Lucian79 Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Ok ..am fost sambata pe la baieti sa vad ce au. Pe linga foliile respective mai aveau si folie tip plasa ..adica cu gaurele micute la acelas pret ( cca 460.000 rol). Cat de bune sunt ...nici ei n-au stiut sa-mi zica, insa la un pret mult mai mare, pot aduce din Germania folii special croite ptr borduri. Ptr Kalos e undeva in jur de 100 euro insa calitatea e net superioara, iar aplicarea foliei se face extrem de usor fiind gata croita pre Kalos. Poate-n viitorul apropiat voi achizitiona una bucata (aluminium type of course Link to comment
DJ-77-COK Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Daca mai aflati ceva sunt si eu interest de un set imitatie mahon pt. Cielo ca la mine se potriveste cu restul interiorului Link to comment
Florinut Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Din ce esenţă este restul interiorului la tine? Link to comment
corneliu Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Sînt cel mai nou membru al acestui select club de gentelmani şi singura mea rugăminte este aceea de a face rost cît mai rapid de un autocolant. Pe cel de unde am cumpărat CIELO l-am înnebunit după chestii cu DAEWOO şi de aceea tare mult îmi doresc şi un autocolant cu DAEWOOCLUB. Salutări celor prezenţi şi viitori! "> >- Link to comment
ovi_jer Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 (edited) Aici se discuta de autocolante de pus pe bordul masinii. Aici gasesti cea ce vrei tu.Foloseste functia pe viitor. Edited December 11, 2005 by ovi_jer Link to comment
ileana Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Sînt cel mai nou membru al acestui select club de gentelmani ba pardon! Link to comment
Recommended Posts