Alezz Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 (edited) Incerc eu sa raspund un pic mai serios ... de exemplu fata mea are la masina B-xx-HPY (happy adique ) @Mircea: am incercat eu sa imi iau nr cu W in fata dar mi-au zis la Udriste ca sunt rezervate ... daca aveam licenta de jmeker poate imi dadeau Cum asa ma,adica B-**-WXZ il aveau doar pentru mine???. Da am luat B-**-RGE ca e mai al draq > rezervat mai special . Edited October 28, 2005 by Alezz Link to comment
SORAN Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 B01ERU Aveam si poza cu un opel cu nr asta deci e dat deja dar asa ca idee! Link to comment
Berti Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 Io am vazut de curand un logan cu B-42-KKT; mijto, nu? B-xx-KKT, se da doar la Logan? Eu propun sa strangem niste bani si sa rezervam numerele astea pentru cei care isi doresc un Logan! Deci, cine strange banii? Idee de numar ... B-xx-BOX B-x0-TTO "B-xx-MUE" da cica nu se aloca Link to comment
Wolfman Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 Ba am vazut io la mine in oras o dacie alba cu BC-xx-MUE; cred ca tipul lua, de-si facea atata reclama, ca de dat gasesti mai usor... Link to comment
alx Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 Da am luat B-**-RGE ca e mai al draq > rezervat mai special . QUESTION: De ce ti-ai luat tu nr ala? Ce intelegi prin alaturarea literelor R, G si E? Link to comment
Cristaky Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 B - xx - FKU P.S. eu as vrea un Jeep ... IS -xx- PUF Link to comment
Shenck Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 QUESTION: De ce ti-ai luat tu nr ala? Ce intelegi prin alaturarea literelor R, G si E? RâGâiE Link to comment
NFS Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 Pt. Alezz. Am in spatete blocului un B 82(parca) RGE, e un break vai mama lui... O fi vreun smeker? Am in fata blocului, de data asta un smeker... cu B69SEX "> Si mai am o gagicutza, cu o Lada, B xx HYV Link to comment
gigi-kent Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 (edited) b 69 sex.. si nu vinde numarul? ca tare l-as vrea... Edited October 29, 2005 by gigi-kent Link to comment
Bobby Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 Daca alergi masina merge spre exemplu... B xx FUM B xx FOC B xx FUG B xx BUN si apropo de d-astea obscene... am vazut (fara misto), Trabant care avea nr. PH xx PUL si am mai vazut PH xx PZD pe o Skoda 100S Aaaa! Un tovaras de-al meu are pe o Dacia Break PH xx HBD Taica-su e preot si cica nr e la alegere. HBD = Hristos, Biserica, Dumnezeu M-a rupt! Am ras de am inebunit! Link to comment
alx Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 ReGE, I mean... RâGâiE Lasati omul sa raspunda domne... Eu vreau sa aud din gura lui... Link to comment
Alezz Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 Nu stiu ma nu a vrut sa imi spuna,oricum doar 2 sint valabile 53 si 81 restul nu au nici o valoare . Link to comment
alx Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 eu nu pricepez... reiau, de ce ai tu R, G si E la numar? Link to comment
balky Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 eu am vazut la cineva B 10 NEL Link to comment
Wolfman Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 Am vazut si eu in targ: IS-10NEL, IS-10NUT; 1 era modificat ca sa para I. Link to comment
Steffyx Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 *-**-ZPD ZPeeD merge si cu SPD (nu va luati ca am ZPV.. nu e ZPViteza .. aleatoriu ales) Link to comment
Yuri Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 Cand am fost la Udriste cu un prieten sa isi inmatriculeze masina, venise un mos cu numerele de la un harb in mana si cica nu ii convin. Desi mosul nu daduse preferentiale. Nuerele erau B-xx-WCU. Face mosu ca cica cum poate sa mearga cu numerele astea, ca ii e rusine. Am vazut si B-IOANA, de fapt 10-ANA, dar modificat si era exact IOANA. Sugestii de numere: BOU, RUP, SUG , MOR, ARD, GAY (am vazut chiar in seara asta la unu pe logan), BRR, GRR, GOD, JEG, NAS (astea le au rezervate tiganii aia grasi, se cred nashii), MOK, FKL (fecale - am vazut si asta pe o dacie), BKL (berbecali), COI. Nu imi mai vin in minte. Alegeti si voi care va suna mai...placut. Salutare. Link to comment
NFS Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 Am vazut si B-IOANA, de fapt 10-ANA, dar modificat si era exact IOANA. Pe ce masina? Eu stiu ca e un papuc, de firma! Link to comment
Recommended Posts