te duci si ti le schimba.

Cele mai scumpe sunt BlueVision si NightGuide.

Alte becuri f. bune H4 si pret bun sunt VisionPlus.

Edited by dinoc

Satori, schimbate pt o lumina si estetica mult mai buna.

VisionPlus, nu mai stiu cat costa (din astea am puse pe Nubira) - dar au preturi accceptabile ( dar le-am luat prin primavara astea)

BlueVision - sunt mult mai scumpe - ca idee H3 (pt ceata) sunt vreo 30 si ceva de RON bucata.

NightGuide-urile H4 (pt far) sunt si alea in jur de vreo 70 de RON perechea.

Edited by dinoc