CT_ZDB Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 hai sa facem o fapta buna si sa mutam tot ce tine de noua lege a circulatiei intr-un topic nou... si aici sa ramana doar discutia despre camere video de supraveghere. Link to comment
FLEX Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=9596 Link to comment
VAXXi Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Si iata ca Politia ne da "fara numar, fara numar". 102 camere cu radar (102 ?? au prins discount la ele, sau ce ?) vor fi montate pe Bucuresti - Urziceni, si vor fi operationale din septembrie. Articol Cotidianul Link to comment
steph Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Nu stiu daca sa ma resemnez sau sa fac urat Link to comment
sebian Posted June 5, 2006 Author Share Posted June 5, 2006 Resemneaza-te, Steph, ca o sa se raspindeasca "virusul" asta mai ceva ca aviara Link to comment
tico_RS Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 traiasca UTI si tatal domnului patron de acolo... daca tot vroia sa vanda ceva MI -ului putea sa le vanda automate de cafea si/sau gogosi... e ceva asemanator bordurilor, la piata Salajan au pus 2 randuri, una peste alta Link to comment
vio.p Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Am inteles ca azi (sau maine ) au dat/ o sa dea drumu' la camerele de pe A2... ("> Link to comment
george03 Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Unde-or fi camerele alea ca nu le-am vazut Am fost pe A2 ... dus-intors ... joi (01-06-2006) ... si chiar m-am uitat dupa ele ... da' nimic Link to comment
Gica Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Totul e sa nu se fi uitat si ele dupa tine ! Cica ar fi la rascruce, dar nici eu nu am vazut nimic... o sa ma mai benoclez poimanine cand plec la CT. Link to comment
Alezz Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Sa isi puna camere si in cap ca numai in RO e posibil sa faci 150km in 3 ore(asta cand e bine)si se vor in europa...comunistii dracu . Link to comment
vio.p Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Unde-or fi camerele ...pe A2 ... Cica sunt la intersectii. Link to comment
dreaQ Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 (edited) Asta cu intersectia imi pare alta duda. Daca e autostrada ce intersectii sa aibe? Noduri, bretele, pasarele. Dar poate si eu sunt cârcotaş... > PS: cand zic duda zic de astia cu drumurile Edited June 5, 2006 by dreaQ Link to comment
sebian Posted June 5, 2006 Author Share Posted June 5, 2006 bre, le agata de pasarele Link to comment
Abram Burel Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Zic eu, zic eu... Pe A2 sunt ascunse in pubele Link to comment
ticodriver Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 fftopic: Se zice pasarici, nu pasarele. Link to comment
Esperatul Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Cum sa bati camerele video: http://www.youtube.com/watch?v=Je-OWx67g4E...h=Top%20Gear%20 Link to comment
Immortal Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Da' de Constanta nu zice nimeni nimic? Ca maine-poimaine ii batem pe londonezi.. E mai ceva ca la Camera Ascunsa... Link to comment
steph Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Si cum facem woo`urile sa treaca de 170 de mile/h? Link to comment
andreib Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Montam o racheta in spate. Incepem cu masina ta, ca e mai obisnuita cu forja decat ale noastre . Link to comment
steph Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Camerele de pe magheru. 2 dintre ele. Cea de la sala Dales e exact in dreptul stradutei unde intorceam si eu pe linie continua ca sa ma duc la birou ufff Se pare ca dansele au si niste mici verzi care le manevreaza. Am vazut ca se roteau in functie de trafic sau de culoarea semaforului. Link to comment
VAXXi Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 De pe alt forum, pentru Constanta: 1. B-dul Lapusneanu, in fata universitatii Andrei Saguna - camera radar 2. B-dul Filimon Sarbu, langa Club Crush - camera radar 3. B-dul Tomis, vis-a-vis de Teatrul de Stat, inainte de zebra in sensul de mers spre Piata Ovidiu - camera intr-o cutie alba cu stickere Plasti Prod 4. B-dul. Mamaia, imediat dupa Politia Judeteana (pasapoarte), orientata spre Spitalul Militar Link to comment
andreib Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Se da una bucata sofer (je) care mergea pe linia de tramvai cu 70km/h. Se da una bucata cazan dacie alba cu radar si 2 militieni. Ei m-au vazut tarziu au vrut sa coboare sa ma opreasca dar nu au apucat. Probabil mai exista un echipaj mai departe care oprea DAR eu mi-am continuat drumul printre blocuri pana acasa . Ma pot astepta la vreun cadou pe vara? Link to comment
aztec Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Sanse mari sa ..da.. exista si posibilitatea de a nu se complica si sa mearga numai la ce prind cu mana lor. Link to comment
Zmeul cel rau Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 E si tu acum... 300 de mii e backshishul la o tereasa kitschoasa in mamaia, vara asta. Link to comment
andreib Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Sanse mari sa ..da.. exista si posibilitatea de a nu se complica si sa mearga numai la ce prind cu mana lor. Au pe cazanele de dacii din 1900 toamna inregistrare video? Daca nu pot sta linistit, e cuvantul meu impotriva cuvantului lor, contestatie si adio daca vine ceva... Plus ca din ce imi dau seama nu prea avea cum sa-mi vada numarul, eram in dreptul unei masini de pe banda 1(eu fiind pe 2), radarul era orientat in fata, numarul meu de inmatriculare era vizibil doar dupa ce am trecut. Link to comment
Recommended Posts