DRD Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Va salut din nou si vin cu o propunere ! De ce nu ne vedem in Bucucresti si in alte locatii ? de examplu in fata Academiei Militare ( langa Eroilor ), e suficient spatiu , sau in Politehnica. Sper sa nu-mi sara lumea in cap pt propunerea facuta astept parerile voastre pro si contra Link to comment
Satori Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Scopul fiind? * sa nu ne plictisim * sa murdarim cu coji de seminte tot bucurestiul ??? Link to comment
NFS Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Nu-ti sare nimeni in cap, dar care ar fi motivul si rostul?? Vrei sa vizitezi Bucurestiul? La Academia Militara se intalnesc cei de la Daciaclub, din cite stiu eu, tot joi seara. Vrei sa ne calcam pe botosei? Polivalenta a fost aleasa pt ca intruneste mai multe conditii: loc cunoscut, locuri de parcare, usor de ajuns din mai toate cotloanele orasului, departe de agitatie, etc. Link to comment
VIPER Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Prefer un loc ascuns privirilor. Nu voi veni intr-un loc foarte deschis, pentru ca se va gasi cineva sa se dea in spectacol si mie imi place sa mananc seara acasa... Link to comment
DRD Posted October 26, 2005 Author Share Posted October 26, 2005 Hai ca ne asezam masinile in jurul tau si nu o sa mai ai senzatia de loc " foarte deschis " Link to comment
alx Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Prefer un loc ascuns privirilor. Nu voi veni intr-un loc foarte deschis, pentru ca se va gasi cineva sa se dea in spectacol si mie imi place sa mananc seara acasa... si, probabil, nici fetita nu-ti place sa fii... ONTOPIC: locul gasit acum este excelent si eu nu stiu altul la fel de bun. Link to comment
NFS Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Hai ca ne asezam masinile in jurul tau si nu o sa mai ai senzatia de loc " foarte deschis " Mai bine il tinem inchis in masina si-i dam seminte pe geam. Link to comment
Mike1 Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Perfect de acord cu Alx... plus ca e si aproape de casa (pentru mine) Acum lasind putin la o parte comoditatea mea, amplasamentul din parcul Tineretului este foarte bun pentru ca acolo avem: - aer relativ curat - o liniste relativa - nu suntem deranjati de fel si fel de specimene (usualy) > plus ce a mai spus si Viper... e muuult mai buna mancarea de acasa )"> Link to comment
NFS Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 plus ce a mai spus si Viper... e muuult mai buna mancarea de acasa )"> Da, mai, dar "ailalta"-i pe gratis! Link to comment
Mike1 Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 (edited) Plus ca nu mai platesti nci intretinere, no job... Hmm ... keeps geting better and better! Edited October 26, 2005 by Mike1 Link to comment
sebian Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 da dar dushul devine o activitate palpitanta... Link to comment
alx Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 si urmele de degete pe sapun... adanci rau... Link to comment
VIPER Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Aloooo, mamaaa? Care faci chiftele bune sa le arunci peste gard? Imi plac picante! Link to comment
nexxus Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 La Academia Militara nu este sub nici o forma recomandabil: cum a zis si VIPER acasa se mananca mai bine!!! Daca aveti dubii, uitati-va pe forumul Daciaclub si veti vedea de ce... Acolo au fost probleme mereu si, sincer, nu vad de ce s-ar renunta la ceva bun pentru eventuale belele. (pentru edificare ganditi-va ce este aproape de academia militara...) Acolo unde sunt, acolo sa ramana (intalnirile) - parerea mea!! Link to comment
DRD Posted October 26, 2005 Author Share Posted October 26, 2005 (edited) Deci, daca nimeni nu vrea la Academia Militara ... dar daca nimeni nu zice nimic impotriva Politehnicii ... trag concluzia ca POLITEHNICA e prefecta! Edited October 26, 2005 by DRD Link to comment
Mircea Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 (edited) Nope, ca la politehnica se plateste intrarea! Si multi dintre noi nu "mai e" studenti din pacate... Tu ai fost la Polivalenta vreodata la o intalnire? Locul e perfect, exceptand tantarii din Ilfov care se intorc seara acolo pe timpul verii. E retras, e iluminat, e mare si bine plasat, departe de zonele pe unde trece Garcea sa-si faca rondul... Edited October 26, 2005 by Mircea Link to comment
NFS Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 ... trag concluzia ca POLITEHNICA e prefecta! Asa e, asteapta-ne ca venim si noi! Link to comment
MethodRO Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Politehnica nu este o alegere prea buna. Uni dintre noi mai suntem studenti pe acolo si sincer joi seara nu mai vreau sa vada "cimitirul tineretii lor" asa ca prefera un loc retras, frumos si cu aer curat, adica Sala Polivalenta. In plus de asta nu suntem luati la intrebari de baietii cu capul de creta. Link to comment
Mike1 Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 (edited) Daa... e prefecta rau! (knoc, knoc - Zaa gazeta of zaa ual > ) Here we come )"> Edited October 26, 2005 by Mike1 Link to comment
sebian Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 fftopic: De ce nu muta nimeni topicul asta la caterinca, e distractiv si nici nu riscam sa ne luam warn pt off-topic Link to comment
DRD Posted October 26, 2005 Author Share Posted October 26, 2005 GATA fftopic: "DUSMANUL" A CASTIGAT Sper ca nu v-am suparat prea tare ! Link to comment
Mircea Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 In acest caz "The defence rest!" >- Link to comment
Recommended Posts