Jump to content

Viteza Minima In Bucuresti

florinzanc

Recommended Posts

Ieri am inregistrat un nou record personal (poate chiar municipal :wallbanger: ).

Punctele A si B: curtea Politehnicii- Tineretului (putin si printre blocuri)

Traseu: iesire din Poli pe cheiul Dimbovitei - Unirea - cheiul Dimbovitei - Timpuri Noi - cartier Tineretuluii

Distanta: aprox. 10km

Durata traseu: o ora si cinci minute

Viteza medie: 9,23 km/h!!!!!!!!

A scos cineva o viteza mai mica decit asta prin Bucuresti? Circulatia a fost ieri infernala. Cel putin la intersectia Calea Victoriei cu cheiul Dimbovitei (la fosta Opereta), am stat pe loc si m-am uitat cu s-a schimbat semaforul pe verde de CINCI ori. Nici macar un metru n-am inaintat.

Ultimul record al meu a fost de 13km/h, intre Bucur Obor si Carrefour Colentina.

Normal ca se poate si mai rau... (Dristor - Unirii 4 Km. durata 50 min.)

Oricum, no offense, ai ales cel mai aglomerat traseu.

Data viitoare ai putea sa incerci: Politehnica - Leu - Marriot - Piata Regina Maria - Budapesta - Tineretului. ;)

Wow. Vad ca merg destul de tare in conditii de trafic aglomerat :) .

Cit despre traseu, ce sa zic. Le-am incercat pe toate. Dimineata ma duc la serviciu pe traseul sugerat de totti. E mai liber decit in centru.

Dar seara, la plecare, nu poti iesi din Poli prin Maniu (se merge bara la bara de la Podul Cotroceni pina la Lujerului). Apoi mai ai un blocaj la Razoare-Academia Militara (drumul prioritar este ala care urca de la Eroilor). Nu mai zic de Piata Cosbuc (cosmar), si de strada aia cu sens unic care pleca de acolo spre Parcul Carol. Acum nu mai e sens unic din cauza unor lucrari in zona. Cosmar, ce mai.

Edited by florinzanc

@florinzanc: data viitoare fa in felul urmator: iesi din poli pe sus pe iuliu maniu, la apaca dreapta, la intersectia dintre vasile milea si timisoara faci stanga pe timisoara, trafic greu, in capat de tot faci stanga, ajungi la palarie la carol, o iei pe candiano, faci stanga pe frigului si ai ajuns la sincai. de acolo te descurci.

sau iei metroul si ai scapat de o grija.

;)

Edited by dann

@dann. Heheh. Bun si traseul pe Frigului, ca acolo il las pe fi-miu la gradinita. Apoi Candiano, Cosbuc,etc. Am testat si traseul tau. Nasol la Razoare (aglomeratie mare si semaforul tine putin). La fel la capat la trafic greu, unde e semaforul ala cu separat pentru stinga si inainte tine la fel de putin.

Eu intrebam aici care a obtinut viteze mai mici decit mine, nu cautam trasee, ca oricum le stiu. No offense.

Pei in berceni cand a plouat nu sa mai circulat deloc ca numai cu barca mai treceai spre metro berceni ;) Am si cateva poze sa vedeti cat de rau am ajuns :( Bine ca nu ma duceam la scoala ca nu aveam colacelul la mine. Si seara drumu dinspre vacaresti-selgros berceni se circula greu chiar bara la bara din cauza aglomeratiei ;)

post-995-1131019684_thumb.jpg post-995-1131019699_thumb.jpg post-995-1131019715_thumb.jpg

imi pare de calitatea pozelelor, dar sunt facute cu telefonu mobil ;)

• 11 months later...

Au fost multe recorduri pe care mi le-am batut singur. Dar pe asta nu am reusit : record absolut :

25 minute - 400 metrii

, de pe Iuliu Maniu intrand pe Cetatea de Balta pana in fata blocului ... tot pe Cetatea de Balta. Fenomenul 2 capre pe 1 pod. Nimeni n-a vrut sa dea inapoi iar cand in sfarsit s-au hotarat, era prea tarziu, era coloana in ambele sensuri ( 1 banda )