nino Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 Ce stiti despre Kepler-Rominfo? Care ar fi un salariu mediu pe care il acorda? Multumesc mult! Link to comment
Tommy Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 si ce la te ajuta sa stii salariul mediu? ce post te intereseaza? Link to comment
nino Posted October 25, 2005 Author Share Posted October 25, 2005 Vreau sa-mi fac o idee despre firma...ca sa stiu cum negociez salariul... Link to comment
Tommy Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 nu te orienta nino dupa salariul mediu.. in orice firma pot fi salarii de la 3.5 mil lei la mii/zeci de mii eur si-apoi.. ingeneral sunt confidentiale.. mai degraba afli de la cineva din 'zona' cat are pentru un anumit post Link to comment
nino Posted October 25, 2005 Author Share Posted October 25, 2005 (edited) Ideea e ca nu pot pleca la negocieri cu ei sub un anumit plafon...pe care nu-l stiu...Postul ar fi de Senior Delphi Developer... Nu in Bucuresti...ci in Craiova... Edited October 25, 2005 by nino Link to comment
Tommy Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 (edited) in craiova.. ceva mai jos ca in Bucuresti frate . ai cv? stii cati ani de exp ai? stii cat cap ai? stii in cate domenii ai lucrat? ok . da si tu un sum si arunca-te si functie de cat ai acum si cat crezi ca poti 'musca' bafta! Edited October 25, 2005 by Tommy Link to comment
nino Posted October 25, 2005 Author Share Posted October 25, 2005 Nu cred ca pentru o firma cum e Kepler conteaza orasul...ei lucreaza mult la proiecte pentru cei de afara...si sal. de la Buc.=sal. de la Pitesti sau Craiova (sau cel putin asa cred eu...) Link to comment
Satori Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 600-700-800E. atat as da eu pentru asa ceva. Link to comment
nino Posted October 25, 2005 Author Share Posted October 25, 2005 ok Satori...ma angajezi?cand vin la interviu? Link to comment
hitman Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 (edited) Vreau sa-mi fac o idee despre firma...ca sa stiu cum negociez salariul... Mai, daca vrei sa-ti negociezi salariu nu le propune o suma ci mai degraba un interval in care vrei sa-ti negociezi salariu. Par ecsamplu: intre 400 si 700 euro/$ whatever. Gata asta a fost sfatul meu, daca vrei mai multe sfaturi dai banu'. PS: un lucru important: s-ar putea sa te intrebe 'de ce sa-ti dea salariul pe care il propui tu'? Ar fi bine sa fi pregatit sa raspunzi la intrbarea asta. >- Edited October 25, 2005 by hitman Link to comment
Tommy Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 (edited) am vazut ca fac erp, nene conteaza cata experienta si cata nevoie au oamenii de tine, in general se gasesc greu programatori buni dar frantuzul e frantuz pune un cv si-ti spun mai multe daca ai ani buni in spate poti cere cat zice satori chiar si mai mult, daca esti disperat.. accepti si mai putin ai mai dat itw-uri? Edited October 25, 2005 by Tommy Link to comment
nino Posted October 25, 2005 Author Share Posted October 25, 2005 Nu vreau sa fiu inteles gresit...Am un job bun, bine platit, conditii minime de programare, dar vreau si eu sa lucrez intr-o firma de IT care stie sa aprecieze munca unui programator...In firma in care lucrez activitatea de baza nu e programarea...De-aia imi tot caut job-uri si am dat peste asta (am fost chemat la interviu...) Sfaturile voastre sunt beton...Sa stiti ca am fost la "ţ" interviuri si am refuzat multe oferte datorita salariului oferit prin prisma faptului ca trebuia sa ma mut cu familia... Am incercat si cu optiuni de genul "exit package", dar n-am gasit vreo firma in RO care sa ofere ceva de genul asta... Multumesc inca o data tututor...Mi-am cam facut o idee...Daca moderatorii cred ca topicul nu se poate dezvolta ulterior (desi s-ar putea redenumi "Firme si Salarii"), pot sa-l inchida. Link to comment
alx Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 cat de bine e platit jobul de acum? ce familie ai? cata experienta, in ani, ai? Link to comment
nino Posted October 25, 2005 Author Share Posted October 25, 2005 Pai am aproape 350 Euro, am un copil+oficial o nevasta ,casa, masă, masina, rate la banci...Vecime in programare Delphi = 5 anişori... Link to comment
alx Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 (edited) mdeah... eu as spune as: 550 de e in mana (pe care poti sa-i negociezi la 500) cu conditia sa renegociem la 3 luni in primul an si la 2 ani dupa primul an. Si le explici ca in felul asta si ei se pot convinge de calitatile tale si tu poti fi sigur ca nu te probeaza si sa te lase cu buza umflata. Trucul asta a tinut la mine de fiecare data. Ai depasit 30 de ani? Edited October 25, 2005 by alx Link to comment
Tommy Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 (edited) pai copilul e neoficial? scuze am glumit cere nene 450-500 din top si mai negociezi daca e sa fie vezi si tu care e treaba in timpul discutiei, ca doar n-o fi prima despre bani daca te descurci 'brici' la itw sau test ceri mai mult, daca nu.. stai la cutie vezi ca la ei o sa fie punct forte C# si oracle si web-areala daca nu ai lucrat, macar citeste repede cate ceva sa nu fii out Edited October 25, 2005 by Tommy Link to comment
nino Posted October 25, 2005 Author Share Posted October 25, 2005 Cred, din ceea ce citesc de la voi, ca sunt prea pretentios...Da, am trecut de 30 de ani...Tocmai de aceea am pretentii mai mari... Vi se pare o trecere "meseriasa" de la 350 la 500 in conditiile unei navete zilnice de 100 km si al lucrului prelungit (peste 10 ore)? Va repet, am 350 Euro in mână si daca de la 500 scad numai naveta...rama tot aici... Avantajul ar fi o firma serioasa din IT... Link to comment
Esperatul Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 Eu zic ca ai suficienta experienta ca sa te bagi la mai mult. Cere cat crezi tu ca ar fi mai mult decat ok (7-800) si ei iti vor face oricum o oferta la limita lor superioara, chiar daca te arunci la o cifra mai mare, dar o sa si ceara de la tine mult. Link to comment
nino Posted October 25, 2005 Author Share Posted October 25, 2005 piata = cerere/oferta Adica se face împărţirea din cat cer eu si cat ofera ei ? Link to comment
Shenck Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 @Wichedcoder: de cerut cer la fel si oricit de mult faci tot prea putin o sa li se para. O gresala e mereu reamintita iar o realizare e ceva normal, doar nu o sa-ti faca statuie...Am lucrat la o firma prin 2000 si orice facem , tot nu era perfect. Link to comment
Tommy Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 (edited) ideal pentru tine ar fi sa fie asa : piata = cerere //oferta (asta e in C) (nu mai stiu cum se comenteaza in pascal) nu stiu cum sunt salariile in Craiova, dar cele mai mari sunt in buc in general in principiu se mai urca in timp.. 6 luni, un an etc.. dar nu te supara la 33 e cazul sa sari de 350 in domeniul asta, si daca nu poti mia din prima.. incearca si la jumate Edited October 25, 2005 by Tommy Link to comment
Esperatul Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 Asta e clar, da macar stii sa iti rup spatele da iese banu. Decat sa-ti rupa spatele si sa nu iasa banu... Link to comment
Recommended Posts