FireFly Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 (edited) Azi dupa ce mi la recomandat un prieten , am download-at Google Earth ( http://earth.google.com/ ). Programul e super , adevarat ca iti trebuie un calculator putin mai performant , si o viteza decenta la internet (min 128 kbps) sa il folosesti , dar merita. Programul este o harta 3D a lumii , fiind compusa in majoritate din imagini din satelit. Calitatea la nivel de oras (non sua) la varianta free , cam lasa de dorit , dar in rest . Interesant a fost pentru mine , cum arata relieful in 3D ( ex: Muntii Fagaras , Everest ) . In Romania este destul de bine structurat programul , din pacate apar doar municipii,orase si comune mari ; nu stiu , dar nu am vazut numele apelor ( mai mici ) . P.S - imi pare rau de marimea mare a imaginii , doar asa se observa claritatea Edited October 24, 2005 by FireFly Link to comment
andreib Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Uite aici , s-a mai discutat. Link to comment
FireFly Posted October 24, 2005 Author Share Posted October 24, 2005 (edited) uhhhhhhhhhhhh , scuze , rog sa se inchida Edited October 24, 2005 by FireFly Link to comment
Recommended Posts