iulia Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 Obi, eu nu ma obosesc sa injur oamenii in gand, daca e ceva o spun direct "> ...si in general nu vreau raul nimanui. Iar aseara...ce sa zic...va trebuia un motiv (inca unul) de discutie pentru cazurile de plictiseala cronica, deci ma bucur ca am fost de folos. Deci nu pot sa ma supar... Iar cu ghinionul tau, nu e mana mea, eu zic sa te gandesti ce pacate ai mai facut in ultima vreme ca nu-i de-a buna Link to comment
VIPER Posted October 28, 2005 Author Share Posted October 28, 2005 @Soran: numai cu cea mica... Cea mare e rusinoasa si a zis ca ea sta cuminte... Link to comment
SORAN Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 (edited) E cu aia nu ma pun...vroiam cu alea 16 gaurele de admisie evacuare sa vad ce pot... Edited October 28, 2005 by SORAN Link to comment
VIPER Posted October 28, 2005 Author Share Posted October 28, 2005 Of, ok, si cu aia, dar numai undeva unde nu e buba... Dpdv legal adica... Si acum ceva poze de joi (cam putine ca se terminase bacteria...): Link to comment
hitman Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 (edited) Pe aceasta cale vreau sa-i multumesc lu' Zamolxe pt. saratzelele + prajiturele + cola. Au mers bine impreuna !!!!! La multi ani don' Zamolxe!!!!!! Edited October 28, 2005 by hitman Link to comment
pesteimputit Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 (edited) clar la multi ani zeule... ce inseamna sa ai de vandut tot felul de cosmelii nici nu am apucat sa ajung in partea aia de parcare pana pe la vreo 11 juma si inca o chestie @viper daca vrei sa iti iau cosmeliile alea acum e momentul sa imi spui ce vrei... si inca o chestie cand ma intorc ne dam.. tu cu aia mica si eu tico... poate reusesc sa te fac Edited October 28, 2005 by pesteimputit Link to comment
Shenck Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 Nu-l faci! A incercat Brusli si piticania i-a dat clasa ) Daca Viper se risca facea si slalom printre roti Link to comment
NFS Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 .. ne dam..tu cu aia mica si eu tico... poate reusesc sa te fac Poate, daca reusesti sa prinzi suta in 3 secunde! Link to comment
Vlad Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 cu peste niciodata nu stii...si la ce am auzit sigur nu se da Viper..ca in viitor peste o sa scoata flacari pe laterale si prajeste bijuteria aia... Link to comment
VIPER Posted October 29, 2005 Author Share Posted October 29, 2005 Si da, si nu... Chiar daca sunt fftopic: , aveti aici o intrecere intre un Focus WRC de 300.000 lire sterline, si un automodel cu motor termic, scara 1/10, nu mult modificat fata de cel stock (modificari pe care si le face oricine contra cost)... HPI_R40_vs_Ford_Focus2.zip Link to comment
Recommended Posts