Shenck Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 Exista cumva DOAR inchidere centralizata cu telecomanda, fara sa implice prezenta unei alarme? Link to comment
alx Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 cu telecomanda nu. doar daca ai cheie din fabrica cu botoane dar atunci ai si inchiderea. in schimb, inchiderea care o cumperi separat, va primi comanda de la incuietori sau tamburusele de la usile din fata. PS: La metro e set de inchidere si alarma 120RON si daca vrei, montezi alarma fara goarna, numai pe post de telecomanda. Link to comment
Shenck Posted October 25, 2005 Author Share Posted October 25, 2005 Nu pot gasi doar un modul (antiscanare+frecventa modificabila) care sa contina doar telecomanda+comanda catre actuator ? Alceva nu ma intereseaza sa faca modulul, nu-mi trebuei decit sa comand cu telecomanda un singur actuator. Link to comment
SORAN Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 Ba da exista insa e o cheie din aia tip briceag cu modulu de comanda al actuatoarelor insa modulul + cheia cu butoane e vreo 60 euroi. Link to comment
Shenck Posted October 25, 2005 Author Share Posted October 25, 2005 ai un link, nume, etc , ceva de la care sa plec in ? Link to comment
Abram Burel Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 Take this. Eventual, variatiuni pe tema. Succes! Link to comment
SORAN Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Vb cu PEP.Adusese un prieten de-al lui mai multe la un moment dat... Link to comment
alx Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 hai mai shenckule, orice modul de telecomanda costa minim 40-50$ si asta e pretul la care iei alrma+inchidere din metro. Mai ieftin de atat nu cred ca vei putea iesi. Defapt nu cred, sunt sigur! Link to comment
spyk Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Va salut pe toti.Am o intrebare.Am inchidere pe masina dar din butonul de la usa.Am si alarma.Pot sa fac inchiderea din telecomanda alarmei?Sa inchid masina din telecomanda.Va multumesc. Link to comment
raresnica Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 spyk said: Va salut pe toti.Am o intrebare.Am inchidere pe masina dar din butonul de la usa.Am si alarma.Pot sa fac inchiderea din telecomanda alarmei?Sa inchid masina din telecomanda.Va multumesc. Banuiesc ca asa ai cumparat masina. Atata timp cat masina are inchidere centralizata si separat alarma, in mod cert la un service de specialitate se poate face ceea ce vrei tu. Link to comment
Pedala Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Sau chair si de catre tine. Alarma ar trebui sa aiba ori relee pentru inchidere si/sau comanda pentru modulul de inchidere. Daca ai aptitudini tehnice e treaba simpla. Link to comment
spyk Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Va multumesc pentru sfaturi.Cred ca ma voi duce la un service. Link to comment
ovizel Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 (edited) Shenck, EXISTA inchidere centralizata cu telecomanda fara alarma. De exemplu eu am pe TICOzaur montata una, marca SPAL insa modelul nu il mai stiu si merge ok. Urmeaza si alarma... Este telecomanda separata, cu un singur buton pe ea, dreptunghiulara si neagra Edited February 18, 2006 by ovizel Link to comment
freemind Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 Exista in Damaroaia, pe B-dul Gloriei, la un magazin de piese auto, inchidere centralizata cu deschidere din telecomanda, 80RON. Daca vrei si te intereseaza, da-mi un semn si postez adresa completa . Dar, asa cum s-a mentionat si mai sus, in Metro, alarma+inchidere centralizata 107RON. "> Link to comment
axel Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 (edited) asteptam cu nerabdare adresa completa NU mai cita ultimul mesaj Edited February 19, 2006 by Shenck Link to comment
danmic Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 se gasesc si la targul din vitan tot pe la pretul de 800.000rol Link to comment
freemind Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 B-dul Gloriei Nr 4, 940.000 ROL ( 94 RON ). Adresa este in capatul bulevardului dinspre Bucurestii Noi. "> Link to comment
Shenck Posted February 20, 2006 Author Share Posted February 20, 2006 cite actuatoare are? Cum e cu codul telecomandei? E unic, se schimba? Link to comment
Senna Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 A fost cineva de curand la Metro? Mai au la oferta alarma+inchiderea de 107ron? Link to comment
Recommended Posts