remix Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Si ca sa-l completez pe Mircea, Topic Closet (sic) Link to comment
iulia Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Asa e romanul, cand ceva merge bine, de ce sa nu-l strice? Acum sincer vorbind, am aflat pe unde se intalnesc celelalte cluburi si tot timpul m-am intrebat cum de nu s-an gandit la Polivalenta. Nu e o locatie "in drum", nu deranjam pe nimeni si nici altii nu ne deranjeaza pe noi. DRD, tu ai fost vreodata acolo? Nu cred, nu-mi amintesc sa te fi vazut, dar mai stii... Deci pentru tine pentru evitarea monotoniei ar fi perfect sa vii de cel putin 5 ori la Polivalenta Poate locuiesti pe undeva prin zona Eroilor - Militari? Asta nu e un motiv totusi... Link to comment
DRD Posted October 26, 2005 Author Share Posted October 26, 2005 (edited) Am fost la intalnire acum acum 5-6 luni, o singura data si a fost Ok , eu stau in Dr. Taberei si chiar e departe Polivalenta Ce rele sunt fetele cu ticolico alb Edited October 26, 2005 by Satori Link to comment
VIPER Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Nu-s rele deloc, as fi putut sa zic ca sunt chiar bune, dar sunt mai rusinos din fire si nu am sa o fac! Link to comment
steph Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 (edited) drd> s-a schimbat locatie de acum 5-6 luni ... acum ne intalnim in interiorul parcului drd> si eu stau aproape de ghencea si nu ma plang Edited October 26, 2005 by steph Link to comment
iulia Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Ce rele sunt fetele cu ticolico alb ...si se mai fac "> Dar care sunt alea ???? Link to comment
VIPER Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Ce bine ca nu ai vazut ce am scris... Link to comment
iulia Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 E, ba da, dar m-am facut ca nu... Link to comment
ileana Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Ce rele sunt fetele cu ticolico alb sa zici merci ca nu au fost pe forum cele cu matiz galben! > eu nu prea vad rostul topicului asta, mai ales deschis de un membru care nu ne-a vizitat decat o singura data..sincer acum, ptr ce o asemenea discutie?! Link to comment
laurentziu83 Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Altii ar fi multumiti doar sa ajunga la intalnire (asta pentru ca nu au posibilitatea), indiferent unde s-ar tine aceasta. Nu ar mai sta sa faca nazuri ca nu le place locatia. Si ce e asa nasol pana la urma, privelistea oricum e superba acolo. Link to comment
Senna Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Eu stau intre in zona Eroilor, mai precis pe soseaua Panduri, si nu mi se pare departe. Tehnica mea este urmatoarea: la 17:00 termin programul la serviciul, in zona pietei Alba-Iulia, o mai lalai pana pe la 18:00 cand termina programul si dna Xenna, apoi mai vorbim si noi diverse, apoi in in jurul orei 19 plecam spre Polivalenta. Politica mea este ca prefer sa ma deplasez mai mult daca la destinatie este "bine" Link to comment
nexxus Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Eu stau in Militari la Gorjului si nu mi se pare departe... Cine are alte pareri, poate sa incerce in locurile de care zice... No ofencce!!! Link to comment
DRD Posted October 26, 2005 Author Share Posted October 26, 2005 (edited) sa zici merci ca nu au fost pe forum cele cu matiz galben! > eu nu prea vad rostul topicului asta, mai ales deschis de un membru care nu ne-a vizitat decat o singura data..sincer acum, ptr ce o asemenea discutie?! Deja imi pare rau ca am postat un topic! Nu am vrut sa modific cu nimic in rau intalnirile voastre si nici sa deranjez anumite persoane, dar sa-mi zica cine ca nu merit ca unii dintre voi sa poarte o discutie cu mine e destul de aiurea! Edited October 26, 2005 by DRD Link to comment
steph Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 (edited) man ... esti o persoana care a fost acum cateva luni la inatalniri just once si ne spui ca e aiurea locatia ca tu vrei la academie in aglomeratia aia cand noi avem super loc ... in care vin zeci de useri saptamanal si nu au nimic de comentat. maine o sa ne spui ca nici la moeciu nu e bine ... Edited October 26, 2005 by steph Link to comment
DRD Posted October 26, 2005 Author Share Posted October 26, 2005 (edited) man ... esti o persoana care a fost acum cateva luni la inatalniri just once si ne spui ca e aiurea locatia ca tu vrei la academie in aglomeratia aia cand noi avem super loc ... in care vin zeci de useri saptamanal si nu au nimic de comentat. maine o sa ne spui ca nici la moeciu nu e bine ... Ti-am zis eu tie ca nu e buna locatia - Polivalenta ? am intrebat de ce doar locul ala ... ( citeste topicul inca o data ) FARA SUPARARE !!! Edited October 26, 2005 by DRD Link to comment
NFS Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Bai baieti, hai, lasati omul in pace! A intrebat, n-a dat cu pietre. Si chiar daca avea de gand sa ne faca sa schimbam locul, mai aveati ceva de zis daca propunea o locatie care v-ar fi placut la toti (Herastrau, de ex.)? Ce daca a venit la o singura intalnire? Nu stii de unde sare iepurele. Pe de alta parte, don DRD, de la bun inceput ti-ai asumat riscul ca o sa-ti "sara lumea in cap". Asa ca sper sa nu te superi pe noi ca te-am combatut tovaraseste. Hai, pace! Link to comment
Shenck Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Deci, daca nimeni nu vrea la Academia Militara ... dar daca nimeni nu zice nimic impotriva Politehnicii ... trag concluzia ca POLITEHNICA e prefecta! Uite aici o alternativa. http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=4464 Intilnirea ramine acolo unde e. NU te tine nimeni sa convingi inca x useri si sa va intilniti in centru. (Sugerez ca locatie peronul de la metrou-Eroilor > ) Link to comment
Recommended Posts