Jump to content

Intalniri ..... Unde Ne Intalnim La Iarna ?

Recommended Posts

Stimati forumisti, desi locatia de la Polivalenta este chiar la mine in zona, :banana: , propun sa ne gandim unde ne vom intalni in sezonul rece , care se cam apropie...

Daca ieri pe zi a fost chiar bine, dupa 22:00 era destul de frig, (noroc ca ne-am incins la discutia despre... masina lu' Viper =)) )

Deci hai sa facem propuneri poate reusim sa gasim ceva ... avand in vedere ca nu putem sa facem un foc in parcarea aia ... (sau putem ? :) ) Poate gasim ceva acoperit macar ...

Asa ca hai cu ideile !!!!

Edited by Paul_Ferrari

Iarna trecuta ne intalneam tot in spatiu deschis doar ca era in parcarea de jos de langa palatul copiilor. Cei cu inima calda au rezistat frigului. In conditii extreme ne mai ascundeam intr-o pizzerie in zona, denumita sugestiv alternativa 1 dar la amploarea pe care au luat-o intalnirile acum nu cred ca mai este o alternativa viabila... sau incapatoare.

Nu crezi ca suntem cam multi ca sa ne integram intr-un local cu acces public normal ? Cred ca ne-ar fi buna o cantina sau un restaurant mare. Nu prea mai merge cum era anul trecut cand 10-15 persoane gaseau loc la o masa mai maricica oriunde.

Eu propun sa ne vedem la terasa Vaproas in parcul Titan. Dispune de o parcare in care intra 45-50 de masini. Este cald inauntru, iar preturile sunt acceptabile. Singura problema as fi ca ar trebui sa ne adunam la ora 18 - 18:30, sau sa vorbim acolo. Daca nu o facem si venim dupa 19 s-ar putea sa nu mai avem loc.

Mai, da' la cat de mare clubu' estem, nu putem si noi sa facem vreun aranjament?

La iarna nici noi n-o sa fim prea multi (sau poate vorbesc prostii), dar nici bodegutele n-or sa aiba cine stie ce musterii joia, dupa atata "traim bine".

P.S. Uite, ca trage si Steffyx/u' cu ochiu'. Vine si el de la Bacau! Sau mergem noi acolo?!

Edited by Abram Burel
...eventual rezervam toata sala.

Nu cred sa fie de acord cei de la pizzerie. Gandeste-te ca noi stam cel putin vreo 2-3 ore si nu facem mare vinzare. Un suc-doua de persoana. A... poate daca stabilim un fel de consumatie minima... sa-i intrebam cam cit le-ar conveni sa fie consumatia ca sa ne rezerve sala... desi nu cred ca tine figura.

Si pe ce v-ati putea baza in negocieri ? Stiti vre-un numar sigur de participanti ?

Pana una alta toti apreciaza Polivalenta ca e foarte "gratis" asa ca nu stiu cat de incantat ar fi poporul sa trebuiasca sa scoata bani de-o consumatie minima ca sa vina la intalniri. Mie nu mi se pare o directie foarte buna asta.

Tind sa fiu de acord cu Shenck in faptul ca ne vom descurca la fata locului, nu cred ca e necesara o pregatire foarte laborioasa.

Om trai si om vide !

Repede, a sunat retragerea!

Sa 'plicam principiul de baza al romanului mai vechi sau mai nou: vazand si facand!

Mai spun o singura chestie: am trait sa vad cum a evoluat o natie care a aplicat istoric principiul asta (nu ma intrebati cum, ca sigur nu suntem in acelasi partid). Stau si ma intreb: de unde l-ati invatat voi, astia mai (scuze!) mici?

Gata, am plecat!

Edited by Abram Burel

Crezi ca ne-a adus barza si ne-au crescut florile? De la voi, nenea. :)

Acum, daca mai dam in bara din cand in cand sinu facem asa, sa nu va suparati. Nu putem fi perfecti, da?

PS: :P

Din propie experienta va recomand locurile unde NU se serveste si mancare daca nu aveti de gand sa consumati asa ceva, tratarea va fi de ultima speta :mda:

Noi cei din ct, ne-am gasit o cafenea relativ aproape de locul intalnirii unde mergem si e ok :thumbl:

Dupa parerea mea incercati sa gasiti cafenele si nu restaurante sau alte alea ;)

Edited by mike.omega

He he he,se vede ca sunt multii membrii noi.

In mod normal iarna intalnirile decurg cam asa...la 20:00 adunarea se asteapta pana la 21:30 maxim 22:00 si se purcede spre alternativa1 doar daca ninge sau ploua se pleaca mai repede cam pe la 20:30.

Acum datorita noii locati si a "facilitatilor" oferite de aceasta cred ca se va purcede catre alternativa1 DOAR in conditii de atmosfera "neprielnice"(viscol si temp de peste -10*C).

Asa ca alternativa1 ramane inca "in picioare" datorita prezentei la intalniri din statistica arhivelor DaewooClub.ro 8-} asta insemnand 15-20 membrii saptamanal mereu aceeasi cu 1 sau 2 exceptii.

Acum ramane de vazut daca vor veni mai multi iarna asta :lavolan: .

De la intilniriile din iarna imi amintesc ce bine era cind intram in masina la caldurica pt. plecare. :banana: Va spun io: senzatia asta e mai tare decit bautul unei beri reci vara.

Edited by hitman