Abram Burel Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Eeeei, cred ca vechimea Kalosului pe piata si marirea parcului de astfel de modele in circulatie au atins punctul critic de la care ei au intrat in atentia ciorditorilor. Prin urmare aveti grija de tot ce este "detasabil". Eu m-am ales cu urmatoarele, vorba povestii, dintr-o lovitura: geam oglinda retrovizoare exterioara stanga capace roti (toate) Evident ca m-am ales cu ele... lipsa! Va recomand dispozitive anti-furt la capace (evident cei cu jante de aliaj au scapat... hmmm... deocamdata, Doamne fereste). Cat despre oglinzi, la Politie era un afis cu cei ce inscriptioneaza tot felul de marcaje "descurajante". Ar fi si asta ceva, dar o sa ma gandesc la ceva mai "hard". Link to comment
dreaQ Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 (edited) Este o firma in bucuresti care face inscriptionari pe diverse parti sau componente ale masinii. AICI Edited October 27, 2005 by dreaQ Link to comment
ASIMO Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 (edited) Imi pare rau AB! Cum au luat oglinda? Dezlipita? Mama lor de hoti! Trage-ti senzori pe oglinzi, antena, eleron, proiectoare, numere, stergatoare, sigla (sa nu patesti ca Marr) etc...! Nici la jantele de aliaj nu scapi... ca-ti ia capacele de pe prezoane! Se chinuie un pic dar e un patit pe aici pe forum! Edited October 27, 2005 by ASIMO Link to comment
VIPER Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 (edited) Exista antifurt si pentru rotile de aliaj. A fost primul lucru cumparat la ridicarea masinii. Edited October 28, 2005 by VIPER Link to comment
ASIMO Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 Viper, noi avem niste capacele peste butucul jantei, care acopera toate prezoanele. Eu la alea ma refeream. Si la alea se poate pune antifurt? Eu stiam de niste antifurturi care se pun pe unul din prezoane! Link to comment
zack Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 da,dar daca ai perimetru la alarma ai 50% sanse sa scapi Link to comment
Satori Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 Continua ideea! ...cu masina zgariata. ...cu oglinda rupta. ...cu cauciucurile intepate. ... Link to comment
Recommended Posts