Jump to content

Intalnire Joi, 27 Octombrie 2005, Sala Polivalenta

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Daca va e dor de o gripa non-aviara :P , cu febra de 39 de grade, oki rosii de-i vezi si din cires si gat de primadona in dizgratie :D nici o problema, se rezolva

Daca as fi rau, as zice "pai stim cum arati, parca spuneai ca prietena e bolnava" ... dar nu spun.

Ala eu, ala eu, nu va mai inghesuiti la scris...

Lume extrem de multa aseara!!! Parcarea plina, chiar si pe 2 randuri! Nu pot sa-i scriu pe toti, ii las pe altii mai maestrii in ale cuvintelor. Remarc prezenta a 3 colegi de ai mei de pe ClubOpel (unul dintre admini si 2 colegi, toti posesori de Astra H). Cred ca le-a placut ce au vazut!

Eu personal am avut o seara de teste... Inca ma gandesc ce o fi fost in capul meu... Teste de stabilitate/viteza/franare mai facusem, dar testul de greutate, inca nu!!! Am reusit sa-i inghesui pe Alezz, Alx, Maniaku si Remix in masina, si am reusit sa si plec de pe loc! Chiar, ii rog pe cei numiti mai sus sa faca un calcul sa vad cate kg am transportat...

P.S. ii rog de asemenea pe toti cei care m-au rugat sa le dau pe mana una dintre masini (mare sau mica) sa nu se supere... Aia mare inca nu e a mea (dar nici atunci nu cred ca o voi da din mana...), iar cea mica e tare fragila... Singurul care a primit OK e Satori, dar el a facut scoala cu mine la pista si are ceva pack-uri de condus la activ... Pentru doritori, oricand cu placere, dar initierea se face la sala in cadru organizat.

Predau legatura, Andreea? :tongue:

Mari neseriosi sunteti! Am trecut si eu pe la 18:10 pe-acolo si nu erati nici unul... din pacate ... si ma grabeam, trecusem sa va arat o minune a tehnicii germane...pacat ca n-ati fost, cand am plecat pe langa mine pe alee a trecut un espero visiniu, am dat flashuri dar s-a dus si eu nu puteam sa intorc acolo si m-am lasat pagubas...

Mda, primele semne de grup s-au produs pe la ora 18:20, eu ajungand la 18:25 deja am gasit fro 3-4 indivizi acolo admirand un Kalos 3d rosu.

Am fost, am vazut, am felicitat, am privit, am apasat cu o masa de 90Kg bancheta Viperei (ca sa il ajute la calcule), am primit indicatii sa plec si am facut-o.

In rest numai de bine !

Pentru noi (pitic si cristi.a) a fost prima intalnire cu voi. Multam mult pentru primire, ne-am simtit bine...mai venim.

Viper, nu m-am bagat la teste, recunosc arata bine masinutza ta, nu am cum sa ma pun cu tine (a mea are deja 3 ani in spate si 150.000 km)....iar in privinta franarii, discuri si pe spate la tine, deci iar sunt in inferioritate :osanale:

ABIA ACUM MI-A VENIT INTERNETU'!!! Prin urmare:

Incep prin a va comunica faptul ca azi dimineata, m-a lovit blestemul Iuliei. Sincer, nu o credeam in stare de asa ceva, o persoana atit de agreabila si degraba urcatoare in masini noi, diesel sau nu, cu buton turbo sau nu, dar sigur un pic mai mari decit Tico.

Cind sa plec din parcare hop! am calcat pe blestemul de cu seara lasat si puf! m-am trezit cu geanta pe dreapta foaaarte aproape de asfalt. Asa ca, pe la 6 dimineata cine credeti ca schimba roti prin minunatul cartier care este? Ati ghicit! In sfirsit, nu m-am suparat ca si-a aruncat gindul cel rau sub roata mea, da’ cu internetu’ ce-a avut ca nici asta nu merge? Cel putin pina acum, ceea ce sper sa se remedieze cind voi termina de scris. Tinind cont ca ma aflam in grupul cu interese comune (masini, calculatoare) care a urmarit-o pe Iulia cu “invidie” (citat Iulia), astept sa schimb impresii despre ce i-a lovit si pe urmatorii: Ovidiu, Zalmoxis, Ileana, Xena, familia Totti, nen’tu Ferarri si Bogdan G. Cred ca n-am omis pe nimeni, dar cu siguranta ca se va autosesiza in caz de lovire de gindul diafanei imblinzitoare de serpi.

Acestea fiind zise, sa trecem la firul naratiunii.

La locul faptei se aflau masinute multicele si diverse, incepind cu un Tucson, al Nu Stiu Cui, un Porsche, deja celebrul Modus, un Clio Symbol cu termometru si altul al lui Lucman, plus, evident, vendetele serii, cele doua masinute ale lu’ nen’tu Viper, care au fost indelung ovationate.

M-am salutat cu Nexus, Vlad 35, mindru posesor al unei coafuri erecte aflata in asortare cu un Kalos de culoarea bordului lui Sharpe, Shencku’ si Rodica, Mucku’, Xenna cu Senna pierdut prin decolteul unui Tico, Covrigma, Brusli, Method Ro (pe care sigur l-as recunoaste NUMAI dupa copiloata, ca pe el singur, nu reusesc sa-l salvez in memorie!) si multi altii care-si vor gasi locul in rindurile ce vor urma. Atmosfera era animata, cred ca erau vreo in jur de 30 de suflete, de departe remarcindu-se cele trei forte ale naturii, zicind aci de Alezz, Maniaku si Alx. Incurajati si de Remix au purces cu totii in Opelul lui Viper, caruia i s-au muiat planetarele cind a luat-o din loc. Era vorba de Opel. Despre planetarele lui Viper, ceva mai incolo! Pina sa se intoarca baietii de la programul de amestecare prin viraje, a aparut Muck, mic dar vioi, care tot se uita pe sub ochelarii lui Xenna, ulterior dindu-mi seama ca nu o facea intentionat, ci chiar n-avea de ales din cauza inaltimii proprii, depasind cu vreo 5 centimetri o roata de Tico... culcata pe o parte, he-he! Din glasul Xennei a razbatut o grea, da’ grea melancolie la pronuntia substantivului propriu Mooooeeeeciu, intarindu-ne si convingerea ca, cel putin pentru ea, nu mai e ce-a fost odata... Eeeeehhhhhh... I-am spus mai demult ca merita mai mult decit un Tico, sau un Clio fara termometru! Aseara au cazut ofertele pe capul ei, da’ in timp ce se gindea, se ocupau locurile la masinile cu turbo-butoane si a ramas tot la masinile adevarate, duios intitulate Matiz. M-a bucurat faptul ca ramine acordata pe frecventa. Keep in touch!

O mare efervescenta mi-a tresaltat in inima cind l-am vazut pe nenea Hitman, minunatul personaj pe care nu-l mai zarisem de cind citeam in fulgere pe cerul innorat. L-am gasit neschimbat pe alocuri, a renuntat la rucsac, nu ne-a mai servit cu seminte si se pare ca fusese la exterminare de rate cu guturai, fiind purtator de bocanci si de pantaloni care se terminau brusc. Tot aruncindu-mi ochii primprejur, numai ce-l zaresc pe minunatul verde, mindru purtator de dispozitiv “ca sa nu ploua cind mergi cu geamul deschis”, un fel de aripioare portante, tinarul euglen nefiind la prima abatere de acest gen. Intai, daca va mai aduceti aminte, si-a dotat portbagajul cu blaturi de chiuveta, mascind elegant uriasul alambic de basi din interior. Apoi, l-a facut submarin si neavind periscop corespunzator (vezi Pascal Bruckner, faza cu frustrarea la periscoape), a apelat la ale noastre, cei cu vasta experienta in domeniu. Acum, ultima si probabil nu cea din urma experienta, a fost dotarea masinetei cu aripioare stabilizatoare, pacat ca sint atit de mici, altminteri isi putea lua zborul precum un frigider de Pitesti cu oglinzile desfasurate. Micutul clorofil a fost destul de nefericit aseara, aproape neobservat, motiv pentru care si-a si luat aripioarele la spinare si cu un bazait surd, a disparut in racoarea noptii ca un urias licurici.

Si clipele treceau, precum apa pe Dimbovita, iar una dintre ele i-a adus si pe temerarii care se dadeau cu masina vipereasca, incintati si excitati peste masura de aia, de ailalta, de nu stiu ce unghi de viraj, ca sa nu mai spunem ca pina si Maniaku s-a minunat de cita carne putea sa duca biata masineta. Citez din memorie: maaaamaaaa, fii atent! Uite io 108, Alezz 104, Alx 103 si Remix. De unde am tras concluzia ca Remix si Viper erau fix ca la echipajele de 3 + 2 cirmaci, avind greutatea neglijabila. Am remarcat de departe ca Maniaku isi schimbase parfumul, intr-o clipa de luciditate marturisindu-mi ca si el, ca si francezii, mai pacalise un roman si-l facuse posesor de icosaedru neregulat 3D. Am uitat sa-l intreb daca i-a lasat atasate si oglinzile de vapor montate pentru a-i folosi ca frina aerodinamica cind transporta si rulota. Sau, te pomenesti ca, in exuberanta lui de a incerca sa-si cumpere si masini, le-a pastrat sa si le monteze la achizitia de saptamina viitoare, a se citi “vezi ce are si NFS”. Sint curios cum o sa arate un Santa Fe in care sint raspindite toate cele o suta si aproape zece kilograme ale minunatului nostru forumist. Ca sa nu va mai zic faptul ca, probabil, amintindu-se cu nostalgie de ustensila de Pitesti, a afirmat ca atunci cind a inceput sa vina la intilniri, avea cu vreo treizeci de kile mai putin, lucru ce ne-a facut pe toti sa cadem de pe bancutele primitoare de piatra rece.

Rasarea luna, broastele incetasera sa mai cinte de vreo luna, gainile asteptau tremurind sa treaca molima, iar catre noi cine credeti ca-mi plutea, cu pas usor de gazela urmarita de ghepard? Eeeeexact! Iulia, care n-a venit cu mina goala ci cu un nene cuminte, pe care l-a recomandat suav, de cum ne-a vazut fetele zimbitoare precum floarea soarelui: el este admin la forumul Opel! Salut! Salut si dus a fost! In schimb, ne-am ales cu prea-minunata indragostita de masini puterrrrrrnice (rrrrrrrr!!!) care ne-a marturisit, intre doua suspine: oah! m-am inscris la forum la Opel si m-au contactat o multime! Printre ei si el, care si-a manifestat dorinta sa vina la noi la intilnire! Oah, ce bine de tine, ca pe noi nu ne contacteaza nimenea-nimenea, Ovidiu, intr-un moment de naduf, recunoscind ca el n-are decit trei pemeuri pe toata viata lui. He-he, daca aveai si tu aia si aia si aia, sigur te alegeai cu pemeuri inclusiv de la mine si Zalmoxis, ca sa nu mai vorbim de Ileana, mai nou zisa si “Back-up la nevasta”. Nu e la ce va duc mintile perverse, ca sa citez un gind al Iuliei, ci o chestie mult mai complexa, chiar de substanta, asa zice. Buuuun! Intre timp apare nen’tu Totti cu sotia, sotia da-i si pupa audienta, face un triplu salt cu surub in dreptul nostru (trei = Ovidiu, Zalmoxisu si moa), “salt” adica ne-a sarit, surubul oprindu-se la Xenna. Am uitat sa mentionez un amanunt interesant, fiind ziua lui, nen’tu Zalmoxis s-a gindit bine, s-a smuls dintr-o sedinta cu tinuta obligatorie si a venit cu spaga adunata pe la servici sa ne cinsteasca, nefacind rau deloc. In acest sens s-a ales si cu multiplele noastre felicitari, pupaturi si urari “gen sa-ti stea tare ca cravata”, ca tot n-avea! Tot atunci a intervenit si Ileana decisiv, aducindu-si aminte ca ea nu s-a trecut pe lista de Moeciu si nici n-a dat avans, motiv pentru care eu si Ovidiu, am si petrecut minute bune sa o aducem la nivelul nostru de cunoastere, cum e cu lista si cum e cu avansul. De bani, adica!

Ma cam luase cu frig, motiv pentru care am tisnit la limo sa ma imbrac, in drum mai salutindu-l pe nenea Vlad, Dann si restul sa ma scuze, ca am uitat! Parca l-am remarcat la un moment dat pe Sharpe, care isi tot regla focalizarea ochelarilor pe sub bara din spate a Nubirei, gindindu-ma ca i s-o fi scurs culoarea de la bord din cauza vitezei.

Usor, usor, se duceau prajituricile si suculetzele de pe un Cielo alb, greu incercat de seminte si alte produse de cofetarie, tot asa cum se apropia si Iulia de ultima achizitie a lui Viper. In mod cert, fata a ramas surprinsa de singura masina de la fata locului cu doua schimbatoare (unu’ cu sase si unu’ doua viteze), careia i se mai intareau si suspensiile si planetarele (lui Viper, he-he) cind isi aseza trupul gingas pe scaunul din dreapta. Ca o parere, mie nu-mi place masina, pentru ca in momentul cind a plecat cu cei doi sa faca viraje pe stinga, farurile bateau foarte sus, existind pericolul de incurcare a traficului aerian din zona. Ha, ar fi culmea sa fim invinuiti de acest lucru noi, cei care priveau pasnic, “invidiosii” (citat) ca sa zic asa. Dupa explicari indeluuungaaaateeeee a ceea ce inseamna locurile unde trebuiau sa fie beculetze pe bord, masineta a plecat in tromba, oprindu-se pe pasarela, cu aceeasi fotoni indreptindu-se catre stele. Intre timp s-a apropiat si Tico RS, personaj pe care, eu, personal, il credeam muuuuult mai mic, nelamurindu-ma la final, daca el intra in Tico sau Tico in el?!? Pe scurt, am aflat de la nenea Lucman cam cum vedea el la inceputuri cum, ce, cine sa faca Forumul, acum, dupa un an si spre noua luni, constatind ca lucrurile au evoluat neasteptat de bine. Asta sigur ti-o putem confirma si noi, cei din linia intai, cit de bine ne simtim de la intilnire la intilnire!!!

Cit ai zice cutzu-cutzu,

Hop! Tigrutza cu Leutzu!

He-he, Leutzu cred ca i-a soptit mai subtirei sale partenere “ii vezi p-aia, ocoleste-i”, dar a fost prea tirziu, deja mult prea delicata creatura feminina, supranumita Adina, n-a mai avut incotro si a trebuit sa faca din nou cunostinta cu Zalmoxis, Ileana si Ovidiu, motiv pentru care am si eliberat-o de greutatea ce statea sa-i rupa firavele-i minute si anume, o punguta de 150 de gr. de seminte prajite floare soarelui, cu sare. Tot cam prin preajma acelui moment si-a facut aparitia precum un dinte in gingia unui copil si Witch, fugita de-acasa, dupa propriile marturisiri, fara Wizaaaard si fara Tico, dar cu un superb Matiz aflat tot in dotarea familiei din Oz. Ne-am salutat, a facut cunostinta cu un fursec din mina Tigrutzei (grrrrrrrrrrrrrrrr!!!) si a purces la intrebari nevinovate, de gen, pe cine trebuie sa pup sa primesc si eu o prajiturica mica-mica, cit o gena de furnica? Zic, pupa-ma pe mine, ca-i transmit eu sarbatoritului ce-ai de zis, da’ al boalii Zalmoxis, s-a aplecat dom’le, pina la nivelul buzelor fetei, ca sa-i simta atingerea magica! O fi fost ceva, ca brusc l-a lovit cavalerismul pe Zalmoxis si si-a pus la bataie haina ca sa nu stea doamnele cu zona pe piatra rece, sa raceasca si sa faca gripa aviara! Mare domn! Da’ oare, de ce cind a plecat a luat foarte greu virajul sa iasa din parcare? Efectele hainei s-au facut resimtite!

In sfirsit, am apucat sa schimb doua cuvinte si cu locul doi la supergrei, ma refer aci la Alezz, care a reusit o performanta si mai notabila, in sensul comprimarii barei din spate si fata, daca am inteles bine, de catre un Golf IV si o Alfa. Avantajul a fost net in favoarea Alezzului, logica ratiunii pure impingindu-ne sa credem faptul ca s-a comprimat masina, buf! s-a comprimat si consumul! Q.e.d. Alezz a confirmat! Conform teoriei explicate de el, ca fi-su lu’ ala era la volanul Golfului, tac-su vene pe stinga cu Alfa, am lasat douajdemetri de frine in spate, inlmultind viteza “v zero” cu timpul “ delta te” si impartind la distanta “d” in momentul cind am frinat cu forta “F”, mi-a rezultat un consum de 3,14! Ho-ho, asta ii invata bai, p-astia la horticultura aplicata, sa stie cum sa scoata un consum de "pi" ori mai mic decit al nostru! Ce sa zic, m-a lasat putin fara replica, moment in care s-a si retras catre Vlad si Dann, aflati ceva mai incolo, la un “pi” de inmultit cu 4 metri fata de noi.

Alx a plecat stringind din dinti, intrucit nu se gasise nimeni sa monteze o toaleta in parcare, iar Maniaku era de negasit ca sa-i explice cum poti folosi mediul inconjurator in favoarea ta, indiferent de ce treaba ai, chiar mare de-ar fi!

A urmat plecarea Iuliei insotita de oftaturile noastre permanente si de intrarea lui Zalmoxis in fibrilatie sau de frig facea asa, ca ramasese fara camasa de necaz ca fusese Viper cel ales si totul na! pentru ce, ca lu’ ala i se intaresc suspensiile si lui nu sau ca alt moft, are buton sport si face viraje mai bruste si mai bune! A urmat, ceva mai incolo si plecarea lui Viper. Dupa care si plecarea lui Paul Ferrari! Plus cumintica familie formata din Pitic si Cristi A! Si inca vreo citiva, de aveam senzatia ca toti se duc sa o aduca pe Iulia inapoi sau dimpotriva!

Cind incepusem sa ne revenim dupa retragerea prematura a Iubitoarei De Alte Marci, cine-mi apare cu fotonu’ gramada pe grupul nostru, Leutzu, solo integral, care am avut senzatia ca nu dorea sa ma rateze, noroc ca ori i-au tinut lui frinele, ori am fost eu inspirat doua secunde. Chestia e ca am scapat! Pe viitor, va trebui sa fiu muuuult mai vigilent!

Totti si-a adincit gropitele-n obraji, si-asa greu incercate de-a lungul casniciei, cind consoarta, vizibil inghetata, si-a manifestat dorinta de a-l ajuta cu schimbatul vitezelor. Simpatici foc Tottiii si la fel de pasionati de motoare si IT ca si noi!

Am ales ma retrag cam in acelasi moment cu familia sus-numita, urmat indeaproape de Zalmoxis si Ovidiu, Ileana raminind sa combat in continuare alturi de BogdanG, Xenna, Sharpe si Zli.

A fost frumos si reconfortant de-a dreptul, insa o rog din suflet pe Iulia sa nu mai vorbeasca acolo, sus, ca eu, unul, mi-am platit pretul. Trebuie sa ma duc sa-mi fac cauciucul!

Aceste fiind zise si cautind disperat un Zapp sa va pot trimite rindurile, va doresc un minunat week-end, cu sau fara doua schimbatoare, dar indiferent de numar, sa stiti tot timpul in ce treapta de viteze va aflati, sa nu va turati aiurea motorul, he-he! Martorii stiu de ce!

Domnu' cronicar trebuie sa marturisesc ca si pe mine m-a cam lovit blestemul mai sus mentionat, la mine luand "chipul" unei dureri in gat , un inceput de raceala adica ... :(

P.S. Si nici pe Iulia nu am prins-o dar am vazut unde a lasat parcat Tico-ul Alb casablanca... :)

Edited by Paul_Ferrari

@Obi>da ai talent moshule! Ai nevoie de impresar? =))

Si sentimentul e reciproc...

Ar mai trebui precizata provocarea lui Maniaku catre mine de a face o liniutza in drum spre casa, la care n-am marsat, ca mi-a fost mila de el... Il astept cu aia mare si neagra (a se citi SantaFe) :D

Viper eu sincer sa fiu astept prima ta revizie. Sunt curios cum sunt amortizoarele pe state. S-or fi rupt oare arcurile? Nimeni nu stie. Un lucru era clar, opelul tau se inclinase mai mult in partea stanga. Cred ca era din cauza lui Maniaku.

Cronicare jos palaria atat pentru spiritu' de observatie cat si pentru condei !!!

Vreau doar sa precizez ca priapismul coafurii mele s-a datorat, in mare masura, incercarilor la care a fost supusa MasinadeculoareaborduluiluiSharpe de catre Satori si, mai ales, de catre Maniaku.

vichendele placute tutulor

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...