Jump to content

Varianta intilniri

BNR sau Palatul Copchiilor?  

1 member has voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Zeu a propus sa avem in vedere si varianta sa ne intilnim la BNR, unde avem mai multe optiuni de a ne retrage intr-un bar sau o terasa: Pasaj Villa Cross, Red Lion Pub. Ce ziceti?

Parerea mea personala: felul in care ne intalneam pana acum nu prea difera de intalnirile gastilor de cartier, si poate foarte curand o sa fim vizati de cei din blocurile de peste drum si apoi de Politie... Ca asa e la romani...

Cred ca suntem suficient de maturi sa mutam intalnirea in alta zi, pe lumina, intr-un loc non-public daca vrem sa facem si teste, sau public daca vrem pur si simplu sa ne vedem si sa vorbim. SI afara se poarta astfel de intalniri, dar ii vezi pe toti cu masinile parcate regulamentar langa un Pub, ceva, si toti stau inauntru...

De exemplu noi, automodelistii, obisnuiam sa ne intalnim Duminica dimineata pe la 10-11 la Irish Pub Unirea. Era liniste, eram numai noi, era super!!! Stateam pana pe la 13-14, ne faceam si treburile casei dupa, nevestele (in caz ca nu veneau cu noi) nu ziceau nimic, si totul era OK.

Parerea mea...

Palat, dar sa facem in asa fel incit sa nu se intimple ceva, caz in care am fi TOTI cei prezenti implicati ca MARTORI ... poate ca o alta pozitionare n-ar strica ...

BNR implica si costuri suplimentare in afara de benzina arsa, asa ca eu personal m-as gindi de 2 ori inainte sa merg acolo ...

Palat, dar sa facem in asa fel incit sa nu se intimple ceva, caz in care am fi TOTI cei prezenti implicati ca MARTORI ... poate ca o alta pozitionare n-ar strica ...

BNR implica si costuri suplimentare in afara de benzina arsa, asa ca eu personal m-as gindi de 2 ori inainte sa merg acolo ...

FLEX, berea NA din pasaj, sau ceaiul nu sunt cheltuieli suplimentare, sunt considerate ca bonus... :lol:

Am votat Palat! Nu o sa plecam 20 de oameni din cauza unor teribilisti!

Eventual vorbim la politie, ii opresc eu pe cei care patruleaza si le explic situatia, si ii rog sa treca mai des.

Oare nu putem dicuta ca niste oameni civilizati si sa nu ne lasam influentati de mediu?

Sa nu uitam ca si cei de la DaciaClub patesc cam acelasi lucru cu un BMW

si alti teriblisti...Ei nu au plecat de la locul traditional, noi de ce am face alceva?

Personal consider chestionarul asta fara motiv. Intilnirea de la Palat a fost votata o data.

Bine, atunci merem juma la Palat, juma la Benere si facem videoconferinta sa vedem cine se simte mai bine...

Pai vad ca cei care vin de obicei la intilniri au votat PALAT, deci degeba voteaza o gramada, cind cei care vin de obicei vin tot la Palat.

Gindestiva ca sintem 131 utilizatori inregistrati si daca cei maxim 20 care

vin voteaza ceva si ceilati voteaza sa ne intilnim de ex in Otopeni, ce facem mutam intilnirea in Otopeni si ei oricum nu vin?

Hai sa inchidem topicul ca n-are rost... Ramine docamdata la Palat, cu mentiunea ca incercam sa nu le dam apa la moara baietilor care fac probe de indeminare.

Eventual vorbim la politie, ii opresc eu pe cei care patruleaza si le explic situatia, si ii rog sa treca mai des. 

Oare nu putem dicuta ca niste oameni civilizati si sa nu ne lasam influentati de mediu?

Pai, Palat zic si eu...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...