covrigma Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 am luat o jucarie din asta...o cumparase un baiat din metro, a vandut-o dupa 2 zile...am vazut ca voia sa cumpere si peste imputit husa respectiva, dar am fost mai rapid ...anyway, de incalzit incalzeste, de facut face masaj(destul de puternic motorasul, nu ma asteptam) in mai multe feluri...ce sa spun..incantat de jucarie...Se gaseste in metro cu 95 RON...pt cei interesati o pot proba joi la intalnire(sper sa ajung)...Totusi am o intrebare...de la atata masaj(zdruncinaturi) nu poate sa-ti afecteze cumva coloana...ce ziceti? Link to comment
alx Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 dadada si io vroiam sa iau una d-asta... vino neaparat! Link to comment
Satori Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 Alx, am eu una pe acasa care incalzeste. Nu face masaj, dar daca o vrei ti-o fac cadou. Link to comment
alx Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 (edited) evidamente... tu de ce ai nevoie, poate iti fac si eu un cadou... saru-mana. Edited October 25, 2005 by alx Link to comment
sebian Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 (edited) evidamente el vrea ceva sa-i faca masaj ca a lui doar incalzeste, asa a zis Edited October 25, 2005 by sebian Link to comment
Mike1 Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 Sau mai bine o don'soara care nu numai ca poate face si un masaj, dar va poate si incalzi Link to comment
alx Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 eu prefer sa ma "incalzesc" in stilul ala in confortul casei... masajul ar fi fost interesant dar costa prea mult una d-aia. nu vezi ca si covrigma a luat-o mai ieftin, nu din metro... Link to comment
Mike1 Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 Hihihi... ) Dar ramane totusi o idee inedita Link to comment
alx Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 adica sa faci sex in masina ti se pare idee inedita? Link to comment
covrigma Posted October 25, 2005 Author Share Posted October 25, 2005 am luat-o dar eu am o problema la coloana(niste hernieri) si mi-e frica sa nu afecteze ceva p-acolo...nu ma asteptam sa ma zdruncine asa de tare...hmmm...daca am remuscari in a o folosi poate o vand(daca sunt doritori) Link to comment
Mike1 Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 (edited) Vai... dar nici nu m-am gandit la asa ceva... in the first place Cat despre ineditul ideei... Edited October 25, 2005 by Mike1 Link to comment
remix Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 Toata discutiunea asta s-ar putea muta la caterinca. Parti din ea ar fi bune de bursa. On topic mama si-a luat una Dr. Scholl din state si o tine pe un fotoliu in casa. O foloseste pentru masaj, are 3 perechi de cate 2 motorase si mie mi se pare o porcarie. Dar ei ii place si cica ii face bine... desi o foloseste o data la 2 luni. Ca si concluzie, din punctul meu de vedere, intra la categoria moft de 2 saptamani (ca si cu bicicleta medicinala, mp3 player portabil, juicer automat etc). Link to comment
alx Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 daca ai pb cu spatele si mergi drumuri scurte, prin oras, e super buna una cu incalzire... Link to comment
covrigma Posted October 25, 2005 Author Share Posted October 25, 2005 hmmm...e posibil sa fie si moft de 2 sapt ca am vazut ca Satori are una in debara...deci nu o mai foloseste...ramande de vazut...in orice caz eu n-am dat bani multi pe ea, deci nu plang... Link to comment
Satori Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 Heeeeellloooooo. Nu vorbiti de lucruri pe care nu le stiti! Husa cu incalzire este absolut bestiala. Am luat-o anul trecut, am dat vreo 50RON pe ea. Cand te urci dimineata in masina, iarna, perioada pana cand se incalzeste motorul este MULT mai putin injurata pentru ca te ajuta husa. Eu o dau pentru ca nu se potriveste pe scaunul de la Kalos. De fiecare data cand ma dau jos din masina, cade si ea. La Dacie am una pusa pe sub husa de la scaun si metoda este absolut dementiala (mai ales intr-o masina in care ai toate sansele sa mori de frig si dupa 30 de minute dupa ce ai plecat de pe loc). Link to comment
covrigma Posted October 25, 2005 Author Share Posted October 25, 2005 dap...si eu tot sub husa am pus-o ...mi s-a parut cea mai buna idee...dar daca nu mergea asa, oricum are un sistem de prindere destul de practic Link to comment
Recommended Posts