Jump to content

DaewooClub official 400m drag

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

ahh, acum am citit acolo

credeam ca s-o fi dus omu cu Tico la vreo pista de drag inafara tzarii

programelul e interesant dar rezultatele date nu-s neaparat realiste

eu am fost la pista destul de des dar mai mult ca spectator, o singura data am participat dar nu cu Aveo, cu Lexus-ul.

Cu Aveo vreau sa merg vara viitoare, sunt curios cat scoate.

Edited by dany_s
Programul da datele ideale, aproape imposibil de realizat in practica.

Programelul este destept dar trebuie sa stai mult de capul lui ca sa dea rezultate corecte si sa setezi o groaza de parametri pentru fiecare masina in parte. Ceea ce este ciudat este ca se pare ca merge PROST la masini cu 3 cilindri (Matiz, Tico), da mult mai putin decat datele date de producator. Sunt masini la care se apropie de realitate (Kalos, Espero) si unele care sunt departe de datele producatorilor (Nubira, Leganza).

Atunci sa-l anunte cineva si pe AND ca momentan e in concediu de odihna si relaxare :) ) .

hai mai, l-ati banat?

ce va face sa credeti ca acum ar veni daca l-ati banat?

ma dau eu cu loganul de 1.6...acum depinde cat de tunat e...o locatie ideala va zic eu unde mai ales perioada asta cam dupa ora 21.00 nu prea e tipenie OZANA-policolor..iesirrea spre A2(stau prin zona si stiu ce vb) :) >-

Eu nu ma dau in zone publice. Si cum scrie titlul destul de clar, vrem sa facem ceva frumos si deloc ilegal "DaewooClub official 400m drag, in cadru legal (inca nu se stie unde)".... Deci nu ne intereseaza cursele ilegale. Pentru o astfel de idee politia ne poate inchide site-ul!

Aglomeratie, prea scurt, caini, etc...

"Logan 1.4 vs Tico:

100 metri: 7.9 s // 7.4 s

400 metri: 19.3 s la 113.1 km/h // 18.6 s la 116.2 km/h

1000 metri: 36.5 s la 135.2 km/h // 35.2 / 140.1 km/h"

La mine cica zice asa (standard, fara sport, cu plecat normal de pe loc din ralanti, etc):

100 metri: 8.1 s

400 metri: 18.7 s la 122.1 km/h

1000 metri: 34.3 / 151.6 km/h

Hmmm... Ciudat, dar sa vedem... Vreau test "liniutza" in 3! Logan vs. Tico vs. Je... De curiozitate (ziceam mai sus ca nu ma supar daca mananc bataie).

Edited by VIPER

Bajeti, daca vreti ceva "oficial" ce-ar fi sa contractati voi si o ambulanta si un echipaj de pompieri. Ca un eveniment sportiv auto necesita musai si aceste 2 elemente.

In alta ordine de idei, urmaresc cu interes topicul dar, din pacate, solutii oficiale nu pot da.