Zmeul cel rau Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 Partea proasta e ca am fost la Politie sa o repar pe CASCO dar acolo se sta ore in sir (sector 2) si chiar nu am timp sa stau dupa fundul lor, dupa 12-14 ore de munca Du-te dupa ora 10 seara sau dimineata la 10 (sau trimite si tu un prieten la orele alea daca nu poti)! Link to comment
Satori Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 Sebiane, tata, vino maine, duminica, pe la 9-10. Sigur nu stai mai mult de 20-30m. Si suna-ma inainte, merg cu tine. Link to comment
saruman Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 Sebian, de vopsitorie, cred eu, nu o sa scapi, asa ca tot la un service serios, cu camera de vopsire, o sa ajungi. In plus, legal, ai nevoie de o dovada de la militieni ca sa-ti repari masina. Sau stiu eu, poate sa o rezolvi cu un polish, dar avand in vedere varsta masinii, nu cred ca o sa te multumeasca o traba facuta de mantuiala. Link to comment
MCojo Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Intrucat am fost intrebat si la unele chestii mai am si eu nelamuriri postez. Se dau urmatoarele date : matiz gasit in parcare cu portiera sofer zgariata (pe o portiune de 10 cm) si foarte putin infundata.. 1. In cat timp trebuie mers la politie pentru obtinut dovada; 2. Timpul apoi de mers la asigurator pentru reparatie pe casco, si in final 3. In cat timp dupa constatarea asiguratorului si intocmirea daunelor sunt obligat sa ma prezint la un service agreat pentru reparare...sa zicem ca acest aspect ar fi cel mai important! Link to comment
mike.omega Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 La politie in 48 de ore, la asigurator apoi dureaza cam cat vrea muschiu lui Se repara neaparat pe casco?! Link to comment
MCojo Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Pai nu prea are cum sa se repare altfel, intrucat se incadreaza la accident usor cu autor necunoscut... Link to comment
NFS Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 3. Nu mai stiu exact, parca tin minte ca termenul era vreo doua luni! Link to comment
Satori Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 o luna. doar atat. si te prezinti pentru programare, nu pentru reparare. PS: s-ar putea sa varieze in functie de companie. Link to comment
BogdanG Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 @MCojo daca este in parcare cu autor necunoscut poti merge cind vrei tu dar in declaratie sa scrii ca a fost cu o zi inainte (max 48 ore) iar pt reparatie i-ti recomand sa mergi la un service cu decontare directa+agent constatator ,are marele avantaj ca nu alergi pe drumuri ,ei fac pozele intocmesc dosarul etc ...tu doar semnezi . Link to comment
Recommended Posts