jamesblond Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Salutare, Ma gindesc din ce in ce mai serios sa-mi cumpar un cielo gpl nou. As dori si eu de la cunoscatori/_posesori_ cit mai multe informatii despre masina asta. Consum, fiabilitate, costuri intretinere/piese, si daca cineva poate sa-mi descrie cum functioneaza instalatia gpl ( in sensul de utilizare, eu sint obisnuit cu cea de pe dacie pe carburatie, cu 3 pozitii la comutator). Orice informatie este binevenita. Multumesc. Link to comment
VAXXi Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Cum de-ai ratat tocmai topicul asta ? Link to comment
jamesblond Posted October 26, 2005 Author Share Posted October 26, 2005 (edited) Cum de-ai ratat tocmai topicul asta ? Multumesc de link, acopera subiectul GPL din intrebarea mea. Pentru restul, se incumeta cineva? In principiu ma intereseaza lucruri care sa decida achizitia (e vorba totusi de ceva bani, credit etc.) Va dati seama ca as vrea sa iau o decizie cit mai informata. Nu zic ca eu imi cumpar masina citind forum-uri Dar de informatii si chiar pareri "de la sursa" (adica posesorii) am mare nevoie. Merci. Edited October 26, 2005 by jamesblond Link to comment
sebian Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 uita-te si pe topicul asta, poate te mai lamuresti http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=1140 Link to comment
Recommended Posts