XXL Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Acum cateva zile am pierdut certificatul de inmatriculare, sunt sigur, asa ca elimin optiunea de a-l mai cauta. Ce ar trebui sa fac, ca sa rezolv problema repede si sa intru in legalitate? Am vazut pe site la politia circulatie ca trebuie sa aduc dovada de publicare in Monitorul Oficial pentru a-mi face unul nou, sau macar duplicat. Dar nu stiu cum sa procedez, trebuie mai intai sa dau vreo declaratie la politie? S"> Mentionez ca am cartea de identitate in original, no problems, thanks God Link to comment
mad_voly Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 (edited) am patit si eu asta. numai ca la mine a fost mai grav ca am pierdut talonul, permisul, asigurarea auto etc.tre sa dai o declaratie la o sectie de politie cum ca l-ai pierdut. in fine , pot spune ca ai fost mai "norocos " decat mine.Din cate tin eu minte, trebuie sa te duci la udriste, sa completezi un formular, ti se va pune o stampila, cu acel formular o sa te duci la monitorul oficial si o sa il declari pierdut, apoi te intorci la udriste cu dovada de la monitor ca s-a publicat.cam atat tin minte totul e sa te duci la udriste si intrebi la informatii c trebuie sa faci. bafta si rabdare multa. o sa ai nevoie Daca mesajul la care vrei sa raspunzi este ultimul scris, NU-L MAI CITA! [NFS] Edited October 25, 2005 by NFS Link to comment
Recommended Posts