Jump to content

Kaloşi şutiţi

Recommended Posts

Eeeei, cred ca vechimea Kalosului pe piata si marirea parcului de astfel de modele in circulatie au atins punctul critic de la care ei au intrat in atentia ciorditorilor.

Prin urmare aveti grija de tot ce este "detasabil". Eu m-am ales cu urmatoarele, vorba povestii, dintr-o lovitura:

• geam oglinda retrovizoare exterioara stanga
  • capace roti (toate)

Evident ca m-am ales cu ele... lipsa!

Va recomand dispozitive anti-furt la capace (evident cei cu jante de aliaj au scapat... hmmm... deocamdata, Doamne fereste).

Cat despre oglinzi, la Politie era un afis cu cei ce inscriptioneaza tot felul de marcaje "descurajante". Ar fi si asta ceva, dar o sa ma gandesc la ceva mai "hard".

Imi pare rau AB! Cum au luat oglinda? Dezlipita? Mama lor de hoti!

Trage-ti senzori pe oglinzi, antena, eleron, proiectoare, numere, stergatoare, sigla (sa nu patesti ca Marr) etc...!

Nici la jantele de aliaj nu scapi... ca-ti ia capacele de pe prezoane! Se chinuie un pic dar e un patit pe aici pe forum!

Edited by ASIMO

Viper, noi avem niste capacele peste butucul jantei, care acopera toate prezoanele. Eu la alea ma refeream. Si la alea se poate pune antifurt? Eu stiam de niste antifurturi care se pun pe unul din prezoane!

• Create New...